3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Кутии за пури


Купете Humidor в Klarstein - перфектното място за съхранение на първокласни пури

Пурите се считат за премиум продукти и принадлежат към сегмента на скъпите продукти. Поради това към тяхното съхранение се поставят изключително високи изисквания. За да могат пурите изобщо да се пушат по време на продължително съхранение, е много важно да им се осигури овлажняване отвън. Ако това не се случи, те ще пресъхнат в средносрочен план, което ще се окаже истинско кощунство. Затова решението е специална система, която осигурява достатъчна влажност на пурите: електрическият овлажнител, който се предлага в различни версии в онлайн магазина на Klarstein.

Как точно работи хюмидора?

Това е хюмидора кутия, която може да се използва веднага без допълнителни манипулации. В хюмидора са инсталирани овлажнител и влагомер. Влагомерът може да се използва за измерване на влажността в кутията за хюмидор. В допълнение към стабилното охлаждане, препоръчителната влажност е приблизително 70 %. Влагата може лесно да се допълва чрез вградения резервоар за вода. При съхранението на елегантни тютюневи стикове е препоръчително стойностите да бъдат постоянни. Това е единственият начин да запазите пълното удоволствие от пурата.

В хюмидора има рафтове, които могат да се изваждат поотделно. Чекмеджетата, изработени от качествено кедрово дърво, се плъзгат на релси, за да можете да извадите желаната пура. Това осигурява гъвкаво разпределение в хюмидора.

Повечето хюмидори се задвижват електрически. Моделите, предлагани в онлайн магазина, са от среден до висок клас на енергийна ефективност и са произведени в съответствие със съвременните стандарти. Вътрешната температура може да се регулира - индивидуално според съответната степен и перфектно адаптирана към пурата. Тя се изобразява чрез цифров дисплей. Благодарение на модерния сензорен елемент управлението на електрическия хюмидор е много лесно - това е истински лайфстайл продукт, който се откроява визуално в дома на всеки ценител на пурите.

Електрически хумидор - какво отличава качествения модел?

Тези, които избират да си купят хюмидор, търсят качество и солидна изработка. Заслужава си да погледнете дебелината на стените на хюмидора. Колкото по-дебели са те, толкова по-удачно е да се стабилизира влажността в помещението. Това позволява на хигрометъра в овлажнителя да показва желаните стойности. По-дебелите стени ги правят по-лесно податливи на колебанията на влажността. Моделите, които можете да поръчате в онлайн магазина, отговарят на тези високи стандарти за качество.

Колко голям трябва да бъде капацитетът на хюмидора?

Капацитетът зависи най-вече от личното потребление на пури. Пурите обикновено се съхраняват по такъв начин, че да се подчертае техният специален аромат, като им се позволи да отлежават по-дълго. Затова за много дълго зреене се препоръчва модел, в който може да се съхранява по-голямо количество пури. Например вариант с обем 65 литра или 78 литра. Минихумидорът с обем от приблизително 33 литра е подходящ за периодично ползване, както и за по-малки помещения. Ако предпочитате среден размер, 48-литровият модел е отличен избор.

Какво ще кажете за кедровото дърво?

Кедровото дърво е умишлено избрано за съхранение на пури, тъй като има положителен ефект върху пурите. Ароматът му е ясно доловим и насочва към най-добрата отлежала дървесина. Предимството му е и в това, че предпазва пурите от тютюневи бръмбари в хюмидора.

Горе