3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Барбекю

17 Продукт(и)

Като почивка в собствената градина - газовият грил го прави възможно

Каменният грил като универсален помощник

Градинските барбекюта са особено популярни през лятото и се предлагат в много различни варианти. Във всеки случай градинското барбекю от камък привлича погледите в градината ви и е направено така, че да издържи дълго време. Това е много специална покупка, предназначена специално за любителите на градината и барбекюто. Въпреки че цената на каменната скара е малко по-висока от тази на подобни градински скари, тя предлага няколко предимства. Въпреки че каменната скара е малко по-тромава и изисква доста място в сравнение с другите видове скари ,, тя е изключително стабилна и добре защитена от суровите атмосферни условия.

Ако обичате често да правите барбекю, разполагате със сравнително голям парцел и искате да поканите приятели на градинското си парти, сте на прав път с каменните градински барбекюта. Особеното му предимство е традиционната атмосфера, но не може да се отрече и силният аромат на ястия, приготвени на скара. Освен това, ако градинският грил е тухлен, той се вписва идеално в градина, проектирана в тоскански стил. Няма никакво съмнение: печенето на такава скара трябва да е просто вкусно и, разбира се, да привлича погледите на целия квартал.

Удоволствие от традиционното барбекю със скари на дървени въглища

Гриловете за дървени въглища по принцип са много подходящи за градината, тъй като символизират оригиналния начин на приготвяне на барбекю. Когато градинската скара се напълни с дървени въглища, специалният аромат се предава на храната. Ако не разполагате с място за градинско барбекю от камък, класическото мобилно барбекю на дървени въглища е на сигурно място. Те могат да се транспортират на открито при подходящи метеорологични условия, но също така могат да се съхраняват удобно и да се предпазват от атмосферни влияния. Някои от тези грилове съчетават грил на дървени въглища с пушач.

Често те са многоетажни и предлагат достатъчно пространство за шумно барбекю парти. В градината може да се приготвят пържоли, хрупкави наденички, ребра, риба или зеленчуци на скара с дървени въглища. Ако искате да си купите градинско барбекю, трябва да се огледате за солиден материал. Предимството на грила от неръждаема стомана е неговата изключителна стабилност. Блестящият метал му придава благороден вид. Градинската скара от неръждаема стомана впечатлява със своята стабилност и може да издържи дори на негостоприемни метеорологични условия. За разлика от други барбекюта на дървени въглища, това градинско барбекю не се налага да се изнася, когато вали. Тя не ръждясва и може лесно да се почиства с малко препарат за почистване на барбекю.

Бързо и лесно с газов грил

Много популярен вид грил е газовият грил. Заклетите почитатели на барбекюто може и да отричат оригиналния чар на барбекюто, но то има няколко предимства в ръкава си, които не могат да бъдат отречени. Градинското барбекю на газ не дими и не изпуска сажди, поради което отделя много по-малко вредни емисии, което е особено приятно за съседите. Между другото, той изглежда чудесно не само в градината, но и на балкона. Освен това няма пепел, която трябва да се изхвърля по-късно. Всеки, който иска да си купи градински грил, трябва да има предвид, че газовият грил се нагрява много по-бързо от грила на дървени въглища. Той се "загрява" много бързо и няма ограничение за продължителността на грила, стига да се уверите, че има достатъчно количество газ. Малък недостатък на газовия грил е липсата на опушен аромат в храната на грил, което е важен критерий за много любители на барбекюто.

Горе