3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Грилове на дървени въглища, опушвални и пещи за пица


Пещта за пица, пушачът, грилът на дървени въглища и още: приготвяне на деликатеси сами

Какво би било лятото без барбекю, партита без пица и наденички без опушен вкус? С нашите висококачествени уреди можете да приготвяте най-вкусните ястия по всяко време. Ще има приятна атмосфера, възможност за разговори и много време за забавление. Както опитните готвачи на самообслужване, така и обикновените готвачи със сигурност ще намерят подходящия уред в нашата широка гама, с който да празнуват още по-често в бъдеще.

За истинските фенове: пещта за пица за дома

Знаете ли тайната на вкусната пица? Не само тестото и гарнитурите са причина за уникалното изживяване. Температурата е също толкова важна. Това е почти невъзможно да се постигне в обикновена фурна. От друга страна, нашата пелетна фурна осигурява необходимата температура, при която основата е хрупкава, а топингът остава сочен. Пещта за пица на пелети работи без електричество, така че можете да я поставите навсякъде. Вграденият термометър ще ви покаже дали сте готови да започнете.

Когато пещта за пица е на дърва, се получава най-добрият вкус, независимо дали става въпрос за пица, хляб, лазаня или зеленчуциһттр://.... Освен естествеността е важна и подходящата температура. В зависимост от пълнежа пицата трябва да се приготвя при много високи температури от 350-400 °C, докато хлябът обикновено се приготвя при 180-220 °C. Това означава, че всяко ястие има своя собствена температура и време за готвене. Когато използвате външна пещ за пица, пицата обикновено е готова за 2-4 минути, докато хлябът се пече около 40-50 минути.

Барбекю на дървени въглища: преразгледана класика

Какво би било готвенето на открито без скара на дървени въглища? Единственото нещо, което нашите модели имат общо с обикновените, конвенционални варианти, е отоплението. Нашата скара за чайници има голяма решетка за готвене. Това е грил на дървени въглища с капак, като можете да регулирате развитието на топлината с помощта на превключваемата вентилация. Печенето на тази скара на дървени въглища е чисто: мазниноуловителят предотвратява смесването на капещата мазнина с дървените въглища. Пепелта от дървените въглища се събира в подвижен контейнер за пепел, който може лесно да се изпразни след охлаждане.

Истинският успех е грилът Kamado. Неговата особеност е керамичният купол. Керамичният му материал акумулира много добре топлината и отново я освобождава равномерно за дълъг период от време. Скарата Камадо постига най-високи температури с изненадващо малко гориво. Куполната му форма създава топлинно засмукване, което се регулира от вентилационни клапи. Това прави тази перфектна скара на дървени въглища подходяща и за готвене, печене и опушване. В зависимост от модела грилът за дървени въглища се предлага и с големи рафтове. Тук можете да съхранявате на леснодостъпно място принадлежностите си за печене на скара, подправките, сосовете и всичко останало, което ви е необходимо за печене на скара.

Ако искате да си купите грил на дървени въглища от нас, можете да избирате от различни материали. Предлагаме ви скара за дървени въглища, изработена от неръждаема стомана, скара с високотемпературно покритие, което е и защита от атмосферни влияния, и керамична скара в различни цветове. Любителите на по-големи порции месо ще се насладят на печенето на прасе на скара, например. Можете да го получите в няколко варианта, така че да поръчате точно този, който най-добре отговаря на вашия проект.

Риба, която сами уловите, домашни колбаси, сирена и много други продукти могат да бъдат приготвени в пушалнята според вашия вкус. Веганите и вегетарианците също ще оценят усъвършенстването на тофуто и зеленчуците според собствените си рецепти и последното докосване на пушен вкус. При моделите с прозорци можете дори да наблюдавате как пушеното изделие е близо до завършване. Избирате интериора според предпочитанията си: рафтове, табла и куки за окачване са сред най-важните елементи.

Odnímateľné mriežky uľahčujú čistenie. Тавите за капки също се отстраняват и улавят течността и мазнините, които изтичат по време на пушенето. Моделите с вграден термометър ви позволяват да следите температурата, без да отваряте вратата. Така се спестява загубата на температура и дим, а процесът на пушене не се прекъсва. Приложените вентилационни клапи се използват за контролиране на гъстотата на дима от скарата на дървени въглища. За да се гарантира не само успешното пушене, но и безопасността, помещенията за пушене трябва да се използват само на открито. До съответния модел ще намерите и бележка.

Smokehouse като кралската класа сред гриловете на дървени въглища

Царят на гриловете на дървени въглища несъмнено е пушачът или пушачът за барбекю, където храната се приготвя не толкова на грил, колкото на пушек. Ako palivo sa používa drevo, drevené uhlie alebo brikety. Пушалните обикновено се използват за класическо печене на скара и опушване на храна. Подготовката често отнема повече време, отколкото при други грилове на дървени въглища, особено при ниски температури. За любителите на барбекюто обаче месото с вкус на пушек ще бъде напълно компенсирано, тъй като е изключително крехко благодарение на по-дългото време за готвене и индиректната скара.

Ако използвате барбекю пушача за първи път, трябва да го подготвите, напр. веднъж запален без храна. Този процес е важен и удължава срока на годност на вашата пушалня. Една от най-важните характеристики на пушача в сравнение с другите видове грилове е отделната камера за горене и готвене. Този дизайн има редица предимства:

  • Храната не може да изгори, тъй като няма пряк контакт с пламъците.
  • Приготвянето е възможно дори при ниски температури
  • Индиректно печене на скара, готвене и опушване
  • Няма запалване на капчици мазнина, които биха могли да причинят вредни изпарения
  • Не е необходимо храната да се върти
  • Месото остава изключително крехко и сочно

  • Горе