3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

кафемашини


Кафемашина Surprise

Кафемашините за изненади са много разпространен уред в германските домакинства. Можете да го използвате за приготвяне на кафе с помощта на кафемашина. Методът на приготвяне е лесен. Но как точно работи машината, какви характеристики я правят специална и за какво трябва да внимавате, ако искате да си купите машина за филтърно кафе.

Какво представлява кафемашината за изненади и как работи?

Кафето е стимулант номер едно за много хора, например за сутрешно ободряване. Кафемашините Surprise се считат за класически кафемашини. Те се използват за предимно автоматично приготвяне на ароматно филтърно кафе: наливате вода в резервоара за вода. Започва процесът на извличане. Уредът го загрява след натискане на бутона за стартиране, след което той попада във филтъра, който е пълен с кафе на прах. Готовото ароматно кафе капе в каната под него. След това извадете филтъра с кафето на прах и го изхвърлете по органичен начин в биологичните отпадъци. Съществуват и машини с постоянни филтри. Нивата на производителност варират. Колкото по-висока е тази стойност, толкова по-бързо устройството загрява водата и процесът на готвене се ускорява.

Купете обикновена кафемашина - различни видове и функции

В онлайн магазина ще намерите разнообразие от различни устройства. С кафемашина с мелница, като например Aromatica II Duo, можете да издигнете удоволствието от кафето на следващото ниво. В този случай машината смила кафените зърна непосредствено преди процеса на приготвяне. При висококачествените машини се монтира конусна мелница. Прясно смлените зърна имат по-интензивен аромат от готовия прах. Ако имате кафемашина без мелничка, трябва да си купите мелничка за кафе.

Ако имате кафемашина с термос, като например Aromatica II Thermo, можете да запечатате термоса с термос. Кафето ви ще остане топло дълго време благодарение на отличната топлоизолация.

Тази техника е усъвършенствана с течение на времето. Съвременните машини днес имат различни полезни допълнителни функции, като например:

  • Златен филтър: постоянен филтър, още по-приятен аромат

  • Вграден филтър с активен въглен в резервоара за вода, омекотяване на водата

  • Функция за задържане на температурата след процеса на готвене

  • Защита от капки при изваждане на стъклената кана

  • Регулируем брой чаши от две до десет

  • Автоматично изключване, например след 40 минути

Купуване на кафемашина за оттичане - коя да изберете?

Кафемашините за оттичане се предлагат в онлайн магазина на Klarstein в много варианти и за всяко изискване. Открийте голям избор и се вдъхновете от високото качество. Изберете от различни функции, като например вградена мелничка, термос, функция за поддържане на температурата или постоянен филтър като филтър за многократна употреба, който е полезен за околната среда. Вече не е необходимо да купувате филтърни торбички. Точното количество кафе, което може да се приготви с машината, зависи от вместимостта на резервоара и съда. Ако извадите чайника по време на процеса на варене, кафето не капе по-нататък. Изберете кафемашина, която е най-подходяща за вас. Управлението е много лесно.

FAQ

Какво представлява кафемашината и как работи?

Кафемашините Surprise се използват за приготвяне на филтърно кафе. Те се различават по характеристиките на оборудването. Затова можете да избирате между стандартни модели и устройства с много добри характеристики. Висококачествените зърна Арабика са най-подходящи за филтърно кафе. Можете да използвате и смес с ниско съдържание на робуста.

Как работи кафемашината?

Устройствата се заменят с варене с поставен съд и държач за филтъра. Приготвяте кафето по класическия начин: загрята вода се пуска върху кафето на прах. Съвременните устройства предлагат някои допълнителни функции.

Какво прави тези устройства специални?

Кафемашините са незаменими за мнозина. Те се предлагат в различни версии и са обогатени с допълнителни функции, като например вградена мелничка, термос, автоматично изключване или ограничител на капките.
Горе