[Използван] Vesuvio II фурна за пица
Използван

[Използван] Vesuvio II фурна за пица

Използван
659,00 лв. (336,96 €) (плюс ДДС)
Номер на продукта: 53034579
-9%
Код: AUT9
С ваучер: 599,69 лв. (306,63 €)
Условия за ползване
Кодът може да се използва за този продукт. Запазваме си правото да променим или отменим офертата без предизвестие. Важи до .
Vesuvio II фурна за пица
659,00 лв. (336,96 €) (плюс ДДС)
  • Ограничено количество - поръчай сега! Ограничено количество - поръчай сега!
  • Време за доставка: 6 - 8 работни дни
  • 14 дни за връщане

Състояние - приемливо: Върнатата стока е с минимални следи от износване

Стока, която е тествана или използвана за кратко от клиента. По продукта има само леки следи от употреба - като драскотини. Оригиналната кутия може да е повредена или преопакована. Продуктът е с всички оригинални функции и е тестван. Предлагаме 2 години гаранция.

Основна информация

  • Хрупкаво и вкусно: Gastro фурна за пица с камери за печене на пица с диаметър 30 см

  • Лесно за работа: температурата и таймерът до 15 минути се регулират с помощта на въртящи се копчета

  • Както от каменна пещ: 2260 вата за горно и долно отопление при температури от 65 - 300 ° C

Качества

  • 2 камери за печене
  • Мощност: 2260 W (2 x 1130 W)
  • Таймер: 0-15 минути
  • Температура: 65 - 300 ° C
  • Двустенна изолация
  • Подвижна решетка за пица
  • Корпус от неръждаема стомана (полиран)
  • Захранване: 220 - 240 V ~ | 50 Hz
Номер на продукта: 53034579

Размери и технически подробности

  • Размери (включително скоби): приблизително 48,5 x 21,3 x 50,5 cм (ШxВxД)
  • Размери на решетката за пица: приблизително 36 х 33 см (ШxД)
  • Тегло: приблизително 15 кг

Какво ще бъде доставено

  • 1 х фурна за пица
  • 2 x тава за трохи
  • 2 x решетка за пица
  • Ръководство за употреба на немски език (други езици: английски)

Условия за доставка

Ограничено количество - поръчай сега!

Време за доставка: 6 - 8 работни дни

Клиентски ревюта
10 рейтинги

Към този продукт все още няма ревюта.

Мнения на клиенти от други държави
Потвърден преглед 13/10/2025

Das Ding wird mein Hauptbackofen. Neben Pizza und Flammkuchen, die gerne 250°C und mehr verlangen, kann man da auch prima Brötchen, Kuchen oder Tarte drin backen. Meine 32er Pizzableche passen prima....und was ich eher zufällig herausgefunden habe...der Innenraum bzw. die Backfläche hat GN-Maß 2/3. Also ist es ziemlich preiswert, hier passende Bleche, Lochbleche oder 2-4 cm tiefe Bleche passend und in Edelstahl zu besorgen. Schnelle Aufheizzeiten trotz nur 1130 Watt....und ich habe sowohl die Temperatur, als auch die max. Leistungsaufnahme gemessen.

Това нещо ще бъде основната ми фурна. Освен пица и тарте фламбе, които обичат да изискват 250°C и повече, в него можете да печете и рулца, кексове или тарти. Моите 32 тави за пица пасват идеално...и това което разбрах случайно...вътрешността или повърхността за печене е с GN размери 2/3. Така че е доста евтино да получите подходящи листове, перфорирани листове или 2-4 cm дълбоки листове от неръждаема стомана. Бързо загряване въпреки само 1130 вата... и измерих както температурата, така и максималната консумация на енергия.

