GrowIt Farm комплект на 3 нива

72 cm , 8 kg , 37 cm
1.799,00 лв. (плюс ДДС) 1.944,00 лв.
Моля, изберете вариант:
Тема на промяната:
Готово за изпращане | Време за доставка: 6 - 8 работни дни
14 дни за връщане
на продукта
Безплатна
доставка
Безплатна доставка при плащане с карта или банков превод
GrowIt Farm комплект на 3 нива

Описание на продукта

Нека расте! В Klarstein GrowIt Farm градината на 3 нива, билки и зеленчуци растат и цъфтят през годината - много лесно, без пестициди и с гарантирана устойчивост на две нива.

Открийте градинарството с Klarstein GrowIt Farm градината. Без значение дали искате да отглеждате пресни билки за овкусяване или хрупкави зеленчуци за кухнята, можете да градинарствате по желание в нашата интелигентна Хидро-ферма, успеха е гарантиран - независимо от локация или почва. За поддръжка на успеха като хидрофонен градинар, този комплект от 36 части осигурява, саксии, гъби за семена, кошници за растения и много други, за да улесни засаждането.

Като хидропонна култура, от до 28 изрезки биват отгледани от системата изцяло без почва: корените им растат директно в 8 литровия воден резервоар, за да могат да абсорбират 2-та компонента на хранителните вещества съдържащи макро и микро елементи като фосфор, калий и желязо. Не се притеснявайте относно напояването, растенията се грижат сами за себе си. 48 ватова LED светлинна система с пълен спектър подсигурява необходимата доза светлина за растенията. И тук GrowIt ви предлага най-доброто според възможностите си: DaylightSimulation система автоматично контролира светлината и циркулационната помпа чрез контрол с един бутон. Последната обогатява водата със свеж кислород и гарантира равномерното снабдяване с хранителни вещества на корените. Всичко, което трябва да направите е да допълвате хранителни вещества от време на време - и да гледате как растенията ви растат. След само 25 до 40 дни можете да съберете първата си реколта. Това е нещо, с което да се гордеете поради директното снабдяване с разтворени хранителни вещества и оптималният светлинен цикъл на хидропонната система, растенията не само растат бързо, но и в изобилие!

За дори повече свежест от градината на закрито: с нашия практичен комплект ще получите три GrowIt Farm градини за закрито и необходимото свързващо оборудване. То се състои от здрава рамка за поставяне на градините едно върху друго, свързващ кабел и екстра силно захранване за директно захранване на двете градини без неразбория от кабели.

Пресни, устойчиви и без пестициди: Klarstein GrowIt Farm градината на 3 нива осигурява хрупкави зеленчуци и ароматни билки за кухнята целогодишно.

Покажи повече

Качества и размери

GrowIt Farm, комплект на 3 нива, 3 x комплект за градина на закрито, свързващ комплект

Условия за доставка

Какво ще бъде доставено

Готово за изпращане | Време за доставка: 6 - 8 работни дни

Клиентски ревюта

Към този продукт все още няма ревюта.