3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Всичко за вашата релаксация

Уютният дом в приятна обстановка е основно условие за качествена почивка. При повишаване на температурата искаме приятна стайна температура и искаме да избегнем твърде висока влажност. В студените дни предпочитаме топла и уютна обстановка. С помощта на умни помощници на Klarstein ще се отдадете на желаната релаксация в няколко прости стъпки. Отпуснете се, заредете батериите си и преследвайте хобитата си в собствения си оазис на света.

Поддържайте хладна глава с Klarstein

Помните ли тропическите горещи летни дни? Имахте нежни капки пот на челото, потни дрехи се залепиха неудобно върху вас и традиционният домашен уют се превърна в непостижимо желание. Можете да забравите за това страдание! Вътрешният климатик Klarstein ви освобождава: Нашите решения систематично климатизират стаята до избраната от вас температура. Това е начинът да се насладите на любимия си релакс у дома, дори в горещите летни дни.

Klarstein климатични устройства

Нищо не може да се сравни с добрия климатик: Свеж, но не прекалено студен! Регулирайте температурата, така че да се чувствате комфортно и да си починете от суровата жега. Кажете на жега твърдо не! Ако зададете желаната температура с помощта на вградения таймер, можете да очаквате приятно охладен апартамент на път за вкъщи, в който ще се отдадете на желаната релаксация в истинския смисъл на думата с хладна глава.

Вижте още

Klarstein въздушен охладител

Представяме ви: Ferrari сред климатиците - въздушен охладител Klarstein. С вграден вентилатор и паралелно охлаждане, овлажняване и функция за почистване на въздуха. С това устройство вече няма да бъдете изненадани от климатичната обстановка. Създайте термичен комфорт интуитивно според вашите лични нужди, за да можете да се занимавате с любимите си дейности у дома и да се отпуснете удобно.

Вижте още

Вентилатори Klarstein

Когато въздухът в апартамента ви буквално кипи, целенасоченото течение е точно това, което желаете, когато заспите с капки пот на челото си. Вентилаторите Klarstein, които можете да закачите на тавана, поставете в ъгъла на стаята като вентилационна колона или като класически подов вентилатор, винаги ще ви осигурят приятен климат у дома. И така: Какво ще кажете за свеж бриз?

Вижте още

Добър въздух за добро настроение благодарение на Klarstein

Много зависи от качеството на въздуха във вашия дом. Чистотата и степента на влажност формират основата за дългосрочен здравословен начин на живот. Добрият въздух създава благополучие, помага за концентрация, релаксация и подкрепя желанието да прекарате много повече време в любима стая. Създайте перфектната среда с въздушни охладители Klarstein.

Klarstein пречиствател на въздуха

Вдишайте, издишайте и преминете в режим на релаксация! Всичко това е много по-приятно с чист въздух. Особено чудесно за страдащите от алергии: прахът, косата и миризмите на вашите домашни любимци или акари могат да бъдат ефективно филтрирани. Колкото повече свеж въздух получава тялото ви, толкова по-добре можете да функционирате и да развиете чувство за благополучие.

Вижте още

Klarstein влагоабсорбатори

Твърде високото ниво на влага е вредно за сърдечно-съдовата система и може да ни постави в стрес като цяло. Започвате да се потите и се чувствате неудобно. Klarstein има решение: Овлажнител! Систематичното отстраняване на излишната влага от въздуха в помещението подобрява климата, намалява кондензацията на пари и предотвратява образуването на мухъл. Перфектното устройство за релаксация за баня или спалня.

Вижте още

Klarstein овлажнител за въздух

Сухият нагрят въздух в хола и спалнята може да изсуши лигавиците ни и, особено за астматиците, влошава дишането. Добрата новина: Klarstein ще помогне и в този случай! Нашите овлажнители осигуряват въздуха с влагата, необходима за отпускане на дихателните пътища и възвръщане на усещането за свеж въздух във вашия дом.

Вижте още

Направете си топло и удобно с Klarstein

Všetkým teplomilom a fanúšikom tepla : Smart gadgety Klarstein sú tu pre vás! Na užívanie si príjemného tepla teraz stačí par klikov. Relaxovať budete v okamihu. Naši pomocníci perfektne zapadnú do vašej domácej oázy.

Klarstein електрически одеяла

Уютно и удобно! Независимо дали става дума за легло, диван или фотьойл: Можете да включите нашите меки електрически и преди всичко топли одеяла Klarstein с едно натискане на бутон. По този начин можете бързо и лесно да се увиете в уютна топлина, в която ще се чувствате в безопасност. Дайте почивка на избягалите крака, освободете ръцете си. Наведете се, затворете очи или медитирайте. Най-важното е да се чувствате добре.

Вижте още

Инфрачервени нагреватели Klarstein

Слънчево отопление: Инфрачервената светлина Klarstein ви загрява с инфрачервено лъчение, вместо да загрява въздуха и да разбърква праха. Никаква топлина няма да отиде на вятъра и въздухът няма да изсъхне... стайната температура ще остане приятна, което е адаптирано към вас и вашите нужди.

Вижте още

Камини Klarstein

Домашната камина символ на абсолютно благополучие ли е за вас? След това просто включете захранващия кабел и можете да се отпуснете. С електрическите камини Klarstein можете да създадете атмосферата на селска вила, благодарение на реалистично изглеждаща симулация на огън, контрол на яркостта и интегрирана мощност за отопление - всички те включват стилен външен вид.

Вижте още

Горе