Автомати за напитки

BIGGIE SMALL напълно автоматичен уред за варене на буркани 16 литра 2000 W неръждаема стомана Победител при тестване
BIGGIE SMALL напълно автоматичен уред за варене на буркани 16 литра 2000 W неръждаема стомана Неръждаема стомана 46 cm 38 cm
235,00 лв. 429,00 лв.
-45%
HAZLEHOV SEXTET 6-изходен диспенсър за напитки стенен монтаж
Hazlehov Sextet 6 - изходен диспенсър за напитки стенен монтаж Сребърен металик
90,00 лв. 98,00 лв.
-8%
Klarstein Biggie Digital | Einkochautomat | 1800W / 27 Liter
Цифрова кана Biggie 0 46 cm Тенджера под налягане
252,00 лв. 359,00 лв.
-29%
HAZLEHOV QUARTET 4-странен дозатор на напитки стенен монтаж
Hazlehov Quartet 4 - странен дозатор на напитки стенен монтаж Сребърен металик
72,00 лв.
Biggie уред за кетъринг, диспенсър за горещи напитки 27 литра 2000W таймер Победител при тестване
Biggie уред за кетъринг, диспенсър за горещи напитки 27 литра 2000W таймер Неръждаема стомана 46 cm 42 cm
268,00 лв. 469,00 лв.
-42%
Biggie, червен, уред за варене, 27 л, 2000 W, + таймер Победител при тестване
Biggie, червен, уред за варене, 27 л, 2000 W, + таймер Червен металик 46 cm 47 cm
350,00 лв. 439,00 лв.
-20%
Hazlehov Rondel, 4-местен диспенсер за напитки, регулируема стойка
Hazlehov Rondel 4-местен диспенсер за напитки Сребърен металик
96,00 лв.

Машини за консервиране и диспенсери за напитки за ежедневна употреба и за празненства

Ако искате да запазите плодовете от градината си и да улесните работата си, ще ви помогне автоматична консервна кутия, която можете да закупите в различни варианти. Обикновено може да се използва като уред за приготвяне на греяно вино, а също и като диспенсър за напитки с кранче за топли напитки. Диспенсърите за напитки с държачи за бутилки са идеални за домашния бар.

Какви модели машини за консервиране и машини за напитки се предлагат?

Предлагат се машини за консервиране с различен капацитет в зависимост от това колко искате да консервирате. Те имат кранче, така че можете да ги използвате едновременно за приготвяне на топли напитки и като диспенсър за топли напитки. Можете също така да използвате крана, за да източите водата след затягането. Някои модели имат цифров температурен дисплей. Използвайте таймера, за да зададете времето за консервиране, което варира в зависимост от вида на плодовете или зеленчуците, които искате да консервирате.

В зависимост от капацитета можете да поставите различен брой буркани. Но устройствата могат да направят дори повече. Можете също така да съхранявате колбаси, различни месни ястия и яхнии в буркани и да ги консервирате. В тези устройства могат да се съхраняват и домашно приготвени конфитюри. Можете да изберете различни температури за консервиране, тъй като плодовете и другите храни се консервират при различни температури. Често консервната кутия е оборудвана с таймер, с който можете да настроите времето за консервиране. Освен това често се предлага защита от прегряване. Ако тенджерата е твърде гореща или няма достатъчно вода, тя се изключва сама.

Автоматичните консервни кутии имат функция за автоматично изключване. След изтичане на определеното време, уредът ще се изключи. Обикновената автоматична консервна кутия също е полезен домакински инструмент, но тя не се изключва, когато консервирането приключи. Ако искате да сервирате предимно студени напитки в домашния си бар, можете да изберете държач за бутилки, който е подходящ за различен брой бутилки. Тези държачи за чаши са снабдени с подложки, които ви позволяват да пълните чашите си бързо. В бара тези кранове имат красив външен вид.

Диспенсърът за напитки Klarstein с кранче работи с касета със сгъстен газ. Това е взаимозаменяемо. Възлагането на поръчки може да се извърши лесно и без усложнения чрез практична система за депозити. Предавате празната касета и я заменяте с нова. Той е прост, лесен и опазва околната среда.

Производител на греяно вино - горещи напитки за студения сезон

Автоматичните уреди консервиране са отлични и като варилни за греяно вино и за приготвяне на други топли напитки като кафе и чай в по-големи количества. Това са идеалните запаси за топли напитки за парти или друго голямо събитие. Освен това можете да използвате дозатори за напитки с кран за студени напитки.

Всичко, от което се нуждаете, за да включите уреда за греяно вино в електрическата мрежа. Отделните модели се различават предимно по капацитета си. За по-малки тържества са достатъчни основни модели с вместимост 30 чаши или 16 литра. Ако ви е необходим съд за варене на греяно вино за по-голямо събитие или за много гости, изберете 27-литровите модели.

Моделите убеждават не само с високата си функционалност, но и с благородния си дизайн. Елементите от неръждаема стомана в комбинация с черна пластмаса привличат вниманието. Тъй като кранът е интегриран в плота, греяното вино може да се сервира лесно и безопасно.

В Klarstein можете да закупите не само диспенсър за напитки, за да почерпите гостите си с изстудена напитка. Изберете приготвянето на греяно вино като добавка или алтернатива. Доброто греяно вино с или без шот е подходящата напитка за студените дни. Можете да му се насладите не само на коледните базари, ако решите да си купите тенджера за греяно вино от Klarstein.

Предимства на покупката на уред за консервиране, диспенсър за напитки или машина за греяно вино от Klarstein

Ако искате да си купите автоматична машина за консервиране, трябва да помислите какво е важно за вас. В зависимост от това дали искате да готвите по-големи или по-малки количества, избирате капацитета. За да не се притеснявате сами да изключвате уреда, изберете уред с таймер и автоматично изключване. От гледна точка на безопасността защитата от прегряване е важна, за да се предотврати повреда на уреда от топлина. Контролният панел с бутони осигурява лесно и удобно управление. Трябва да изберете цифров дисплей, за да видите каква температура е достигната в уреда. Ако търсите диспенсър за напитки, не е необходимо да купувате такъв отделно, тъй като всички уреди за консервиране имат кранче. В нея можете да приготвяте топли напитки, както и да съхранявате и използвате топли или студени прибори.

Често задавани въпроси за уредите за консервиране

Каква е разликата между уреда за варене и кана за греяно вино?

Обикновената автоматичен уред няма таймер и не се изключва след приключване на готвенето. В напълно автоматичният уред за консержиране времето за консервиране се задава с помощта на таймер. След изтичането на този период устройството се изключва.

Може ли да се използват консерванти за приготвяне на топли напитки?

Всички автоматични консерванти са подходящи и за приготвяне на греяно вино и други горещи напитки. Те имат корпус от неръждаема стомана без вкус, който се почиства лесно, и функция за поддържане на топлината, която поддържа напитките топли.

Може ли бурканите да се подреждат при консервиране?

В зависимост от размера на уреда за консервиране и бурканите можете да подредите няколко буркана един върху друг за консервиране или варене на сладко.

Горе