Кутии за пури

El Presidente 23, овлажнител, 45 W, тъч управление, буково дърво, 23L, LED
El Presidente 23 овлажнител Черно 45 watt
345,00 лв. 559,00 лв.
El Presidente 37, Хумидор за пури, 37L ,  2 чекмеджета, 1 чекмедже от кедрово дърво
El Presidente 37 Хумидор за пури Черно
551,00 лв. 859,00 лв.
El Presidente 48, Хумидор за пури, 48L ,  3 чекмеджета, 1 чекмедже от кедрово дърво
El Presidente 48 Хумидор за пури Сребърен
599,00 лв. 649,00 лв.
El Presidente 23, овлажнител, 45 W, тъч управление, буково дърво, 23L, LED
El Presidente 23 овлажнител Сребърен 45 watt
366,00 лв. 559,00 лв.
El Dorado 89, хумидор и охладител за вино, сензорен екран, 89 литра, LED
El Dorado 89, хумидор и охладител за вино , Хладилник за вино Черно
1.579,00 лв. 1.719,00 лв.
El Presidente 48, Хумидор за пури, 48L ,  3 чекмеджета, 1 чекмедже от кедрово дърво
El Presidente 48 Хумидор за пури Черно
509,00 лв. 649,00 лв.
El Presidente 37, Хумидор за пури, 37L ,  2 чекмеджета, 1 чекмедже от кедрово дърво
El Presidente 37 Хумидор за пури Сребърен
512,00 лв. 859,00 лв.

Купете Humidor в Klarstein - перфектното място за съхранение на първокласни пури

Пурите се считат за премиум продукти и принадлежат към сегмента на скъпите продукти. Поради това към тяхното съхранение се поставят изключително високи изисквания. За да могат пурите изобщо да се пушат по време на продължително съхранение, е много важно да им се осигури овлажняване отвън. Ако това не се случи, те ще пресъхнат в средносрочен план, което ще се окаже истинско кощунство. Затова решението е специална система, която осигурява достатъчна влажност на пурите: електрическият овлажнител, който се предлага в различни версии в онлайн магазина на Klarstein.

Как точно работи хюмидора?

Това е хюмидора кутия, която може да се използва веднага без допълнителни манипулации. В хюмидора са инсталирани овлажнител и влагомер. Влагомерът може да се използва за измерване на влажността в кутията за хюмидор. В допълнение към стабилното охлаждане, препоръчителната влажност е приблизително 70 %. Влагата може лесно да се допълва чрез вградения резервоар за вода. При съхранението на елегантни тютюневи стикове е препоръчително стойностите да бъдат постоянни. Това е единственият начин да запазите пълното удоволствие от пурата.

В хюмидора има рафтове, които могат да се изваждат поотделно. Чекмеджетата, изработени от качествено кедрово дърво, се плъзгат на релси, за да можете да извадите желаната пура. Това осигурява гъвкаво разпределение в хюмидора.

Повечето хюмидори се задвижват електрически. Моделите, предлагани в онлайн магазина, са от среден до висок клас на енергийна ефективност и са произведени в съответствие със съвременните стандарти. Вътрешната температура може да се регулира - индивидуално според съответната степен и перфектно адаптирана към пурата. Тя се изобразява чрез цифров дисплей. Благодарение на модерния сензорен елемент управлението на електрическия хюмидор е много лесно - това е истински лайфстайл продукт, който се откроява визуално в дома на всеки ценител на пурите.

Електрически хумидор - какво отличава качествения модел?

Тези, които избират да си купят хюмидор, търсят качество и солидна изработка. Заслужава си да погледнете дебелината на стените на хюмидора. Колкото по-дебели са те, толкова по-удачно е да се стабилизира влажността в помещението. Това позволява на хигрометъра в овлажнителя да показва желаните стойности. По-дебелите стени ги правят по-лесно податливи на колебанията на влажността. Моделите, които можете да поръчате в онлайн магазина, отговарят на тези високи стандарти за качество.

Колко голям трябва да бъде капацитетът на хюмидора?

Капацитетът зависи най-вече от личното потребление на пури. Пурите обикновено се съхраняват по такъв начин, че да се подчертае техният специален аромат, като им се позволи да отлежават по-дълго. Затова за много дълго зреене се препоръчва модел, в който може да се съхранява по-голямо количество пури. Например вариант с обем 65 литра или 78 литра. Минихумидорът с обем от приблизително 33 литра е подходящ за периодично ползване, както и за по-малки помещения. Ако предпочитате среден размер, 48-литровият модел е отличен избор.

Какво ще кажете за кедровото дърво?

Кедровото дърво е умишлено избрано за съхранение на пури, тъй като има положителен ефект върху пурите. Ароматът му е ясно доловим и насочва към най-добрата отлежала дървесина. Предимството му е и в това, че предпазва пурите от тютюневи бръмбари в хюмидора.

Горе