Интелигентни саксии

GrowIt Farm, интелигентна домашна градина, 28 растения, 48 W LED, 8 литра
GrowIt Farm интелигентна домашна градина Бял
450,00 лв. 626,00 лв.
-28%
GrowIt Nutri Kit 300, хранителен разтвор, аксесоар, 2 x 300 ml
GrowIt Nutri Kit 300 хранителен разтвор Прозрачен
57,00 лв.
GrowIt Farm, интелигентна градина за дома, резервно захранване, 24 V / 2 A
GrowIt Farm резервно захранване Бял
65,00 лв. 89,00 лв.
-26%
GrowIt Farm, интелигентна домашна градина, резервен мрежов източник, 24 V/6.25 A
GrowIt Farm резервен мрежов източник Бял
101,00 лв. 176,00 лв.
-42%
GrowIt, аксесоари легло за семена малък размер, 15 семена
GrowIt аксесоари легло за семена малък размер Бял
25,00 лв. 49,00 лв.
-48%
GrowIt, 28 кошнички за растения, комплект аксесоари
GrowIt 28 кошнички за растения Прозрачен
63,00 лв.
GrowIt, 10 капачки за защита от светлината, комплект аксесоари
GrowIt 10 капачки за защита от светлината Лайм
29,00 лв. 49,00 лв.
-40%
GrowIt, кубче гъба за 30 растения, аксесоар
GrowIt кубче гъба за 30 растения Бял
29,00 лв. 39,00 лв.
-25%
GrowIt, резервен съд за семена, голям, 30 семена, аксесоар
GrowIt резервен съд за семена Бял
27,00 лв. 29,00 лв.
-6%
GrowIt Nutri Kit 60, хранителен разтвор, аксесоар, 2 x 60 ml
GrowIt Nutri Kit 60 хранителен разтвор Прозрачен
41,00 лв. 69,00 лв.
-40%

Indoor Garden: How to Create a Green Paradise

За много любители на градината това е голямата мечта: вътрешна градина. Ако не искате да се лишите от любимото си хоби дори през зимните месеци, можете да превърнете собствените си четири стени в райска градина с подходящите аксесоари. Любителите на свежата храна ще открият, че е лесно да отглеждат марули и др. през всички сезони.

Klarstein ви подкрепя с практични комплекти, подходящи аксесоари и разнообразни растителни семена, за да можете и вие да сбъднете мечтата си за стайно градинарство.

Стайната градина: икономична, ефективна и устойчива

Страстните градинари и приятелите на прясната храна със сигурност вече са чували за градинарството на закрито. Тя позволява гъвкаво отглеждане на растения и отглеждане на широк спектър от растения през цялата година. Продуктите Click and Grow на Klarstein ще създадат ефективна и визуално красива интелигентна градина за нула време, която ще ви осигури свежа салата, вкусни зеленчуци и ароматни билки.

Устойчивото отглеждане работи напълно без генно инженерство и пестициди. Ако разполагате само с малка площ, можете да изграждате и нагоре: системата за автоматично осветление осигурява оптимален растеж на растенията.

Елегантният дизайн на купите за растения се вписва в почти всяка жилищна среда и допълва почти всеки интериорен стил със своята индивидуалност. По този начин създавате по-екологична среда и поставяте устойчиви акценти.

Хидропоника и хидропонно отглеждане: каква е разликата между тях?

Ако мислите за стайна градина, вероятно вече сте се сблъсквали с термина хидропоника. Това е форма на отглеждане на растения, която не изисква органични субстрати, т.е. е. нормална растителна почва.

Растенията тук не се вкореняват в почвата, а растат в неорганичен субстрат. Този субстрат доставя хранителния разтвор, който съдържа всички важни за растенията хранителни вещества, до корените.

Подгрупа на този начин на отглеждане на растения е т.нар. хидропоника: при тази форма на отглеждане напълно отпада субстратът, чрез който хранителният разтвор достига до корените. Вместо това растенията се вкореняват директно в разтвора. Корените висят свободно и са частично или изцяло потопени в богат на хранителни вещества разтвор.

Интелигентна градина: Издърпването на почвата беше вчера

Градинарството на закрито може да се справи напълно без типичната почва. Хидропонните растения дори ви предлагат разнообразни ползи и улесняват отглеждането в рамките на четирите ви стени. Затова растенията, отглеждани без почва, много рядко или почти никога не се нападат от коренови вредители.

В същото време поддръжката е сведена до минимум: плевелите нямат възможност да се разпространяват, а хидропониката губи значително по-малко вода поради кондензация. В комбинация с големите саксии на Klarstein растенията трябва да се поливат много рядко. Хранителният разтвор също така насърчава бързия и силен растеж на растенията.

Освен това можете да използвате пространството си много по-ефективно и дори да се издигате нагоре с двуетажните комплекти Klarstein. Хидропонните растения могат да се отглеждат на малка площ и ви позволяват да се наслаждавате на пресни билки и зеленчуци през цялата година.

Кликнете и растете: изграждайте, чакайте, наслаждавайте се

С комплектите на Klarstein градинарството на закрито се превръща в детска игра: дори не се нуждаете от отличителен зелен пръст. Просто сглобете аксесоарите, изсипете семената на растенията и изчакайте. Една система за засаждане, която е идеално адаптирана към нуждите на растенията, ще ви осигури прясна храна за кратко време. Красота: след жътвата е преди жътвата. Ако сте изчерпали всички марули и други растения, можете просто да отгледате нови.

Така че винаги можете да решите какво ви харесва: В Klarstein ще откриете разнообразие от семена и комплекти семена, които ви обещават разнообразни удоволствия. Ще създадете свой собствен зелен рай, който можете да променяте по всяко време според нуждите си.

Горе