Потвърден преглед 13/10/2025

Alles gut

Всичко е наред

Потвърден преглед 13/10/2025

Gerät ist sehr stabil, macht einen guten Eindruck. Bin zufrieden

Устройството е много стабилно и прави добро впечатление. доволен съм

Потвърден преглед 13/10/2025

prinzipiell ist das Gerät nicht schlecht gedacht... Aber es gibt letztendlich doch zu viele negative Aspekte: - der Griff an der Schiebetüre ist nicht stabil montiert, wenn z.B. ein Schamottstein verwendet wird, ist das zu schwer für den Griff, der nur mit einer Flügelmutter montiert ist. Der Griff steht zudem recht weit raus. - durch die Schiebemechanik ohne Fenster sieht man den Fortschritt der Pizza nicht, muss diese also dafür herausziehen, wodurch viel Wärme verloren geht. - die Schiebemechanik ist nicht sehr dicht, so entweicht während des Backens viel Wärme. - wenn etwas runtertropft, dann kann das auf die untere Heizspirale tropfen. - keine separate Ober- Unterhitze - durch die Schubmechanik ist es schwieriger, die Pizza rein und raus zu befördern. Beim reinschieben, weil die gesamte Schiene inkl. Türe rausgezogen wird, entweicht die ganze Hitze. - Timer schaltet Gerät nicht aus, keine Beleuchtung innen. Pluspunkte: - die Hitze ist für Pizza ausreichend. - das Krümelblech, das rausgezogen werden kann. - platzsparend für kleine Räume. Fazit: wenn man etwas Geld drauflegt, bekommt man ein Gerät mit Fenster, Klapptüre, Schamottstein und getrennter Ober- Unterhitze und 350 Grad Hitze inkl. Innenbeleuchtung und Abschaltautomatik. 3 Sterne, eigentlich 2,5 Ich habe daher das Gerät zurückgeschickt und mir ein besagtes anderes zugelegt. Damit kann man sogar auch ein Brot backen.

По принцип устройството не е лошо замислено... Но в крайна сметка има твърде много отрицателни страни: - дръжката на плъзгащата се врата не е монтирана стабилно, ако се използва например шамотна тухла, тя е твърде тежка за дръжка, която има само една монтирана крилчата гайка. Дръжката също е доста навън. - Поради плъзгащия се механизъм без прозорец не можете да видите напредъка на пицата, така че трябва да я издърпате, което означава, че се губи много топлина. - плъзгащият механизъм не е много стегнат, така че по време на печене излиза много топлина. - ако нещо капе надолу, може да капе върху долната нагревателна спирала. - без отделна горна и долна топлина - бутащият механизъм затруднява влизането и изваждането на пицата. Когато го натиснете навътре, тъй като цялата релса, включително вратата, се издърпва, цялата топлина излиза. - Таймерът не изключва устройството, няма осветление вътре. Плюсове: - топлината е достатъчна за пица. - тавата за трохи, която може да се издърпа. - спестяване на място за малки стаи. Заключение: ако похарчите малко повече пари, получавате устройство с прозорец, клапна врата, шамотна тухла и отделно горно и долно отопление и 350 градуса топлина, включително вътрешно осветление и автоматично изключване. 3 звезди, всъщност 2,5 Затова изпратих устройството обратно и купих друго. Можете дори да печете хляб с него.

