Всичко за ефективно съхраняване

Почистете, замразете, подгответе: поддържайте кухнята си винаги чиста, без да губите храна. Пригответе предварително любимата си закуска за стресираща сутрин, сложете лазанята от обяд в хладилника за по-късно или смесете освежаваща минерална вода с парченца лимон, мента и джинджифил. Удобното съхраняване на храна ще ви спести време и ще ви подари приятни моменти. Позволете ни да ви изненадаме.

Практични контейнери Klarstein

Нашите баби и дядовци са знаели какво правят! Хранителните запаси са много удобни. Независимо дали се съхраняват за празник през уикенда, предварително приготвени за няколко дни или замразени за по-късно: Този подход не само ще ви спести времето, което можете да прекарате в излежаване, но и ще ви подготви за неочаквано посещение, което ще приготви щедро ястие за нула време. По този начин можете също да намалите общите отпадъци от храна, защото ако не се чувствате като вчерашната запеканка, можете да я запазите за по-късно в херметична кутия Klarstein. Опитайте...

Контейнери и кутии за съхраняване на Klarstein

Обичате ли да готвите за няколко дни предварително и винаги да имате нещо готово? Искате ли да имате запаси на картофи, лук или подправки, благодарение на което вашите съставки не само ще са ви под ръка, но и ще допълнят вашата кухня като декорация? Тогава сте попаднали на правилното място: контейнерите и кутиите за съхраняване на храна на Klarstein ще ви помогнат да приготвите храна по-лесно от всякога. От студено пушено месо, през пресен хляб и сладкиши до пудинг. Можете да опаковате всичко херметически, да го съхранявате безопасно и да го сервирате вкусно после.

Вижте още

Добре опакована и вкусна храна благодарение на Klarstein

Пригответе храна за пътуването! Вие и вашето семейство можете да се наслаждавате на храна през целия ден благодарение на обедите, кутиите и бутилките за пиене на Klarstein. Домашно приготвените обяди са питателни и здравословни. Следобедният мини бюфет с домашно приготвен студен чай е идеалният източник на енергия, когато пътувате. ​

Klarstein кутии за обяд и кутии

Моля, опитайте с нас! - Защо? Благодарение на кутиите за обяд спестявате пари, той винаги се приготвя у дома точно според вашите идеи, винаги се отдадете на точно това, което ви харесва и освен това се държите отговорно към природата. Независимо дали става дума за сладка закуска, вкусен обяд или обилна вечеря с вас: помощниците на Klarstein ви придружават навсякъде. Когато се върнете у дома, можете просто да ги измиете в съдомиялната машина и да ги напълните на следващия ден. Още по-приятно е да си навън, нали?

Вижте още

Klarstein бутилки

Fanta или Capri Sonne! Пригответе домашна лимонада точно според вашия вкус и я вземете със себе си навсякъде. Лимонадата е по-вкусна, по-здравословна и вие също ще се насладите на тази невероятна енергия. За обучение, пътуване до офиса, училище или детска градина бутилките Klarstein ще са с вас буквално навсякъде.
Плюс: Можете да се справите без излишни химически добавки в напитки, купени от магазина, и по този начин да подкрепите по-устойчива и здравословна напитка. Удовлетворяване на жаждата става приятно!

Вижте още

Горе