Прахосмукачки


Прахосмукачка от Klarstein

Независимо дали става въпрос за личен живот, работа или друга сграда, чистият под се счита за символ. Наречието е от голямо значение в този случай. С подходящия уред почистването става лесно. Всеки, който иска да си купи прахосмукачка, ще намери голям избор в онлайн магазина.

Hoover - различни видове

В магазина можете да намерите много разновидности. Освен производителността, управлението и функционалността, решаващи са и вашите собствени изисквания, навици и размерът на къщата или сградата. Най-разпространеният вариант е прахосмукачка за под. Благодарение на функцията "2 в 1" много устройства могат да се използват като прахосмукачки за под и ръчни прахосмукачки. Последният е подходящ за отстраняване на трохи между тях, например. В допълнение към дюзата за под често се включват и други приставки, като например дюза за тапицерия и дюза за пропукване, които можете да прикрепите според нуждите си. Устройствата без торбички имат контейнер за прах или контейнер за събиране, чието съдържание може да се изхвърля в домашните отпадъци. Това е полезно за околната среда и за семейния бюджет, защото не се налага да купувате нови торбички за прахосмукачка.

Безжична или акумулаторна прахосмукачка

Благодарение на усъвършенстваната технология на батерията можете да прахосмукирате безжично дори на места без електрическа мрежа. С него могат да се почистват безпроблемно стълбища, интериор на автомобил или градинска къща. Съвременните мощни акумулаторни батерии позволиха разработването на по-големи и гъвкави прахосмукачки. Например 25,2-волтовата Li-Ion батерия гарантира дълго време на работа, така че можете да прахосмукирате до 50 минути без кабел. Ако искате да си купите прахосмукачка, трябва да обърнете внимание на живота на батерията, както и на ефективността на почистване. Когато прахосмукачката приключи работа, тя се зарежда в станцията за зареждане. Друго предимство на практичната акумулаторна прахосмукачка е нейният тънък дизайн. Поради това може да се съхранява във всяка ниша в стаята, за да се спести място, и да бъде също толкова бързо под ръка.

1 х мокра/суха прахосмукачка

Прахосмукачките за мокро и сухо почистване са много подходящи за почистване на силно замърсени подове. Те улавят както твърди, така и течни замърсявания, докато обикновените прахосмукачки могат да повредят влагата. Можете също така да почиствате тапицерии и килими с него. Ето защо често ги наричат универсални прахосмукачки. Мокрите прахосмукачки са създадени в търговския и промишления сектор, но междувременно многофункционалните уреди се използват и в дома. Замърсеният вход през есента и зимата е добър пример за приложение. Те работят добре и на открито, например за почистване на разлята почва за саксии.

Как да изберем индустриална прахосмукачка

Мощните индустриални прахосмукачки са се доказали при почистването на оборудване и машини. Те могат да се справят и с тежки замърсявания и големи количества. Индустриалните прахосмукачки са изключително мощни и идеални за търговска употреба. Повечето устройства са проектирани като многофункционални прахосмукачки за отстраняване на мокри и сухи замърсявания от различни видове с висока всмукателна мощност, както и на едри материали, например строителни отпадъци. Тук конвенционалните прахосмукачки бързо достигат своите граници. Дори и за частни домакинства понякога си струва да се инвестира в индустриални прахосмукачки, които се предлагат с различен капацитет на засмукване и различни обеми на контейнера.

Роботизиран принтер

Съвременните прахосмукачки-роботи позволяват автоматично почистване и следователно са изключително удобен начин да почистите твърдите подове и килимите с къс косъм дори в негово отсъствие. Можете да програмирате прахосмукачката-робот да стартира в определено време. Устройствата имат специални сензори за откриване на препятствия. Някои от тях се управляват с приложение и имат функция за избърсване, така че е възможно и мокро почистване.

Купете си прахосмукачка без торба

В днешно време се предлагат много различни прахосмукачки. Изборът е голям - конвенционален уред, прахосмукачка с батерия, прахосмукачка за мокро и сухо почистване, индустриална прахосмукачка, която може да събира и течности, или напълно автоматичен вакуум робот.

Горе