3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Електрически одеала, възглавници

60 Продукт(и)

Насладете се на сгряващата топлина с електрически одеяла и отоплителни подложки - удоволствие за цялото тяло

Топлината има ненадминат ефект върху кожата, органите и автономната нервна система в много ситуации. Преди всичко той отпуска мускулите, което означава, че стресът от целия ден сякаш отпада почти напълно за броени минути. Освен това топлината стимулира кръвообращението. Това стимулира метаболитните процеси в тялото, така че то да се снабдява с допълнителни хранителни вещества и кислород. В същото време се отстраняват отпадъчните продукти. Ето защо електрическото или отоплителното одеяло е ценно решение за по-студените сезони или просто за релаксация след работа.

Klarstein предлага богат избор от електрически одеяла за легло или диван, както и възможност за закупуване на удобни нагревателни подложки. Мощността на отопляемото одеяло обикновено е между 50 и 160 W, така че консумацията е много ниска, което прави тези устройства практична и ефективна алтернатива на отоплението в спалнята. Освен това някои функции, като например индивидуален контрол на температурата, позволяват по-голяма безопасност и намаляват разходите за потребление.

Какви са предимствата на отопляемите тавани Klarstein?

Предимствата на електрическото одеяло са предимно икономически, практически и здравни. Като затопляте леглото си с електрическо одеяло или завивка, можете да намалите температурата в стаята и да спестите разходи за отопление, като същевременно се наслаждавате на топлината под одеялото. Същото важи и за други помещения в къщата, например за дивана пред телевизора: можете да се стоплите с топло одеяло, дори когато отоплението е изключено.

Regulácia tepla

Тъй като топлинното усещане на всеки човек може да бъде много различно, електрическите одеяла KLARSTEIN предлагат възможност за индивидуално регулиране. При избиране на по-високо ниво замразеното тяло може да се размрази отново за малко и след това температурата да се понижи постепенно.

Гъвкавост

Освен това отопляемите одеяла са гъвкаво решение, тъй като могат да се използват навсякъде в жилищното пространство, стига наблизо да има електрическа връзка. За да използвате електрически одеяла, времето, прекарано върху тях, не означава непременно бездействие. Ето защо си струва да купите отопляемо одеяло за служителите и хората на свободна практика, когато температурите в домашния офис паднат, а тялото не се движи заради работата на екрана. По този начин нагревателната подложка създава приятна релаксация в лумбалната част на гръбначния стълб дори по време на работа. Ако желаете допълнителен комфорт, можете да си купите електрическо одеяло с калъфки.

Klarstein предлага и уютни електрически одеяла за затопляне на леглото в много студени нощи. Защото заспиването със студени крака не е нито лесно, нито здравословно за тялото. Топлото одеяло ще прогони студа и ще създаде приятен контраст с хладната температура в спалнята. Нашите отопляеми одеяла се предлагат в различни размери, като например класическите отопляеми одеяла в размер XXL.

Комфорт и хигиена

Повърхността на отопляемото одеяло е изработена от висококачествен микроплюш, който се поддържа лесно. По този начин електрическото одеяло осигурява допълнителна топлина. Тъй като контролният панел може да се отстрани, завивката може да се почиства и в пералня. Това гарантира високо ниво на хигиена и отопляемото одеяло винаги ще мирише свежо.

Sicherheit

Отопляемите тавани са свързани към електрозахранване, затова трябва да се обърне внимание на аспектите на безопасността. Закупуването на електрическо одеяло или нагревателна подложка от Klarstein предлага сигурност и в това отношение. За да се избегне опасност от пожар, ако отоплителното одеяло не е изключено, то обикновено се изключва автоматично след изтичане на предварително определено време. Поради това е възможно да няма непосредствена опасност от заспиване по време на употреба.

Купете електрически одеяла и нагревателни подложки в Klarstein

В онлайн магазина се предлага богат избор от различни дизайни. Те могат да бъдат хармонично интегрирани в интериорния дизайн и предлагат интересни възможности за комбиниране с други стилни декоративни елементи. В допълнение към едноцветните одеяла се предлагат и карирани модели, които имат много специален чар, особено през сезона на Адвента. Но и други дискретни и привличащи погледа дизайни изпълняват желанията за убедителен домашен аксесоар.

Горе