Аксесоари за скара

Tomahawk 3.1 S Cover, поривало за защита на газова скара, 300D платно, 30/70 % PE/PVC, черно
Tomahawk 3.1 S Cover поривало за защита на газова скара Черно
207,00 лв. 299,00 лв.
-30%
Sauenland Survivor, грил за прасенца, въртящ се шиш, 12 W, макс. 70 kg, неръждаема стомана
Sauenland Survivor грил за прасенца Сребърен металик
424,00 лв. 539,00 лв.
-21%
Steakhouse, навес за скара, 220 x 215 x 140 см, PE 180 г / м2, огнеупорен, стомана, сив
Steakhouse навес за скара Тъмно сиво
389,00 лв. 559,00 лв.
-30%
Beef Brisket, защитно покритие, плат Oxford, черно
Beef Brisket защитен капак , Черно
118,60 лв.
GN, контейнер, гастрономен контейнер за грил Steakreaktor 2.0, неръждаема стомана
GN контейнер гастрономен контейнер за грил Електрическа скара Сребърен
27,00 лв. 49,00 лв.
-44%
Pizzaiolo Perfetto, водоодолен непромокаем, PVC, черен
Pizzaiolo Perfetto водоодолен непромокаем Черно
67,00 лв.
GN контейнер, 1/2 гастрономен контейнер за грил Steakreaktor Pro, неръждаема стомана
GN контейнер 1/2 гастрономен контейнер Сребърен
29,00 лв. 49,00 лв.
-40%
Grillguard, защитно покривало за кръгли грилове, до Ø 70 см., UV устойчив, дръжка
Grillguard защитно покривало за кръгли грилове Черно
59,00 лв.
HOTROD QUICKSTICK S дръжка за холандска фурна Ø 26 CM неръждаема стомана
HOTROD QUICKSTICK S дръжка за холандска фурна Ø 26 CM неръждаема стомана Сребърен Dutch Oven
25,00 лв. 49,00 лв.
-48%
Hotrod Quickstick M, дръжка от стомана, Ø35 см, от неръждаема стомана
Hotrod Quickstick M, дръжка от стомана, Ø35 см, от неръждаема стомана Сребърен Dutch Oven
29,00 лв. 44,00 лв.
-34%
силиконов пръстен аксесоар черен
силиконов пръстен аксесоар черен Черно Аксесоари
27,00 лв. 39,00 лв.
-30%
Parforce, странични поставки, аксесоари, голяма площ за използване, черна
Parforce странични поставки Черно
63,00 лв.
Vendetta 3.0 TI, поставка, хромирана стомана, лесно закачане, аксесоар
Vendetta 3.0 TI поставка
41,00 лв. 69,00 лв.
-40%
фиксатор за тава аксесоар за STEAKREAKTOR 2.0 солидна висококачествена неръждаема стомана
фиксатор за тава аксесоар за STEAKREAKTOR 2.0 солидна висококачествена неръждаема стомана Електрическа скара Сребърен
69,00 лв.
Pizzaiolo Perfetto, камък за печене на пица, 35х35см, камък шамот
Pizzaiolo Perfetto камък за печене на пица Скара на дървени въглища Бежов камък
153,00 лв.
Hot & Hot, защитно покритие, 600D платно, 30%/70% PE/PVC, черно
Hot & Hot защитен капак Черно
108,00 лв.

Аксесоари за барбекю - високо качество и голям избор в Klarstein

Качествената скара се нуждае от подходящи аксесоари. Изберете качествени отделни части, много от които можете да използвате универсално. Klarstein предлага аксесоари за собствените си грилове. Продуктите не само се произвеждат по висок стандарт, но и са прецизно съобразени с нуждите на клиента.

Аксесоари за газови грилове за спокойно вечерно барбекю

Обичате ли спокойните барбекюта с приятели и семейство? Качественият газов грил има много предимства. Вече не е необходимо да купувате дървени въглища или запалка за печене на скара. Не е необходимо да палите огъня и да чакате дълго, за да се насладите на вкусно барбекю с гостите си.