Потвърден преглед 13/10/2025

Dieses mir lieb gewordene "Dingelchen", ja ein schon seit Jahren gehegter Wunsch, den ich mir in dem schei. Jahr 2020 als Depressionskiller zu Weihnachten erfüllt habe, kann ich jetzt mein Eigen nennen und möchte euch darüber berichten: 1) Versprochene Ankunft bei Bestellung am Donnerstag: Dienstag, also 5 Tage erwartete Lieferzeitzeit, die ich gerne in Kauf genommen habe, weil ja die Vorfreude... Na, ihr wißt schon... Am SAMSTAG(!!!) bimmelts... häääää???... und ich war gezwungen, völlig unkultiviert und verdaddert die Haustür zu öffnen. Ich öffnete und ein Paket stand vor meiner Haustür. Der `Götterbote' war allerdings schon wieder verschwunden. Daraus folgt: Blitzversand!!! Ein aufrichtiges Dankeschön an euch alle! 2) Nachdem ich das Paket auf dem vorab von mir freigeräumten Küchentisch plaziert hatte, begann ein vorsichtiges Auspacken... Paket an den betreffenden Stellen aufritzen, obere Verpackungs-Sicherungen entfernen und erstmal die Lage peilen. Eines sage ich euch: Der Ofen ist absolut sicher eingepackt! Besser geht's nun wirklich nicht! Nach einigem Hin und Her war er endlich vom Paket befreit. Nun ging's aber ins Eingemachte, denn im Ofen befanden sich - bombensicher verstaut - die "Kleinteile", die natürlich auch wieder vorsichtig entfernt werden wollten. Hierbei ist wirklich Vorsicht geboten, dass beim Rausholen der selbigen man selber nix beschädigt! Ich bin die Sache mit Muße angegangen, denn falscher Eifer schadet nur... 3) Den Ofen an seinem Bestimmungsort plaziert, die "Kleinteile" ausgepackt, die Bedienungsanleitung (die übrigens nicht sooooo prickelnd ist) zu Rate gezogen, den komischen Handycode abgescannt (könnt ihr haken, bringt nix; is' nur das sowieso schon vorhandene Minihandbuch, nur nochmal aufm Händüü) und nach bestem Wissen und Gewissen nach akribischer Erforschung des Innenraums die restlichen zu benötigenden Teile gefunden, die zur vollendeten Funktionsfähigkeit des Objektes meiner Begierde schlußendlich gelangen sollten. 4) Aber vorher: a) Den Innenraum des Ofens peinlichst genau auf `Fremdkörper' untersuchen und diese entfernen! Soll heißen: Rückstände aller Art. b) Die Kleinteile nach Rückständen akribisch überprüfen und ebenso entfernen. (Nach dem Prozedere hab'ich den ganzen "Plumpaquatsch" vor dem Zusammenbau in meinen Geschirrspüler verbracht, diesem etwas(!!!!!) stinknormales Geschirrspülmittel (nur ein paar Tropfen) beigefügt, den Spüli auf 55 Grad Celsius eingestellt und dann "ab die Luzie"). Oki, ich gebe zu, dass diese Art so manchem `etwas'unkonventionell erscheinen mag, aber bei mir hat sie zum Erfog geführt! Ergebnis: Schonende restlose Beseitigung aller Rückstände. 4a) Apropos Rückstände: Die Folie auf der Oberseite des Ofens auch rückstandslos entfernen!!! 5) Jetzt, nachdem die Sächelchen halbwegs trocken sind, ist ein wenig Experimentierfreudigkeit gefragt; frei nach dem Motto: "Versuch macht kluch" ;) Abba keine Panik, das schafft jeder! Den Griff in die Hand, das sich am Griff befindliche Gewinde durch das Löchlein der Aussenblende, das ganze am Tisch absetzen, die Öse des Grills raufschieben, die Innenblende auf den Grill und durchs Löchlein aufs Gewinde und letztendlich mit der Flügelmutter vorsichtig und passgerecht leicht anziehen. Schauen, ob alles passt und wenn ja, dann festziehen. Fertich :-) Das selbe gilt für den zweiten Grill. 6) Wenn wirklich alles passt, die Einschübe sich ohne Widerstand rein- und rausziehen lassen, die Schubblenden passgerecht schließen, den Ofen auf `volle Pulle'einheizen. Ich hab' den, glaube ich, weit über eine Stunde machen lassen, wobei ich immer mal wieder (frühestens nach 45min) für ein Minütchen die Einschübe etwas zur Ausdunstung geöffnet habe. Als er dann meinte, dass er mit seiner `Parfumierung' fertig sei, hab ich die Schubladen recht großzügig geöffnet und ihm nach ca. 15min den Strom geklaut. (Also ausgeschaltet). So konnte er bis zum darauffolgenden Tage in Ruhe ausdünsten. Beflügelt durch die Action habe ich noch einen Pizzateig gemacht, der dann über Nacht im Kühli gehen durfte. Voller