3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Хладилни витрини

50 Продукт(и)

Охладители за напитки

Ако търсите хладилник за напитки, който да поддържа напитките ви студени и свежи, значи сте попаднали на правилното място. Нашата гама от стъклени хладилници за напитки е проектирана така, че да поддържа перфектната температура на вашите напитки, независимо дали искате да съхранявате бира, вино или други напитки.

Благодарение на разнообразието от размери и стилове, от които да избирате, със сигурност ще намерим идеалния охладител за напитки за вашите нужди. Такива хладилници се използват най-често в ресторанти, барове, магазини или други заведения за обществено хранене, но те ще намерят постоянно място и в семейството като домакински уреди.

Охладители за напитки предимства:

  • Компактност - в сравнение с класическите хладилници, тези хладилници за напитки са по-малки и лесно можете да намерите място за тях дори в по-тесни помещения.

  • Прозрачни врати - всички наши хладилници за напитки са със стъклени врати, така че винаги ще знаете какво има вътре, без да се налага да ги отваряте.

  • Оптимална температура и бързо охлаждане - Охладителите за напитки са идеалното решение за барове и ресторанти за бързо охлаждане на напитки и бира. Вътрешната температура на този тип хладилници осигурява бързо охлаждане на напитките, поддържане на оптимална температура и закуски с най-добър вкус.

Може ли в хладилниците за напитки да се съхранява храна?

Независимо дали търсите хладилник за напитки за домашен бар или за търговска употреба, има няколко неща, които трябва да имате предвид, за да запазите храната си свежа.

  • Ако използвате хладилника за съхранение на храна, уверете се, че режимът за пестене на енергия е изключен, за да поддържате температурата под 5 градуса по Целзий.
  • Въпреки това не препоръчваме да съхранявате храна в хладилник за напитки за дълъг период от време, а по-скоро препоръчваме фризер, за да запазите храната си здрава и свежа в дългосрочен план.

Могат ли в него да се съхраняват и вина?

Хладилникът за напитки е подобен на хладилника за вино, но има някои важни разлики, които трябва да се отбележат. Първо, хладилникът за напитки се нуждае от по-висока температура от хладилника за вино. Това означава, че може да ви се наложи да избирате между бутилка вино, която е твърде студена, и кутия бира, която е твърде топла. Второ, в зависимост от това как сте настроили термостата, може да се наложи да съхранявате вината и другите напитки отделно.

Виното се нуждае от по-висока температура в сравнение с другите напитки. И накрая, не забравяйте да проверите капацитета на хладилника за напитки, преди да го купите. В противен случай може да се окаже, че разполагате с твърде много или недостатъчно пространство за вашите нужди.

Как да изберем хладилник за напитки?

Размери

Първата важна стъпка при избора на хладилник за напитки е да определите къде ще бъде поставен хладилникът, след което трябва да измерите размерите на пространството и да разгледате документацията на всеки хладилник за напитки, за да не се окажете с хладилник, който не се вписва в определеното от вас пространство. Препоръчваме също така да оставите поне 1 до 2 см резерва в случай на необходимост.

Вътрешен капацитет

Достатъчният вътрешен капацитет зависи от конкретните ви нужди. Ако ще използвате стъкления хладилник за напитки само за себе си и за няколко приятели, модел с вместимост около 50 литра е подходящ. Ако искате да използвате минибара за търговски цели, трябва да се спрете на по-голям модел с капацитет от поне 130 литра. Имайте предвид за какво ще се използва хладилникът и съответно търсете такъв с необходимия вътрешен обем.

Шум

Подобно на комбинираните хладилници, например, хладилниците за напитки са постоянно включени и издават определен специфичен звук. Ето защо, когато избирате хладилник, трябва да обърнете внимание и на звуковите емисии, които всеки електроуред излъчва във въздуха. Ако искате да поставите хладилника на оживено място, препоръчваме да търсите такива с ниво на шума от около 25 до 45 dB. Тази стойност е подходяща, дори ако ще бъдете близо до хладилника редовно или за дълъг период от време.

В случай че не се интересувате от хладилници за напитки или никой дизайн не подхожда на вашия апартамент, къща или бизнес, можете да разгледате и нашата гама от мини хладилници и вярваме, че с многобройните възможности ще намерите модел, който ще ви хареса.

Горе