3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Фурни и мини фурни с модерни функции в Klarstein

В модерната кухня се използва фурна, минифурна или вградена фурна с много функции. В допълнение към горното и долното нагряване или горещия въздух можете да печете на грил или да приготвите вкусна пица във фурната. Отделните фурни могат да бъдат вградени във висок шкаф. Готварският плот се монтира отделно в работния плот.

Комплект за единична или вградена фурна

Предлагат се отделни фурни, които могат да се комбинират с плота по ваш избор. Тази опция се препоръчва, ако вече имате готварска плоча. Можете също така да изберете комплект за печене. Комплектите включват или плот, или комбиниран плот и абсорбатор.

Ако искате да оборудвате изцяло кухнята си с нови уреди, този комплект е достъпен избор. Получавате висококачествено оборудване и спестявате пари в сравнение с покупката поотделно. Комплектите могат да се интегрират гъвкаво във всяка вградена кухня.

Важно е да знаете:

За разлика от обикновените електрически фурни, фурните за вграждане имат собствен контролен панел. Същото важи и за плота. По този начин можете да проектирате кухнята си индивидуално според вкусовете и нуждите си.

Купете фурна и я вградете във висок модул

За да инсталирате фурната, ви е необходим висок шкаф, който е готов да побере уреда. Предимството е, че вградената фурна може да се вгради на нивото на очите. Вече не е необходимо да се навеждате, за да извадите съдържанието. Същото важи и за проверката на напредъка през голямото стъкло.

Фурните за вграждане на Klarstein са базирани на американския модел по отношение на дизайна и начина на интегриране в кухнята. Те се смятат за следващата еволюция на класическата фурна за вграждане, при която повърхността за готвене и фурната имат един контролен панел. Дизайнът на кухнята изглежда по-динамичен и модерен благодарение на отделната вградена фурна и котлони.

Важно е да знаете:

Фурните за вграждане имат стандартизирани размери. Това означава, че можете да го поставите във всеки висок шкаф, независимо от модела на кухнята. Уверете се обаче, че високият модул е готов за интегриране на вградената фурна. Разположението на вратите над и под уреда трябва да е еднакво. Тези високи шкафове могат да бъдат поръчани за почти всички кухненски програми.

Характеристики на вградената фурна

Фурните за вграждане впечатляват не само с елегантния си дизайн, но и с много добрите си характеристики. Дисплеят в центъра на контролния панел показва зададената температура и съответната програма. След изключване можете за постоянно да отчетете времето.

Камерата за готвене на много модели е с капацитет 70 литра. Това е достатъчно за печене или пържене на няколко нива. С отделно ниво за печене на пици можете да гарантирате, че основата на пицата ще се изпече хрупкава, а топингите ще останат сочни. Вградените фурни са универсални и лесни за използване.

Предимства на покупката на мини фурна от Klarstein

Харесвате ли външния вид от миналия век, когато кухненските уреди са били истинска витрина? Някои фурни за вграждане и мини фурни на Klarstein са проектирани в ретро стил. Интересните цветове, като черно или кремаво, и носталгичните копчета за управление напомнят за отминалите времена. Съобразете дизайна на електроуредите си с кухненското обзавеждане или поставете интересни акценти.

Предлагат се и популярни мини фурни. Мини фурната предлага алтернатива за спестяване на място за малки домакинства. Мини фурната с конвекция е готова за всяко предизвикателство, независимо дали става дума за торта или пица. Има и възможност за приготвяне на шишчета за барбекю или пиле на скара. Ето защо малката или мини фурна е повече от подходяща алтернатива на голямата фурна.

Комплект за печене за ново кухненско оборудване

Ремонтирали сте кухнята си и искате да си купите чисто нови електроуреди, като например фурна или фурна за вграждане? Тогава електрическата печка в комбинация с абсорбатор е правилният избор за вас. Комплектът за вграждане се предлага в различни версии. Адаптирайте характеристиките и дизайна на вградената печка и абсорбатора към вашата кухня.

Препоръчително е във всяка кухня да се използва абсорбатор. Абсорбира мазнини и миризми. По този начин можете да предотвратите появата на мазни изпарения, които попадат върху кухненското обзавеждане по време на готвене. Моделите са оборудвани с филтър и могат да работят без външно извличане.

Искате ли да си купите фурна за печене и държите ли на елегантния дизайн и високата функционалност? Klarstein предлага широка гама от модели фурни, като например мини фурни, фурни с керамични котлони и фурни за вграждане, които могат да бъдат закупени и в комплект. Разгледайте офертите на уебсайта на Klarstein.

Горе