Всичко за ред

Подреден и чист дом не само ще ви даде спокойствие в живота, но и ясен поглед върху другите ви проекти, мечти и цели. Винаги искате да имате ред у дома ? С нашите служители на реда на Klarstein обявявате война на петна по килими, съдове, купчина пране и купища боклук - включена е и гаранция за победа. Имате ли настроение за почистване? Ни сме готови.

Кажете сбогом на купчина пране благодарение на Klarstein

Пране, сушене, гладене... В началото на почистването обръщаме внимание на това, което лежи на пода: прането! Предварителното му сортиране е разумна и необходима стъпка. Бялото спално бельо може да се изсветли отново с екологично чист лимонов прах, а черните дрехи трябва да запазят най-тъмният си цвят. Прането трябва да е красиво ароматно, а цветните тъкани да се перат с усилватели на цвета - така че сортирайте прането. Не забравяйте за правилната температура на пране! Остава само да изсушите и изгладите всичко. Това, което хората наричат досадна домакинска работа, е наистина забавно благодарение на умните и ефективни помощници на Klarstein, защото веднага виждате резултата. Да започваме!

Klarstein перални и сушилни

Класически перални и сушилни за големи апартаменти, тесни модели за солисти и пътници на каравани или сушилни за ризи за самотни и заети хора ще мигат вашата планина от пране в миг на око. Klarstein набляга на интуитивната работа. Просто поставете барабана, затворете вратата, натиснете бутона, готово. Не искаме да ви лишаваме от ценно време със сложен контрол. Искаме да имате време за красиви неща в живота, без да пренебрегвате почистването. С Klarstein можете да се справите с всичко с общ преглед.

Вижте още

Klarstein ютии

Изглади ме, скъпа! говори вътрешният ви глас, гледайки купчина ризи, блузи и панталони. Млъкните! С ютиите Klarstein гладене винаги се превръща в забавление. Интегрирана система за готвене на пара, мощна основа и супер леки плъзгащи се дъски за гладене премахват гънките на всички ваши дрехи по-бързо, отколкото завършва любимият ви епизод от поредицата. Да започваме ли?

Вижте още

Кажете сбогом на трохите на пода

Обичате ли да ставате сутрин от леглото и да бързате към кафемашината? Обичате ли да тичате из хола само по чорапи? Тогава със сигурност знаете, че чистият под е когато не се налага да изтривате прах и трохи от краката си, когато искате да се върнете в леглото или да се отпуснете на дивана. Прахосмукачките Klarstein ще ви помогнат да поддържате ред наистина дълго време. Готови ли сте?

Klarstein безжични прахосмукачки

Безжична, без джоб, неочаквано мощна: с нашата безжична прахосмукачка Klarstein можете да се сбогувате не само с мръсотията по пода, но и с досадни заплетени кабели и мръсни смени на чанти. Универсален, удобен и гъвкав, можете да го разлетите из целия си апартамент, да го вземете със себе си на почивка и да го съхранявате лесно след почистване. Прахосмукането на трохи ще бъде още по-забавно.

Вижте още

Класически и роботизирани прахосмукачки Klarstein

Почистване с прахосмукачката може да бъде много успокояваща работа - особено когато се отървете от целия прах в банята, трохи хляб в кухнята, трохи чипс пред дивана. 1: 0 за вас и вашата прахосмукачка Klarstein! Нямате време за ръчна прахосмукачка? Няма проблем: Нашите прахосмукачни роботи Klarstein ще се бият за вас във война с трохи, независимо дали сте на път или просто искате да разтоварите краката си.

Вижте още

Klarstein комбинирана прахосмукачки с моп

Наистина ли успявате да поддържате чистите си подове? Представете си удобството на прахосмукачка и моп в едно. Такова почистване на пода е буквално на професионално ниво. Обявете война на трохи под масата за хранене, под леглото и в пода на банята. Значението на „идеално чист“ ще придобие съвсем друго измерение - ще видите!

Вижте още

Сбогом на кухненския хаос благодарение на Klarstein

Бельото е изпрано, подът отново чист - в кухнята има само много съдове и пълна торба за боклук. Притеснява ли ви постоянно и продължително миене на съдове? Неприятно ли мирише торбата за боклук? Спасяването идва: В последната стъпка от вашата почистваща ревност автоматичните домашни герои на Klarstein ще ви спасят отново. Вашата нова миялна машина показва отлични показатели, мивката отново е празна и съдовете отново светят чисти. Междувременно нашата кошница за отпадъци Klarstein ненатрапчиво поема миризмите на остатъци от храна и лесно ще допълни дизайна на вашата кухня, която бързо и бързо ще се превърне във вашето любимо място.

Съдомиялни машини Klarstein

Независимо дали сте малко или голямо семейство: съдомиялните машини Klarstein ще ви накарат да готвите и печете отново, защото последващото измиване на мръсни съдове ще бъде за вас с натискането на един бутон. Отминаха дните, когато кухнята миришеше на менюто от три ястия. Вместо това отпуснете се и се насладете на спокойна вечер с любимите си хора. За останалото ще се погрижи вашата съдомиялна машина Klarstein.

Вижте още

Кошчета за отпадъци Klarstein

Кошовете за боклук са истински късметлии! Тези с педалите са разширена класика, която, разбира се, не искаме да ви вземем. Изключително здравите конструкции ни придружават от поколения и ще оцелеят при всяко изтегляне. Нашите сензорни кошници ще ви освободят от контакт с не винаги идеално чисти повърхности. Кошниците се отварят без контакт, точно когато пожелаете. Нежелани миризми или мръсни ръце? Никога повече Няма да почувствате отпадъците си и ръцете ви ще останат чисти. Печелете от всяка страна!

Вижте още

Горе