3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Кутии за храна

Кутии за обяд

Кутиите за обяд са чудесно допълнение към кухнята. Кутията за обяд е преносим контейнер, в който лесно можете да пренасяте храната си. Сервизът за храна може да бъде изработен от метал, пластмаса, стъкло или други материали. Кутиите за обяд често са изолирани, за да запазят съдържанието им топло или хладно. Обикновено се носят от децата, когато отиват на училище или на екскурзия. Някои кутии за обяд имат отделения, в които могат да се поставят различни храни.

Опаковането на кутии за обяд може да бъде добър начин да спестите пари и да се храните по-здравословно. Носенето на собствена храна в собствена кутия за обяд също може да е по-екологично, отколкото купуването на обяд от ресторант или от друго място. Ако обмисляте да си купите кутия за обяд, няма да съжалявате. Разгледайте нашата гама от качествени кутии за обяд и прочетете повече за кутиите за обяд в тази статия.

Какви видове кутии за обяд можете да намерите тук?

В нашата широка гама от кутии за обяд можете да намерите няколко вида кутии, в които можете да пренасяте храната си от дома до друго място или обратно. Освен това може да ви заинтересува минималистичният дизайн на кутиите за обяд. Асортиментът ни ще зарадва и вашите малчугани, които могат да се възхитят на веселия дизайн.

 • Комплект за закуска - нашите комплекти за закуска ще ви зарадват не само с функционалността си, но и с дизайна си. Ще откриете красиви цветови варианти на комплекти за закуска за възрастни, както и комплекти за закуска с мотиви за деца. Комплектът за закуска може да съдържа 4-6 отделения за храна. Ще оцените и бутилка към комплекта за закуска, която можете да използвате за други цели, например за спорт.

 • Бурканчета за закуски за деца и възрастни - Нашата гама от кутии за обяд предлага и отделни бурканчета за закуски, в които можете да нарежете плодове или други по-леки закуски. Кутията за закуски е кутия за обяд, подходяща за по-плътни течни храни. Тя ще ви очарова със своя дизайн и пъстрота. Предлагаме и по-малка кутия за обяд - кутията за лесен обяд Schmatzfatz

 • Кутия за обяд - кутия за обяд за деца - кутия за обяд е чудесна кутия за обяд, в която можете да опаковате обяда на детето си. Тя е с приятен цветен дизайн и красиви модели, от които дори най-взискателното дете със сигурност ще избере. Може би ще ви заинтересува и размерът на кутията за обяд, защото можете да я разделите на 2, 4 или дори 6 отделения. Това със сигурност ще се хареса на любителите на разнообразното хранене.

Какви са функциите, които можете да ползвате с нашата кутия за обяд?

 • Отделно запечатани отделни преградки в кутията за обяд. Това означава, че дори ако опаковате в кутията си за обяд чушки, сирене, колбас и плодове, отделните продукти няма да улавят миризмите си. Капакът се затваря добре, а благодарение на разделителните вложки можете да съхранявате храната в кутията за обяд отделно.

 • Може да се мие в съдомиялна машина. Тъй като допълнителните контейнери също се свалят, кутията за обяд се почиства много лесно.

 • Безопасно затварящи се капаци - благодарение на тях кутията за обяд се затваря много лесно и е идеално уплътнена. Не е нужно да се притеснявате, че храната ще се изсипе от кутията за обяд в чантата ви.

 • Кутията за обяд е подходяща за гъсти течности като извара, овесена каша или кисело мляко. Въпреки това не е подходящ за тънки течности - вода, мляко, сок и други.

От какви материали може да бъде направена кутията за обяд?

 • Пластмасова кутия за обяд - отличава се с ниско тегло, може да се нагрява в микровълнова фурна и да се мие в съдомиялна машина. Нашите кутии за обяд не съдържат BPA, което означава, че нямат вредно въздействие върху здравето ни.

 • Кутия за обяд от неръждаема стомана - въпреки че е една от по-тежките кутии за обяд в сравнение с пластмасовите, ще останете доволни от добрата ѝ издръжливост и устойчивост. Въпреки това не е възможно да го поставите в микровълнова фурна.

Как да изберем кутия за обяд?

 • Размер на кутията за обяд - изберете размера на кутията за обяд в зависимост от хранителните си навици, както и от броя на порциите.

 • Почистване на кутията за обяд - Ако разполагате със съдомиялна машина, задължително изберете кутия за обяд, която може да се мие в този домашен уред без проблеми или повреди.

 • Брой отделения в кутията за обяд - изберете кутия за обяд, която има достатъчно отделения. Ако имате навика да ядете няколко гарнитури към основното си ястие, изберете кутия за обяд с повече отделения. Най-популярните кутии за обяд са тези с поне 2 или 4 отделения, но можете да намерите и кутии за обяд с 6 отделения

 • Дизайн - изберете дизайна, който ви харесва. Съществуват много цветови комбинации на кутиите за обяд, така че със сигурност ще намерите подходящата за вас. Децата също ще се радват на цветните кутии за обяд с игрив мотив.

Какви са предимствата на покупката в Klarstein.bg?

 • Много дизайнерски кутии за обяд на едно място.
 • Безплатна доставка в цяла Словакия при предварително плащане с карта.
 • За продуктите, които са отбелязани като експресна доставка, гарантираме, че ще бъдат доставени в рамките на два работни дни.
 • Удължена гаранция за нашите продукти - гаранция за 3 години.

Често задавани въпроси

За какво служи кутията за обяд?

Кутията за обяд е контейнер, използван за пренасяне на храна, обикновено за работа или училище. Обикновено е изработен от метал или пластмаса, достатъчно херметичен, лек и съдържа отделения за няколко храни.

Може ли да се мие в съдомиялна машина?

Нашите кутии за обяд могат лесно да се мият в съдомиялна машина. Това важи както за пластмасовите кутии за обяд без BPA, така и за кутиите за обяд, изработени от неръждаема стомана.

Безопасно ли е да се използват пластмасови кутии за обяд?

Истината е, че пластмасите са опасни. Пластмасовите ви кутии за обяд отделят токсични химикали, като BPA, в храната, която съдържат. Ако обаче имате кутия за обяд, изработена от пластмаса, но тази кутия за обяд не съдържа BPA, не трябва да се притеснявате, че тя ще има неблагоприятни последици за здравето ви.

Горе