3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Вертикални прахосмукачки


Прахосмукачка с лост

Прахосмукачките са популярни продукти за почистване, които помагат за създаването на чиста и здравословна среда. С течение на времето бяха направени много технически постижения, за да се отговори на нарастващите изисквания. Акумулаторните прахосмукачки са популярни, тъй като работата с моделите с кабел често е неудобна. Разберете по какво се различават и кои функции са предимни.

Какво е особеното на безжичната прахосмукачка?

Прахосмукачките с кабели са склонни да се заплитат и да ограничават свободата на движение. Ако искате да избегнете това, трябва да си купите прахосмукачка с пръчка, която ще улесни тази често досадна работа. Можете да се движите много по-свободно, радиусът на действие е по-голям и не е необходимо да изключвате кабела или да включвате и изключвате щепсела. Енергията се осигурява от акумулаторна батерия, която захранва двигателя. Безжинчите прахосмукачки също така са по-леки от повечето устройства с кабел и изискват по-малко място за съхранение. Безжичните прахосмукачки са удобни в много случаи:

 • Големи стаи

 • Няма електрически контакт наблизо

 • Труднодостъпни области

 • Физически дискомфорт

 • По-възрастни хора благодарение на по-високия комфорт на засмукване

Междувременно производителността на прахосмукачките с пръчка се е повишила значително и моделите вече обикновено нямат торбички за прах. Контейнерът за прах може лесно да се изважда, изпразва и поставя отново. Това щади околната среда и вашия портфейл. Животът на батерията варира. Повечето пръчкови прахосмукачки могат да прахосмукират до един час с едно зареждане на батерията. Контейнерите за прах са с вместимост от 0,3 до един литър.

Какви различни видове/типове прахосмукачки можете да закупите и какви са техните специални характеристики?

Щурцовите прахосмукачки са подобни на изправените прахосмукачки, но са безжични и леки. Изберете устройство с пръчка и дръжка за удобно за гърба почистване на големи площи или практична малка ръчна прахосмукачка, като например безжичната ръчна прахосмукачка LARMA, за бързо отстраняване на трохи, власинки, косми от домашни любимци и други междинни продукти. В модерните уреди, като прахосмукачката без торбичка LARMA с акумулаторна батерия, вграденият сензор адаптира мощността към пода, който трябва да се почисти. Прахосмукачките с батерии са много популярни не само в дома, но и в колата, на лодката и на други места. Привлекателни са различни характеристики, например:

 • Различни степен на мощност

 • Сензор за прах: автоматично регулира силата на засмукване

 • Гъвкава въртяща се четка за под

 • допълнителни приставки: накрайник за процепи и четка за мебели

 • LED светлина

 • Стойка за стена с възможност за зареждане

 • Сменяема батерия

Някои прахосмукачки са оборудвани с LED светлини. Можете да го използвате за осветяване на тъмни ъгли. С уредите за мокро и сухо прахосмукиране, като например прахосмукачката за мокро и сухо прахосмукиране Caswell на Klarstein, която има два резервоара за вода, можете да прахосмукирате и да миете подовете си едновременно.

Покупка на безжична прахосмукачка - коя да бъде тя?

В онлайн магазина на Klarstein ще намерите голям избор от висококачествени безжични прахосмукачки на водещи производители. Можете удобно да поръчате оборудването онлайн и, ако е необходимо, да се възползвате от опцията за покупка на изплащане. Пръчковите прахосмукачки и прахосмукачките с дръжки са подходящи за почистване на големи подови площи. Предпочита се шарнир с обхват на въртене 180°. Прахосмукачката може да бъде допълнена и с ръчна прахосмукачка за бързо почистване между почистванията. Прахосмукачката за мокро и сухо почистване е подходяща за сухи и мокри замърсявания. Благодарение на сменяемата батерия можете да смените изтощената батерия с нова и да удвоите времето за работа.

FAQ

Какво представлява прахосмукачката с пръчка?

Домакинската работа трябва да е възможно най-удобна. Пръчковата прахосмукачка е съвременен и иновативен помощник. Не се нуждаете от електрически контакт, тъй като се захранва от акумулаторна батерия. Има безжични прахосмукачки, ръчни прахосмукачки и прахосмукачки за мокро почистване.

Какви са предимствата на безжичните прахосмукачки?

С безжичната прахосмукачката можете да се движите по-свободно, когато прахосмукирате независимо от електрическия контакт. Тя е по-удобна и практична от прахосмукачката с кабел, която има дълъг захранващ кабел. Полезни са различни функции, като включените в комплекта допълнителни четки и дюзи за извличане, LED светлината и стенната скоба.

За кого е подходяща безжичната прахосмукачката?

Ръчната прахосмукачка е подходяща за кратко почистване. Можете да я използвате за прахосмукачка за мека мебел и да отстранявате косми и трохи от домашни любимци.
Горе