Caruso 2-в-1 огнище + защитно покривало стомана

409,00 лв. 440,00 лв. (плюс ДДС)
  • 81 cm
  • ,
  • 11 kg
Номер на продукта: 60002525
Информация за достъпността.
  • Стоката не е на склад и трябва да се поръча. Стоката не е на склад и трябва да се поръча.
  • Експресна доставка
  • 14 дни за връщане
  • Безплатна доставка над 99 лева Безплатна доставка при плащане с карта или банков превод

Основна информация

  • Безопасно чрез защита срещу искри изработена от стоманена решетка

  • За употреба с въглища, трупи и барбекю брикети

  • Включва ръжен за повдигане на защитата срещу искри или грил решетката или за разпалване на огъня

Описание на продукта

Blumfeldt Caruso 2-в-1 огнището комбинира специалната атмосфера на открит огън с практичните предимства на висококачествения грил.

С диаметър на купата от 58 см, Blumfeldt Caruso предлага достатъчно място за голям огън направен от трупи, въглища или барбекю брикети. Трите екстра дълги крака осигуряват идеалната работна височина и умело повдигат огнището, което придава повече фокус на блещукащите пламъци. Horiflex Swivel грилът - отстраняемата въртяща се решетка на грила изработена от неръждаема стомана с диаметър от 64 см - улеснява социализирането покрай огъня за семейството, приятелите или гостите. В добавка към двете удобни носещи дръжки за лесно преместване, Blumfeldt Caruso се доставя с полезна дъска за рязане за страничен монтаж, 5 закачалки за различни грил аксесоари и тава за събиране на пепелта.

Независимо дали с или без блещукащи пламъци: Blumfeldt Caruso огнището създава специална атмосфера с приятна топлина в градината, на двора или на терасата. Изработено от огнеупорна неръждаема стомана, огнището не само притежава рустикален чар, но и е особено здраво и устойчиво на атмосферни влияния. Огнеустойчивата боя на краката придава привлекателен вид в просто черно. За защита срещу вятър и атмосферни влияния както и за оставяне на огнището в безопасност навън през зимата, комплекта съдържа устойчиво на атмосферни влияния покривало изработено от 600D найлон.

За романтични моменти и кулинарни вкусотии: Blumfeldt Caruso 2-в-1 огнището осигурява уютна атмосфера и социална наслада с вкусотии.

Моля отбележете, че огнището се доставя разглобено. Сглобяването може да се осъществи за около 20 минути, в зависимост от техническите умения.

Качества

Номер на продукта: 60002525

Размери и технически подробности

Какво ще бъде доставено?

Условия за доставка

Стоката не е на склад и трябва да се поръча.

440 zł

Клиентски ревюта
0 ревюта

Към този продукт все още няма ревюта.