3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Грилове

133 Продукт(и)

Барбекюта на открито, перфектното удоволствие на открито

Има ли нещо по-хубаво през лятото от печенето на вкусни наденички или сочни пържоли на скара в градината или на терасата? Едва ли! Изкушаващият аромат на прясно изпечено на скара месо, риба или зеленчуци, както и прохладни напитки и няколко вкусни гарнитури - това е всичко, от което се нуждаем, за да сме щастливи през топлия сезон. Зимните барбекюта обаче също стават все по-популярни. Обвити в удобни якета и с горещо греяно вино, се наслаждаваме на топлината на огъня и неустоимата миризма на скарата. Но независимо дали сте по-скоро любители на слънцето или на зимата, без наистина добро барбекю на открито забавлението няма да е и наполовина толкова приятно. Понякога месото не е равномерно изпечено, понякога няма място за съхранение на клещите за скара и други подобни, а понякога цялата конструкция е просто твърде нестабилна. Ето защо ви препоръчваме да си купите наистина качествена скара още от самото начало. Разбира се, ще го намерите при нас, както и аксесоарите за барбекю. Единственият въпрос е: въглища, електричество или газ? Подкрепяме ви в решението ви!

Грил на дървени въглища: класика с рустикален чар

Много хора се кълнат в гриловете на дървени въглища, защото те придават типичния опушен аромат на храната, приготвена на скара. Отнема известно време, докато се натрупат достатъчно въглени, но това няма значение, защото в приятната атмосфера времето минава бързо. Друго предимство е, че с грила на дървени въглища сте напълно независими от електричество и газ. Това го прави идеален за печене на скара в кратки срокове. Тук ще намерите подходящата за вас скара на дървени въглища: от популярната скара с котлон до пушача за изтънчените ценители! А ако очаквате нещо повече от грил функция: имаме и многофункционални модели, като например нашия стилен варел за барбекю!

Електрически грил: идеален за внимателно и спонтанно печене на скара

Просто свържете електрическата скара към електрическата мрежа и я включете: Забавлението с грила може да започне веднага! Той винаги е правилният избор, когато искате да се насладите на вкусни ястия на скара без никаква подготовка. Работата с него също е лесна и съвсем проста. Не е необходимо да сте опитен майстор на грила, за да приготвяте прецизно пържоли, наденички и зеленчуци. Също така имате избор: Искате ли да си купите електрическа настолна скара без рамка или предпочитате модел със здрава рамка и практични отделения за съхранение? Както се очаква от Klarstein, всички модели впечатляват с превъзходно качество и първокласна изработка. Така че нищо не пречи на поредното спонтанно барбекю!

Газов грил: професионалистите се кълнат в него

Газовият грил е готов за употреба също толкова бързо, колкото и електрическият модел. При работа тя не отделя дим или сажди, така че можете да я използвате на балкона си, без съседите ви да се оплакват. Желаната температура може да се контролира много прецизно и докато газта е достатъчна, винаги можете да поставите нова храна на скарата. Това го прави идеалното решение за тези, които обичат да седят с часове край скарата и да се наслаждават на атмосферата. Освен това газовият грил се счита за изключително чист и лесен за поддръжка вариант. Предлагаме компактни газови грилове за домакинства с един човек и изключително големи модели за семейства.

Горе