Neugier wurde das Öfchen in seinem 1. Stockwerk mit Pizzastein eingeheizt, derweil der Teig verarbeitet und nach ca. einer halben Stunde hab ich das Teil in den Ofen geschoben. Tip: Wenn der Ofen seine eingestellte Temperatur erreicht hat, schaltet er sich komplett aus. (Also keine Panik, wenn der/die Schalter nicht mehr leuchten)! Ihr Lieben, ich sage euch, ACHTUNG, denn es ist ein Unterschied wie Tag und Nacht! Meine allererste "etwas" knusprig gewordene Pizza habe ich aber dennoch genossen, denn es hat nur den Rand erwischt. Man muss nicht nur umdenken, sondern sich auch `reinfummeln! Erfahrungen sammeln eben. Auch bedürfen verschiedene Teigarten ebenso diverser Backzeiten (aber das soll hier kein Kochbuch werden). Fazit: Der Ofen ist prima. Ob er nun die 300 Grad Celsius bringt oder vielleicht mehr ist mir nach mehreren selbstgemachten Pizzas völlig schnuppe, denn ich bin begeistert. Für seinen verhältnismäßig (man beachte hierbei bitte die Konkurrenz!) geringen Stromverbrauch, die Möglichkeit, ihn auch nur einstufig verwenden zu können, die relativ kurze Zeit, bis er auf Temperatur ist, die Möglichkeit im Erdgeschoss aufgrund des größeren Backraums auch z.B. Brote etc. backen zu können und seine Eigenschaft, mit und ohne Pizzastein, die Hitze/Wärme auch im ausgeschalteten Zustand sehr lange zu halten, ist dieser Ofen -zumindest für den normalen Haushalt- für mich unschlagbar! Preis, Leistung und der verhältnismäßig geringe Stromverbrauch (Angaben sind bei meinem Ofen mehr als korrekt; nachgemessen) lassen mich nur zu einem Urteil kommen: Absolute Kaufempfehlung! Das einzigste, was sich meiner Kenntnis entzieht, ist die Haltbarkeit (Zeit seiner einwandfreien Funktionsfähigket). Update 18.06.2021: Ich bin immernoch froh, diesen vielseitigen Pizzaofen erworben zu haben! Seitdem ich diesen in Betrieb genommen habe, ist mein alter "Midi-Backofen" (auch wegen seines weitaus höheren Stromverbrauchs) im Dauerabseits. Meine hauptsächlichen Verwendungszwecke: Frischepizza, Tiefkühlpizza und ähnliches (Temperaturregler nicht vergessen), Brötchen und Brote in passender Größe für das untere Schubfach. Natürlich würden auch Aufläufe etc. gehen, aber es ist nun mal eben ein Pizzaofen und soll auch ein solcher bleiben. Nach nunmehr einem halben Jahr bin ich mit diesem Öfchen immernoch rundum zufrieden und kann die negativen Rezensionen keinesfalls teilen: - Kein Fenster in den Einschüben: Na und? (Kurz auf und zu und fertig)! - Zu langer Griff an den Einschubfächern: Hallo? Schon mal was von Unfallverhütung gehört? Diese schützen vor Verbrennungen! - Zu geringe Belastbarkeit der Griffe: Krampf! Wer mit schweren Schamottsteinen hantiert, bei dem kommen mir echte Zweifel...! Ich nehme einen handelsüblichen runden Pizzastein her und die Sache funzelt ohne Beanstandung prima! - Eventuelles Tropfen auf die Heizstäbe: Wir befinden uns im Jahre 2021 und es wurde bereits antihaftbeschichtetes, wiederverwendbares "Backpapier" erfunden, welches 350*C und höher abkann, was ich -passgerecht geschnitten- benutze und hier erworben habe. Und ich sage euch (als fauler Single): Es klappt super! (Grobreinigung mit Haushaltspapier und dann ggf. zusätzlich in den Geschirrspüli. Fertich is der Lack!). Abtropfen auf die Heizstäbe? Ausgeschlossen! (Und eine Reinigung des Krümelblechs entfällt ebenso! *grins*). - Verliert schnell an Wärme durch Öffnen und Schließen: Wer nach dem Öffnen erstmal `n Snickers verdrückt, weil's `n bischen länger dauert... Naja... - Verliert schnell an Wärme durch schlechte Abdichtung: Nö! Stimmt nicht. (Das kann man daran erkennen, wann sich das Öfchen wieder einschaltet. (Zeitspanne). Spaßeshalber hab ich mich nochmal ein bischen in Sachen Pizzaöfen umgeschaut... Und ganz ehrlich: Im Preis-/Leistungsverhältnis unter Einbeziehung des realen Stromverbrauchs habe ich nix Adäquates gefunden. Fazit: Wem der Stromverbrauch `schnuppe' ist und einen absoluten Luxus-Pizzaofen im Sinn hat, der sollte in einem anderen Preissegment "wildern". Hier gibt's "nur" wirklich gute Ware für ein prima Preis-/Leistungsverhältnis.

