кафе машина с мелачка

romatica II Thermo, кафе машина, кафемелачка, 1.25 л, черна
romatica II Thermo, кафе машина, кафемелачка, 1.25 л, черна 0 25 cm Кафемашина
350,61 лв. 449,00 лв.
-21%
Klarstein Bella Café Espressomaschine | Mahlwerk | 20 bar
Кафемашина за еспресо Bella Café с мелница 0 34.5 cm Espresso Machine
446,00 лв. 709,00 лв.
-37%
Aromatica II Duo, кафе машина, кафемелачка, 1.25 л, черна
Aromatica II Duo кафе машина 0 25 cm Кафемашина
382,00 лв. 489,00 лв.
-21%
Aromatica II, кафе машина, кафемелачка, 1.25 л, сребриста
Aromatica II кафе машина 0 25 cm Кафемашина
229,00 лв. 372,00 лв.
-38%
Aromatica II Duo, кафе машина, вградена мелачка, 1,25 л, червена
Aromatica II Duo кафе машина 0 22,5 cm Кафемашина
351,00 лв. 489,00 лв.
-28%

Кафемашина с мелничка

Познавачите на кафето знаят: кафето трябва да е прясно смляно. Едва тогава вкусът му ще се прояви напълно. Ако искате да се отдадете на това удоволствие, не можете да избегнете да го смелите сами. Защото дори зърната да са смлени, когато купувате кафе в магазина, ароматът им ще се размие само след няколко дни съхранение. Приготвянето на кафе чрез смилане и варене е доста сложно. Кафемашината с мелница предлага по-просто решение. Тя се грижи за всички работни стъпки и вие можете да се насладите на вкусно кафе, приготвено от прясно смлени зърна.

Малка кафемашина с мелничка и други съвети

Практическите машини за мелене се предлагат в различни версии. Затова имате възможност да изберете модела, който точно отговаря на вашите нужди.

  • Кафеварка с мелница и термос: Термосът е включен в тези модели. Съдържанието му съответства на съда, в който се приготвя кафето. Благодарение на това можете да поддържате напитката си топла в продължение на часове, без да се налага да използвате нагревателната плоча на машината. Стилните термоси също са идеални за сервиране на кафе със стил.


  • Кафеварка с функция за мелене и чаша: Тези машини приготвят кафе за една или две чаши.


  • Малка кафемашина с мелничка: Ако редовно приготвяте кафе за един или двама души, препоръчваме ви по-малка, пестяща място кафемашина.

Какво може да прави кафемашина с мелничка?

Кафемашините с вградена мелничка първо смилат кафените зърна, които изсипвате в машината. Можете да избирате между различни видове смилане - от фино до грубо. Така че можете да приготвите кафето си точно по ваш вкус. След това кафемашината приготвя кафето. В допълнение към тези две основни функции много устройства предлагат допълнителни възможности за работа и характеристики на продукта. Те често имат таймер. Тези кафемашини могат да бъдат програмирани да приготвят кафе точно тогава, когато ви е необходимо. Загряващата плоча поддържа кафето горещо за по-дълго време. Висококачествените постоянни филтри гарантират, че вкусът на кафето няма да се наруши. Практична функция е филтърът с активен въглен в резервоара за вода. Подобрява качеството на водата и намалява риска от натрупване на котлен камък.

Заслужава си да си купите кафемашина с мелничка

За любителите на ароматно филтърно кафе прясно смляното кафе на зърна е задължително. Вкусът на кафето се изпарява за кратко време. Ето защо мляното кафе от вакуумна опаковка е доста скучно на вкус. Кафемашините с вградена мелница предлагат убедителни предимства. Кафето ви е много по-вкусно. Нуждаете се само от един уред за всички етапи - от смилането до готовата гореща напитка. Тя спестява време и е практична, когато нещата трябва да се свършат бързо. Ако използвате уред с таймер, можете да приготвите всичко вечерта, а на сутринта кафето ще се свари автоматично. Това е най-удобният начин за приготвяне на кафе от прясно смлени зърна.

Производителите на кафе знаят, че клиентите им имат различни предпочитания. Ето защо те предлагат своите уреди в различни вариянти. Можете да избирате между прости модели и уреди с много функции. Предлагат се и по-малки кафемашини за едно домакинство, както и кафемашини, които се използват редовно за приготвяне на големи количества кафе.

Често задавани въпроси

Коя мелничка е най-добрата?

Степента на смилане оказва решаващо влияние върху вкуса на кафето. Ако искате силно кафе, изберете най-финото смилане. От грубото смилане се получава фино кафе.

Мога ли да използвам предварително смляно филтърно кафе в кафемашина с мелничка?

Това зависи от модела. Някои кафемашини с вградена мелничка могат да обработват и смляно кафе.

Необходимо ли е да почиствам кафемашината?

Машината трябва да се почиства редовно, за да се осигури правилното ѝ функциониране. Преди почистване трябва да се охлади. После извадете щепсела. Избършете външната част на уреда с влажна кърпа и я подсушете с чиста кърпа без власинки. Почиствайте аксесоарите, като капака и чайника, с топла сапунена вода.
Горе