3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

термо чаши


Двустенни чаши с издухана уста - идеални за топли и студени напитки

Двустенните чаши с издухана уста се характеризират с няколко типични особености. На първо място, разбира се, е тяхната структура с вътрешен и външен стъклен слой. Между тях има изолационен слой от въздух. Освен това стъклата с двойни стени са ръчно изработени и се състоят от боросиликатно стъкло. Това е изключително твърдо стъкло. То е устойчиво на температура и значително по-устойчиво на надраскване от много други стъкла.

За еспресо, капучино или лате макиато чашите трябва да са с двойни стени

Водещите баристи отдавна препопръчват стъклените съдове с двойни стени за отлични композиции на кафето. Тя не само ще запази еспресото горещо за дълго време. Елегантният дизайн на чашите с двойни стени е и украса за маса. Двустенната чаша е идеална и за приготвяне на кафе като капучино Особено красиво е да се види как напитката сякаш плува в чашата, а вкусната млечна пяна се носи върху кафето.

Двустенното стъкло е идеално и за чай

Двустенните термо чаши също обещават удоволствието от чая без напрежение във времето. Насладете се на своя Oolong, Sencha, Bancha или Darjeeling в тишина и спокойствие или наблюдавайте как чаеното цвете се отваря в чашата с двойни стени.

Двустенна чаша за студена бира, вода и безалкохолни напитки

Двустенните чаши могат да се използват не само за топли напитки. Дори студената бира или освежаващата вода имат свеж вкус за дълго време от чашите с двойни стени благодарение на изолационния ефект.

Визуален атракцион: коктейлни чаши с двойни стени

Лонги, коктейли и други смесени напитки обикновено се консумират за продължителен период от време. Въпреки това те трябва да останат приятно хладни до последната глътка. Това е гарантирано от двойното стъкло. То също така поддържа атрактивно представяне на вашите коктейли.

Двустенните чаши за вино поддържат идеалната температура за пиене за дълго време

Вината, по-специално, трябва винаги да се съхраняват при идеална температура. В обикновена чаша обаче бялото вино на лятна тераса например се затопля бързо. За да избегнете това, можете да използвате чаши с двойни стени за много вина.

Двойната стена е подходяща и за десерти

За да се гарантира, че горещите или студените десерти ще запазят температурата си дълго време, най-добре е да ги сервирате в чаши с двойни стени. Това също така ви дава възможност да ги направите впечатляващи, например като ги наслоите.

Защо си заслужава да купувате чаши с двойни стени

Двойните стени на чашите са устойчиви на топлина и студ. Това ги прави еднакво подходящи както за топли, така и за студени напитки. Въздушният слой между двете стени също има изолационен ефект. По този начин съдържанието на чашите остава топло или студено за дълго време. Стъклата с двойни стени също са изключително устойчиви на надраскване и са символ на ръчно издуханото майсторство. Имаме на склад чаши с двойни стени в много различни формати. Всяка от тях може да се използва гъвкаво. Можете да използвате чашата за еспресо и за чаша или за чаша от 400 мл за пиене на капучино, вода или бира. Разгледайте и нашите специални оферти за комплекти.

Често задавани въпроси

Могат ли чшите с двойни стени да се мият в съдомиялна машина?

Да, можете лесно да измиете чашите с двойни стени в съдомиялната машина.

Подходящи ли са чашите с двойни стени за микровълнова фурна?

Да, можете да ги поставите в микровълнова фурна за не повече от 2 минути при мощност до 600 W.

Може ли вода да проникне в пространството между два слоя стъкло?

Не, изолационният слой е 100% водоустойчив.
Горе