Това малко "мърляво", което обикнах, да, желание, което имам от години, което съм лелеял в schei. Година 2020 като убиец на депресия за Коледа, вече мога да се обадя на своя и бих искал да ви разкажа за това: 1) Обещано пристигане при поръчка в четвъртък: вторник, т.е. 5 дни очаквано време за доставка, което с удоволствие приех поради очакването ... Е, нали знаеш... В СЪБОТА (!!!) се чу дрън... häääää???... и се принудих да отворя входната врата съвсем некултивирано и замаяно. Отворих го и на прага ми имаше пакет. „Божият пратеник“ обаче вече беше изчезнал. Следва: Светкавична доставка!!! Искрени благодарности на всички вас! 2) След като поставих пакета на кухненската маса, която бях почистил предварително, започнах внимателно да го разопаковам... Отворете пакета в съответните точки, отстранете горните ключалки на опаковката и първо премерете позицията. Ще ви кажа едно нещо: фурната е опакована абсолютно сигурно! Наистина не може да стане по-добре от това! След известно време напред-назад той най-накрая беше освободен от пакета. Сега беше време да се заемем с работата, защото "малките части" бяха във фурната - прибрани на сигурно място - и разбира се трябваше да бъдат внимателно извадени отново. Тук наистина трябва да внимавате да не повредите нещо, когато ги извадите! Подходих към въпроса спокойно, защото фалшивото усърдие само вреди... 3) Поставих фурната на местоназначението й, разопаковах „малките части“, прегледах инструкциите за експлоатация (които между другото не са толкова вълнуващи), сканирах странния мобилен телефон телефонен код (Ако можете да го закачите, той не прави нищо; това е само мини ръководството, което вече е там, просто отново под ръка) и доколкото ми е известно и вярвам, след щателно проучване на вътрешността, намерих останалите части, които бяха необходими, което в крайна сметка трябваше да направи обекта на моето желание напълно функционален. 4) Но преди това: а) Огледайте щателно вътрешността на фурната за „чужди предмети“ и ги отстранете! С други думи: остатъци от всякакъв вид b) Проверете малките части за остатъци и ги отстранете също. (Според процедурата изкарах всичките „непохватни глупости“ в моята съдомиялна преди сглобяването, добавих малко (!!!!!) напълно нормална течност за миене на съдове (само няколко капки), нагласих течността за миене на 55 градуса по Целзий и след това "от Луси"). Добре, ще призная, че този стил може да изглежда „леко“ нетрадиционен за някои, но при мен работи! Резултат: Нежно, пълно премахване на всички остатъци. 4a) Говорейки за остатъци: Отстранете филма отгоре на фурната, без да оставяте остатъци!!! 5) Сега, когато малките неща са наполовина сухи, е необходимо малко желание за експериментиране; Верни на мотото: "Опитайте, има смисъл" ;) Abba не се паникьосвайте, всеки може да го направи! Вземете дръжката в ръката си, прокарайте конеца на дръжката през малкия отвор на външния капак, поставете всичко на масата, натиснете нагоре отвора на скарата, поставете вътрешния капак върху скарата и през малкото дупка върху резбата и накрая затегнете крилчатата гайка внимателно и леко, за да пасне. Проверете дали всичко пасва и ако е така, затегнете. Готово :-) Същото важи и за втората скара. 6) Ако всичко наистина пасва, чекмеджетата могат да се дърпат навътре и навън без съпротива, затворете добре панелите на чекмеджетата, загрейте фурната до „пълна мощност“. Мисля, че го направих повече от час, като продължих да отварям вложките за минута (най-рано след 45 минути), за да оставя въздуха да се изпари. Когато той каза, че е приключил с „парфюмирането“, аз отворих чекмеджетата доста щедро и му откраднах тока след около 15 минути. (Така че изключено). Така той успя да се изпари спокойно до следващия ден. Вдъхновена от действието, направих тесто за пица, което оставих да втаса в хладилника за една