3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Електрически скари

10 Продукт(и)

Подходящият електрически грил за всяка употреба

Електрическата скара не бива да липсва във всеки дом, тъй като тези малки уреди имат широк спектър от приложения. Класика със сигурност е малката електрическа скара, която е компактна алтернатива на класическата скара на дървени въглища или на голямата газова скара. Тези малки грилове са идеални за приятно барбекю на балкона.

И като стана дума за малки групи: благодарение на особено малкия си формат електрическият настолен грил е идеалният спътник за вас самите или за барбекю по двойки. В сравнение с грила на дървени въглища електрическата версия има няколко практически предимства. Малкото барбекю с електрическа скара на балкона не създава дим, който би могъл да смущава съседите.

Освен това електрическата скара е гореща за нула време. Докато другите все още чакат въглищата да се разгорят, вие вече сте сложили наденичките си на скарата. Това също така прави спонтанните барбекюта забавни. Ако често печете на грил, електрическата скара е чудесен избор. Последният има крака и често практични отделения за съхранение за амбициозните майстори на грила.

И накрая, но не на последно място, електрическият грил се отличава с практичните си възможности за настройка на температурата. При повечето модели температурата може да се регулира безстепенно. По този начин няма да изгорите храната си поради прекалено висока температура, а също така можете да готвите по-големи парчета месо при умерени температури за по-дълги периоди от време, докато достигнат идеалната степен на готовност.

Електрическият грил като практичен универсален уред

Електрическият грил може да прави много повече от типичното приготвяне на наденички върху скара. Електрическият грил с капак от Klarstein е чудесна идея за всеки, който обича да прави нещо повече, когато става въпрос за печене на грил. По този начин храната се нагрява не само отдолу, но и от всички страни, точно както във фурната.

При малко по-ниска температура можете да опитате така нареченото "индиректно печене на скара" на меса или зеленчуци на скара, които се нуждаят от повече време за приготвяне. Между другото, месото, което се приготвя на ниска температура и се пече на скара малко по-дълго време, печели точки от много любители на месото заради особената си крехкост.

Електрическият грил е наистина универсален помощник, който благодарение на малкия си и тънък формат можете лесно да извадите в ежедневието и да приготвите в него всякакви компоненти за следващия си обяд или вечеря. Планирате вкусна салата? Тогава електрическата скара е вашият идеален помощник, за да приготвите за нула време пилешките си гърди до съвършенство.

Или поставете всички видове зеленчуци, като тиквички или чушки, върху електрическата скара и се насладете на бързо приготвени зеленчуци на скара със салата или като вкусна гарнитура. Бързо сирене на скара за салата също може да се приготви бързо на електрическа скара. Коя е любимата ви храна на скара? Намерете подходящия електрически грил сега в Klarstein и се наслаждавайте на грила!

Горе