3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Вентилатори на стойка


Комфортни температури в дома с вентилатор за дънна платка

Когато лятото настъпи и температурите се повишат, в дома често става некомфортно топло. Особено ако става въпрос за мансарден апартамент или стая с много обедно слънце, много хора искат да се охладят. Подовият вентилатор е чудесен начин да внесете глътка свеж въздух в жилищното си пространство! Ако си купите подов вентилатор, можете да го използвате във всекидневната, детската стая и спалнята. Гамата на Klarstein предлага подови вентилатори с разнообразни дизайни, които осигуряват приятен климат в помещенията. Практичните вентилатори са полезни и в офиса, тогава работата е по-лесна!

So funktioniert ein Standventilator

Режимът на работа е един и същ за всички модели. В корпуса на радиаторната решетка се намират крилата, които се задвижват с електричество и привеждат въздуха в движение. Температурата в стаята остава същата, но въздухът в нея е по-хладен. Лекото течение е безвредно за здравето ви, но ще почувствате приятен ефект и ще можете да дишате отново по-леко.

Стойката осигурява стабилна опора. Освен това вентилаторът е мобилен и може да се използва по различен начин. Консумацията на енергия е ниска, нашите вентилатори работят от 28 до 65 W. Стендовите вентилатори са евтини, мощни устройства, които осигуряват добра работа през цялото лято.

Идеални за спални, всекидневни и офиси: безшумни подови вентилатори

Вентилаторът на стойката, който е тих, е особено добър. Тихият вентилатор в спалнята е особено практичен. Всички стендови вентилатори Klarstein са много тихи. Чува се само тихо съскане, което не ви пречи, докато работите, гледате телевизия или слушате музика. Стабилното развитие с нисък шум не е пречка дори през нощта. Модерният стоящ вентилатор е толкова тих, че може да се използва много добре в спалнята или детската стая.

Особено практично: подов вентилатор с дистанционно управление

Всеки вентилатор може да се превключва на няколко етапа. Скоростта на въртене на лопатките може да се регулира в зависимост от това дали тягата трябва да е по-слаба или по-силна. Нашата гама включва подови вентилатори с дистанционно управление, които могат да се управляват удобно от дивана или бюрото. Добър пример за стоящ вентилатор с дистанционно управление е моделът Cool Tropic, който се предлага в червено или черно. Този вентилатор убеждава и с много елегантния си дизайн и вградения таймер. Ако искате да си купите стоящ вентилатор с модерен външен вид и висока производителност, със сигурност ще намерите подходящия модел в Klarstein.

Дизайн и производителност - какво е важно за един вентилатор

Klarstein предлага разнообразие от подови вентилатори, които са идеални за горещия сезон. Ventilátory so stojanom sú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Вентилатор в цвят металик, като например вентилаторът Ethos High Performance, също изглежда много добре. Производителността на всички модели е убедителна, така че с покупката на вентилатор получавате приятен климат в стаята. Разберете кой вентилатор на стойка е най-подходящ за вас!

Вентилатор с кула срещу стоящ вентилатор

Стоящ или кулов вентилатор? Тези, които искат не само да раздвижат въздуха, но и да понижат текущата температура в помещението с няколко градуса, ще намерят в Klarstein широка гама от вентилатори с кула и други климатици. Нищо не пречи на един красив полет - купете си вентилатор и се наслаждавайте на слънчевите дни!

Горе