Газовият грил не се нуждае от особена поддръжка. Тогава можете да сте сигурни, че новият ви грил ще ви радва дълги години. Изберете висококачествени аксесоари, които ще намерите в богатия избор на Klarstein. Бихме искали да ви представим някои продукти от онлайн магазина Klarstein.de.

Капак на грила

Можете да оставите газовия грил навън през цялата година. Не е задължително да построите навес. Въпреки това е добре да предпазвате газовия грил от различни атмосферни условия. Влагата може да бъде проблем за материала, особено ако той е изложен на нея за дълъг период от време.

С покривалото осигурявате на газовия си грил достатъчна защита срещу дъжд и валежи. Капакът за грил е изработен така, че да може да се монтира точно на грила. Materiál je odolný voči poveternostným vplyvom. Когато покривате, уверете се, че скарата е чиста и суха, ако е възможно. Това гарантира оптимална защита дори за дълъг период от време.

Прибори за хранене на скара

Един от най-важните аксесоари на газовия грил са приборите за печене. Тя се състои от щипки и обръщач, с които лесно и просто можете да обърнете месото. Можете да закупите и вилица за грил като аксесоар.

Изискванията към приборите за барбекю са високи. Тя трябва да е издръжлива и подходяща за използване на открито. Ергономичната форма на дръжката също е важна. Той е изработен от дърво или висококачествен метал. Приборите за хранене са устойчиви на корозия и са изключително издръжливи.

Grillrost aus Edelstahl

Решетката на грила е подложена на изключително голямо натоварване. Ако е много износена, можете да я смените. Можете да се сдобиете с решетка за скара от неръждаема стомана в различни варианти. Аксесоарите за грил могат лесно да се сменят.

Предимството на грила от неръждаема стомана в сравнение с модела от чугун е, че той се почиства изключително лесно. Можете да го почистите с четка или да го изплакнете под топла вода със сапун. Не е необходим загар преди първата употреба.

Grillspieß

Използвайте шишче, за да обърнете месото над огъня и да постигнете особено фино запържване. Месото не се задушава в собствените си сокове и е изключително здравословно. Ако искате да използвате шиш като аксесоар за барбекю, трябва да обърнете внимание на съвместимостта му с вашата скара. Трябва да има устройство за повдигане на решетката на грила. Често можете да монтирате скобата допълнително.

Холандска фурна за тези, които искат да използват грила още по-гъвкаво

Очите на ценителите на грила светват при думата "холандска фурна"! Нищо чудно, защото масивният съд е истинско предимство. Стабилната чугунена тенджера с капак и стабилен триножник може да свърши невероятно много работа: подходяща е за печене, задушаване, варене и печене. Можете да го поставите директно в огъня или да го окачите над огъня на отделна закачалка. Чугуненият съд вече е предварително загрят и може да се използва веднага. Предлагат се три размера. Капакът служи не само като капак, но може да се използва и като обърнат тиган. Освен това капакът предлага възможност за поставяне на дървени въглища върху него, така че съдът да се нажежава и отгоре. В зависимост от размера си каната е идеална за малки, средни и големи печени ястия, яхнии, супи и задушени ястия. След като го опознаете, можете да печете в него - хлябът се пече много добре. Пърженето също върши работа, тенджерата за огън е наистина многофункционална! Чугунената тенджера е идеална за къмпинг, ще спестите от други кухненски принадлежности.

Като специална възможност предлагаме комплект холандски фурни, който се състои от няколко части. Когато поръчате комплект за холандска фурна, получавате тенджера с капак и дръжка, стоманена тенджера с капак, тиган и решетка - всички те, разбира се, са изработени от качествен чугун.

Стандарти за качество за аксесоари за барбекю

Когато става въпрос за аксесоари за барбекю, високите стандарти за качество са най-важният фактор при вземането на решение за покупка. Имайте предвид, че принадлежностите са подложени на високи натоварвания. Това не се отнася само за високата температура, на която приготвяте храната. Различните метеорологични условия също оказват влияние върху аксесоарите.

Когато избирате аксесоари за грил от Klarstein, получавате изключително високо качество. В онлайн магазина на Klarstein.de ще намерите решетката за скара и други аксесоари в различни варианти. Разгледайте нашата оферта и изберете аксесоарите, които искате да използвате.

Горе