3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Кухненски ножовеКухненски ножове: Универсален избор за разнообразни приложения

Независимо дали става въпрос за японски ножове или цели комплекти ножове: без тези инструменти за рязане много ястия и кухни биха били трудни за приготвяне. Затова тези продукти са задължителни за всяко домакинство. Малките ножове са подходящи за отстраняване на обелки, а големите ножове за нарязване са идеални за нарязване на риба и месо. Търсите нов японски кухненски нож или искате да си купите блок за ножове? В нашия магазин ще откриете разнообразна селекция от тези висококачествени и практични ножове.

Нашата гама от ножове в магазин Klarstein

В Klarstein се стремим да ви предоставим разнообразен избор. Освен отделни продукти с японски дизайн, в нашия асортимент предлагаме и цели комплекти ножове. Комплектът е идеалният вариант за снабдяване на домакинството с най-важните размери ножове. Това включва ножове за хляб, ножове за рязане и ножове за инструменти. Много от тези блокове Klarstein се състоят от до седем различни ножа с прецизно закалени остриета от неръждаема стомана. Отворите в блока за ножове позволяват безопасното им съхранение. Някои блокове са оборудвани и с други практични кухненски инструменти, като кухненски ножици или дъски за рязане с различни размери. Асортиментът ни се допълва от комплект японски кухненски ножове. Те варират от малки прибори за хранене до големи професионални ножове.

Качествени кухненски ножове и техните особености

Нашата селекция от ножове не е задължително да се мие в съдомиялна машина. След почистване под течаща вода с препарат е важно да подсушите добре остриетата на ножа. Вижте инструкциите за грижа за отделните комплекти. Едва след това се връщат обратно в блока за ножове. Някои от нашите комплекти защитават японските си кухненски ножове с плексиглас по хигиенни причини. Различните видове ножове са подходящи за различни цели. Японските комплекти ножове включват нож Santoku. В Япония той се използва за намаляване на размера на храни като риба, месо и зеленчуци. Благодарение на силното си острие ножът на готвача е подходящ за най-различни задачи. Както подсказва името, ножът за рязане е предназначен за белене на зеленчуци и плодове. Ножът за хляб обикновено е снабден с вдлъбнато острие. Използва се основно за нарязване на хляб.

Купете правилния нож сега

Искате ли конкретен продукт или цял комплект ножове? Купете своя комплект ножове Klarstein сега: възползвайте се от нашите висококачествени остриета. Предлагаме голям избор от кухненски ножове. Готвите ли много? Важно ли е за вас да имате под ръка подходящия нож за всяко хранене? Тогава блокът за ножове вероятно е правилният избор за вас. Трябва ли да разполагате само с най-важните видове ножове? В този случай обаче комплектът от малки ножове е добър избор.

Често задавани въпроси

С какво се отличават японските кухненски ножове на Klarstein?

Ножовете за рязане, както и нашите японски ножове, се характеризират с висока прецизност и използване на висококачествени материали. Остротата на ръба е 12 до 15 градуса. Освен това остриетата на ексклузивните прецизни ножове са изработени от 67 слоя японска дамаска стомана.

Какви видове ножове има в блока за ножове?

Японските ножове са с различни размери и форми. Това включва кухненски ножове за зеленчуци, месо и риба, както и ножове за рязане на хляб и други храни. В описанията на нашите продукти ще намерите подробна информация за различните възможности за приложение.

Как да разпозная добрия нож за рязане?

Качественият кухненски нож се познава по това, че по острието му няма оцветявания или драскотини. Освен това те са удобни за държане в ръка. Нашите продукти се отличават и с висококачествената стомана за остриета, използвана при производството им.

Как протича процесът на почистване?

За някои от нашите кухненски ножове важат следните условия: След употреба ги избършете внимателно с влажна кърпа
Горе