нощ. От любопитство, фурната на 1-вия етаж беше загрята с камък за пица, докато се обработваше тестото и след около половин час сложих частта във фурната. Съвет: Когато фурната достигне зададената температура, тя се изключва напълно. (Така че не се паникьосвайте, ако превключвателят(ите) вече не светят)! Скъпи приятели, казвам ви ВНИМАНИЕ, защото има разлика като ден и нощ! Все пак се насладих на първата си пица, която стана "някак" хрупкава, защото получи само ръба. Не просто трябва да преосмислите, но и да бъркате! Просто трупам опит. Различните видове тесто също изискват различно време за печене (но това не е предназначено да бъде готварска книга). Заключение: Печката е страхотна. След няколко домашно приготвени пици не ми пука дали ще докара 300 градуса по Целзий или повече, защото съм във възторг. Поради относително (моля, обърнете внимание на конкуренцията!) ниска консумация на енергия, възможността да можете да го използвате само на един етап, сравнително краткото време, докато достигне необходимата температура, възможността на приземния етаж поради по-голямата стая за печене , например хляб и т.н., за да може да се пече и нейното свойство, с и без камък за пица, да поддържа топлината/топлината за много дълго време дори когато е изключена, тази фурна - поне за нормалното домакинство - е непобедим за мен! Цена, производителност и сравнително ниска консумация на енергия (информацията е повече от точна за моята печка; измерена) ми позволяват да стигна до едно заключение: абсолютна препоръка за покупка! Единственото, което не знам е издръжливостта (времето на правилното му функциониране). Актуализация от 18.06.2021 г.: Все още се радвам, че купих тази универсална фурна за пица! Откакто я пуснах в експлоатация, старата ми "миди фурна" (също поради много по-високата си консумация на енергия) беше настрани през цялото време. Моите основни приложения: прясна пица, замразена пица и други подобни (не забравяйте контролера на температурата), кифлички и хляб в правилния размер за най-долното чекмедже. Разбира се, гювечите и т.н. също биха свършили работа, но това е просто пещ за пица и трябва да си остане такава. След половин година все още съм напълно доволен от тази малка печка и не мога да споделя отрицателните отзиви: - Няма прозорец в чекмеджетата: И какво от това? (Кратко включване и изключване и готово)! - Дръжките на плъзгащите се отделения са твърде дълги: Ало? Чували ли сте някога за предотвратяване на инциденти? Те предпазват от изгаряния! - Недостатъчна устойчивост на дръжките: крампи! Имам истински съмнения относно всеки, който борави с тежки огнеупорни тухли...! Ползвам стандартен кръгъл камък за пица и работи отлично без забележки! - Възможни капки по нагревателните пръти: Ние сме през 2021 г. и вече е изобретена незалепваща, многократна "хартия за печене", която може да издържи на 350*C и по-висока, която използвам - нарязана по размер - и купена тук. И аз ви казвам (като мързелив сингъл): Работи страхотно! (Почистете грубо с кухненска хартия и след това, ако е необходимо, също в съдомиялна. Боята е готова!). Капе върху нагревателните пръти? Изключено! (И няма нужда да почиствате тавата за трохи! *усмивка*). - Бързо губи топлина при отваряне и затваряне: Ако отпиете Snickers, след като го отворите, защото отнема малко повече време... Е... - Бързо губи топлина поради лошо уплътнение: Не! Това не е вярно. (Можете да разберете по времето, когато фурната се включва отново. (Времеви интервал). Просто за забавление разгледах малко фурните за пица... И честно казано: По отношение на съотношението цена/производителност, като предвид реалната консумация на енергия, нямам нищо адекватно. Заключение: Ако не ви интересува консумацията на енергия и имате предвид абсолютна луксозна фурна за пица, трябва да "бракониерствате" в друг ценови сегмент.

