Barossa 77 Duo охладител за вино + бутилки вино стъклен рафт

48 cm , , Хладилник за вино , B
1.829,00 лв. (плюс ДДС)
Налична на 28-04-2020 | Поръчайте предварително
  • 14 дни за връщане на продукта
  • Безплатна доставка!
Barossa 77 Duo охладител за вино + бутилки вино стъклен рафт

Описание на продукта

Доброто вино трябва да има такъв вкус! Благодарение на различните зони на охлаждане и професионалното съхранение Klarstein Barossa 77 Duo хладилникът за вино винаги предлага максимално удоволствие при консумация на виното.

За пълното разгръщане на вкуса, виното трябва да бъде охладено на точната темпаратура. С Klarstein Barossa 77 Duo хладилника за вино, това се постига лесно - в елегантна обстановка. В горната и долната температурна зона той събира от до 77 бутилки вино. Простият контролен панел с LCD дисплей задава температурата за двете зони на охлаждане. Бяло, червено вино или розе могат да бъдат охладени прецизно. За елегантна презентация на съкровищата ви, панорамната врата изработена от 3 пластово нечупливо стъкло с черен полиран панел осигурява перфектна гледка. Превключваемото интериорно осветление умело представя съхраняваните бутилки. Това го прави стилна визуална връхна точка не само у дома, но и в барове и ресторанти.

Винаги перфектно охладено: най-важна е точната температура за пиене на виното. И за да не са усилията ни напразни, сипвайки виното в топли чаши за вино, се препоръчва охлаждане и на чашите - по този начин нищо не застава на пътя на перфектната наслада. Поради тази причина, Klarstein Barossa 77 Duo рафта за чаши вино се състои от рафт изработен от истинско дърво. Просто го сложете в охладителя за вино и можете да съхранявате чаши за бяло и червено вино директно на трите релси, заедно с виното.

Елегантен, висококачествен и добър: Klarstein Barossa 77 Duo хладилникът за вино пасва перфектно във всяка жилищна среда и гарантира перфектно охладени бели, червени вина и розета.

Формата на бутилките за вино влияе на максималния обем и капацитет на винотеката.

Покажи повече

Качества и размери

Barossa 77 Duo, охладител за вино, 2 зони, 191 л/ 77, бутилки вино стъклен рафт

Условия за доставка

Какво ще бъде доставено

Налична на 28-04-2020

Клиентски ревюта

Към този продукт все още няма ревюта.