3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Вградени oхладители за вино


Вграден хладилник за вино

Функционалността се среща с елегантността във вградения хладилник за вино. Можете лесно да го впишете в дизайна на кухнята и всекидневната си и да съхранявате изисканите си вина при оптимална температура. По този начин хладилниците за вино за вграждане отговарят на високите изисквания на страстните любители на виното. Открийте разнообразие от тези сложни решения за охлаждане в нашата гама, които също така подчертават естетиката на бутилките с вино и придават на помещението чудесна атмосфера.

Различни видове вградени охладители за вино

За да се отговори на различните предпочитания и нужди на потребителите, има повече от един вид хладилник за вграждане на вино. По-долу са представени някои от най-често срещаните варианти.

Двузонов вграден хладилник за вино: Този модел има две отделни температурни зони за съхранение на бутилки с вино. Това ви позволява да съхранявате различни видове вина при оптимални условия, така че те да са с идеалната температура за пиене. Една от зоните обикновено е предназначена за червени вина и има малко по-висока температура (от 12 до 18 °C). Втората зона се използва за съхранение на бели вина, пенливи вина и шампанско и е с по-ниска температура (обикновено между 5 и 12 °C). Независимият контрол на температурата на двузоновия вграден хладилник за вино гарантира, че можете да настроите желаната температура във всяка зона поотделно.

Двузонов вграден хладилник за вино 60 см: Тези хладилници за вино за вграждане са предназначени за вграждане в стандартни кухненски шкафове с широчина 60 см. Те се интегрират хармонично в съществуващите кухненски шкафове и по този начин предлагат решение за пестене на място. Това е особено важно, ако наличното пространство в кухнята е ограничено. Благодарение на малката си широчина от 60 см вграденият хладилник за вино може да се поставя гъвкаво на различни места - в зависимост от предпочитанията ви.

Комбинирани вградени хладилници за вино с фризерно отделение: Някои уреди предлагат вградено отделение за фризер, както и място за бутилки вино. Този вариант е практичен, ако искате да съхранявате както замразени храни, така и вино.

Двузонов вграден хладилник за вино със стъкло с UV защита : Специалното стъкло на вратата на вградения охладител за вино блокира UV лъчите и предотвратява вредното въздействие на светлината върху качеството на виното.

За какво се използват вградените охладители за вино?

Основната цел на хладилниците за вино за вграждане е да създадат идеалната среда за съхранение на бутилки вино. Основните критерии за запазване на качеството на виното са регулирането на температурата, влажността и светлината. Стабилните температурни условия подпомагат процеса на зреене. Това позволява на аромата на виното да се развие допълнително по време на процеса на охлаждане, като в същото време имате добра представа за запасите си от вино. Естетичното представяне на колекцията ви от вина е подходящо и за събития и социални събирания. Във вградения хладилник за вино със стъклена врата, устойчива на ултравиолетови лъчи, гостите ви могат да видят кои вина им сервирате при най-добрата температура. Практически предимства: хладилникът се вписва идеално в интериора.

Защо трябва да си купите хладилник за вино за вграждане

Ние знаем защо истинските ценители трябва да си купят вграден хладилник за вино. Вградените хладилници за вино ви дават удобен достъп само до бутилките вино, без да се налага да отваряте обикновения хладилник за храна. Особено ако разполагат с няколко зони, те ще ви гарантират най-добрата температура за пиене за всеки сорт грозде. Моделите със стъклени врати също представят най-добре виното.

Често задавани въпроси

Как да инсталираме вграден хладилник за вино?

Проверете размерите в кухнята си и го включете в подходящ контакт. Уверете се, че напрежението отговаря на спецификациите на производителя.

Какви са предимствата на вградените хладилници за вино в сравнение със свободностоящите модели?

Това са уреди, които пестят място и могат да бъдат естетически интегрирани в кухнята.

Как да инсталираме вграден хладилник за вино?

Ако се е образувала лед, изключете уреда и го размразете. След това избършете вътрешните повърхности с мека кърпа и мек почистващ препарат.

Има ли нужда хладилникът ми от няколко температурни зони?

Това зависи от сортовете грозде, които искате да съхранявате. Ако съхранявате червени и бели вина, препоръчваме ви уред с две температурни зони.
Горе