Потвърден преглед 13/10/2025

nice

хубаво

Потвърден преглед 13/10/2025

Haben die Ware Gestern erhalten Er macht genau das was er soll Haben Flammkuchen darin gemacht perfekt geworden

Вчера получи стоките. Той прави точно това, което трябваше да направи тарт фламбе, стана перфектно

Потвърден преглед 13/10/2025

Ausgezeichnete Edelstahl-Qualität. Auf dem Rost mit engen Stababständen wird frischer Teig bei max. 300° C sofort fest, tropft niemals nach unten. Wegen der Ober- und Unterhitze wird der Teig von allen Seiten knusprig. Das untere Blech lässt sich zur Reinigung herausnehmen. Die Betriebsanleitung ist spärlich. Der Pizzaofen eignet sich auf keinen Fall nur für Tiefkühlpizza, sondern für alle selbst hergestellten Backwaren. Wegen der Backraumabmessungen und der geringen Leistungsaufnahme ist das Backen besonders energiesparend. Was will man/frau mehr?

Отлично качество на неръждаемата стомана. Прясното тесто се втвърдява веднага при максимум 300° C върху решетката с тясно разстояние между лентите и никога не капе надолу. Заради горната и долната топлина тестото става хрупкаво от всички страни. Долният лист може да се сваля за почистване. Ръководството с инструкции е оскъдно. Фурната за пица в никакъв случай не е подходяща само за замразена пица, но и за всички домашно приготвени печива. Поради размерите на камерата за печене и ниската консумация на енергия, печенето е особено енергоспестяващо. какво повече искаш

Потвърден преглед 13/10/2025

Très bon four notamment pour la puissance de 300°C, le seul point qui aurait pu être amélioré est la minuterie car ce n'est qu'une minuterie mécanique et dès qu'elle arrive à 0, il y a une cloche qui sonne juste un coup mais pas continuelle, le four continue à chauffer et si on n'a pas entendu la cloche, la pizza ou l’ingrédient dedans est très bien cuit. Sinon très bien et un très beau style comme un four professionnel.

Много добра фурна, особено за мощността от 300°C, единствената точка, която можеше да бъде подобрена, е таймерът, защото това е само механичен таймер и веднага щом достигне 0, има звънец, който изведнъж звъни точно както трябва не непрекъснато, фурната продължава да се нагрява и ако не сте чули звънеца, пицата или съставката вътре са много добре изпечени. Иначе много добра и много хубав стил като професионална фурна.

Потвърден преглед 13/10/2025

Der Pizzaofen kam sehr gut, perfekt verpackt bei mir zuhause an. Die Verpackung ist bis ins kleinste Detail ausgetüftelt und absolut durchdacht. Der Pizzaofen kam 2 Tage später für einen Flammkuchenabend gleich in den Einsatz. Das Aufwärmen geht bis 300grad. Die gewünschte Gradzahl war ziemlich schnell erreicht, danach ging es wie erwartet ganz schnell. Der Backrost für die Flammkuchen ist sehr praktisch, damit schiebt man nach der gewünschten Backzeit das Gebackene gleich auf ein Brett, es ist kein umständliches Entnehmen des Gebäcks erforderlich. An dem Gerät befindet sich eine Zeitstelluhr, was ich auch für sehr praktisch empfinde. Die Reinigung des Gerätes ist ganz einfach, unter dem Backrost befindet sich ein Einschubfach, dass zieht man raus und kann es ganz einfach im Spülbecken reinigen. Das einzige was ich etwas ändern würde, das Gerät hat ein paar scharfe Kanten, an dem Ausziehfach und auch an der Rückseite. Aber das ist das einzige was ich bemängeln kann. Wir sind sehr zufrieden!

Пещта за пица пристигна много добре, перфектно опакована в дома ми. Опаковката е изпипана до най-малкия детайл и е абсолютно добре обмислена. Пещта за пица беше използвана 2 дни по-късно за вечерта тарт фламбе. Загряването достига до 300 градуса. Желаният брой градуси се достигна сравнително бързо, след което вървеше много бързо, както се очакваше. Решетката за печене на тарт фламбе е много практична, можете да я използвате, за да избутате печените продукти върху дъска след желаното време за печене, няма нужда да изваждате печените продукти. Има таймер на устройството, което намирам за много практично. Почистването на уреда е много лесно, има плъзгащо се отделение под решетката за печене, което издърпвате и можете лесно да почистите в мивката. Единственото нещо, което бих променил малко, устройството има няколко остри ръба, на изтеглящото се отделение, а също и на гърба. Но това е единственото, от което мога да се оплача. Много сме доволни!