3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Съдове за сервиране


Кухненски ножове за всяка нужда

Никое домакинство не трябва да е без съдове и прибори за хранене. Те са незаменим кухненски аксесоар. Тук ще намерите не само подходящото основно оборудване от ножове, вилици и лъжици. Ще получите и решения за приготвяне на сложни ястия. Също така помагаме на децата да развият любов към готвенето. А нашите предложения подпомагат организацията на вашата кухня.

Klarstein предлага следните различни видове съдове за готвене и прибори за хранене

Продуктовата гама на Klarstein се простира от детски съдове за готвене до професионално оборудване. Например: ако искате да купите детски прибори за хранене, ще намерите бамбукови чинии с весело животинско лице или купички с лъжички. За основното оборудване на кухнята ви предлагаме кутия за прибори, с която можете успешно да подредите ножове, вилици, лъжици и дори сламки. Има и достатъчно място за по-големи кухненски аксесоари, като например ножове за хляб. За професионално оборудване Klarstein предлага комплект ножове от известни марки като Kishiko, Kashira, Kitano или Kaito. Съответстващите дъски за рязане също са част от офертата. Включени са например следните кухненски инструменти:

  • Нож за готвачи (понякога наричан ""нож Сантоку"")

  • универсален нож

  • Белене на зеленчуци и плодове

  • нож за хляб

  • Нож за рязане или филетиране

Ако закупите комплект ножове от нас, той може да ви бъде доставен по два начина. Първо, може да бъде в красиво оформена кутия. Този вариант е често срещан при по-малките комплекти, съдържащи три режещи инструмента. Второ, остриетата се доставят в блок. Това дава възможност за безопасното им съхранение след употреба. Отделните модели определено са остри. Поради това остриетата им не трябва да са свободно достъпни от съображения за безопасност.

Типични области на използване на прибори за хранене

Комплектът ножове е особено необходим за приготвяне на храна. Нарежете плодовете, зеленчуците или месото според нуждите си. Започва с плодове за вкусна закуска, продължава със салата като гарнитура за обяд и завършва с празнично печено. Въпреки това ножовете могат да бъдат полезни като допълнително средство за визуално атрактивно подреждане на готовите ястия. Ако нямате дъска за рязане, трябва да си купите комплект ножове, който включва такава. Това е единственият начин за ефективна защита на плотовете ви.

Детската посуда е предназначена предимно за масата за хранене на вашия син или дъщеря. Затова бамбуковите плотове се предлагат с няколко части. По този начин можете да разделите предястието, основното ястие и десерта. Така детето ще се научи да се храни в правилния ред. Можете също така да закупите бебешки съдове, които са подходящи за някои части от приготвянето на храна. Например дъщеря ви или синът ви могат да поставят плодовете, които искат да ядат, в купата с лъжица заедно с топка сладолед.

Закупуване на кухненски ножове: вашите собствени нужди решават

Предишните два раздела показват: в Klarstein имате богат избор. Решаващият фактор е вашата нужда. Например, ако обичате да готвите и често приготвяте сложни ястия, е препоръчително да си купите по-голям комплект ножове. Ако готвите, но оценявате простотата, по-малката версия е достатъчна.

FAQ

Каква е разликата между съдове и прибори за хранене?

Предназначението на приборите за хранене е да доставят храна на организма. Това са инструментите, необходими за пренасяне на храната от чинията или купата до устата. Целта на ремъците е да позволят приемането на храна като цяло. Затова са включени и тенджери, чинии, чаши и др.

Кои видове кухненски ножове издържат най-дълго?

Порцеланът в частност се счита за изключително издръжлив материал. Фелдшпатът, каолинът и кварцът като основи за обработка на порцеланови съдове са отлично решение, тъй като ще издържат десетилетия.

Как да почиствате правилно качествените кухненски ножове?

Кухненските ножове не се поставят в съдомиялна машина. Те трябва да се почистват под гореща течаща вода с течност за миене на съдове и след това да се подсушат незабавно.
Горе