Колонни вентилатори

Skyscraper 3G вертикален вентилатор с тъч контрол, дистанционно управление Победител при тестване
Skyscraper 3G вертикален вентилатор с тъч контрол, дистанционно управление Бял фен
169,00 лв. 299,00 лв.
Skyscraper 3G вертикален вентилатор с тъч контрол, дистанционно управление Победител при тестване
Skyscraper 3G вертикален вентилатор с тъч контрол, дистанционно управление Черно фен
179,00 лв. 299,00 лв.
Twister, свободно стоящ вентилатор, 45W, трептене, макс. 500m³ / h, 3 режима, черен
Twister свободно стоящ вентилатор Вентилатор на поставка Черно
179,00 лв. 369,00 лв.
Icetower Smart, свободно стоящ вентилатор, 45 вата, управление през апликация
Icetower Smart вентилатор Етаж вентилатор, Вентилатор на поставка, Вентилатор на поставка Черно / Бял
129,00 лв. 279,00 лв.

Компактен вентилатор с кула: висока производителност и красив дизайн

Изменението на климата води до все по-чести горещи вълни през летните месеци. Много хора се оплакват от рекордните температури, особено на закрито, които са огромно физическо натоварване. С колонен вентилатор създавате много по-приятна атмосфера: генерираният вятър действа охлаждащо - понасяте по-добре високите температури. Компактните подови вентилатори са особено подходящи за тази цел.

Добре дошло освежаване от вентилатора в домовете и офисите

Подовият вентилатор с форма на колона се характеризира с компактна конструкция и елегантен дизайн. Благодарение на тънкия си дизайн можете да го поставите гъвкаво в ъгъла или на друго място в стаята. Що се отнася до въпроса за вентилаторите с кула или на стойка, първите са много по-просторни от вторите. Друг плюс е привлекателният външен вид. Качественият вентилатор с кула е идеален за модерно жилищно или офис пространство. Тези модели със своя изключителен дизайн предоставят ценни услуги и в заведенията за хранене и търговските обекти.

Мощен вентилатор на стойка с много функции

Вентилаторите в този магазин се отличават с висок въздушен поток и ниска консумация на енергия. Ефективността е впечатляваща: повечето модели циркулират няколкостотин кубични метра въздух на час и се нуждаят само от около 40 до 50 вата за тази цел. Това гарантира освежаващ ефект дори при много високи стайни температури. При някои вентилатори можете да включите хоризонтална осцилация: тогава колоновидният вентилатор се върти под определен ъгъл и внася свеж полъх в стаята на голяма площ. Продуктите на марката позволяват различни скорости, а най-добрите модели впечатляват с приспособления като природния режим. При настройката "Природа" силата на вентилационния ток се променя - чувствате се като навън! Вентилаторите с филтър допълнително освобождават въздуха в помещението от прах и мръсотия.

Вентилатор в кулата: тиха работа и удобно използване

Висока производителност и ниско ниво на шум: това е друго предимство на колонните вентилатори. Минималните шумови емисии са предимство в работна среда. Много потребители оценяват и тихия вентилатор в апартамента. Всички модели в магазина на Klarstein са лесни за управление - това също е важен критерий при покупка. Например можете да си купите вентилатор с дистанционно управление. Ако искате да включите или изключите вентилатора на стойката, можете да го направите от удобния си фотьойл или бюро. Можете също така да променяте скоростта с помощта на дистанционното управление. Много вентилатори от тази категория имат таймер като допълнителна функция: програмирайте подовия вентилатор според нуждите си и той ще се включва или изключва в определено време. Комфортните вентилатори имат и вграден температурен сензор. Силата на въздушния поток се адаптира автоматично към текущата температура в помещението.

Купете индивидуално подходящ вентилатор с кула от Klarstein

В този магазин можете да избирате от много вентилатори за колони, които се различават по характеристики като мощност, функции и цвят. Na stránkach jednotlivých produktov nájdete podrobné popisy a všetky príslušné technické údaje. Размерът на помещението играе важна роля при вземането на решение: ако помещението е голямо, се препоръчва вентилатор с кула с достатъчна мощност. Всички модели могат да бъдат поръчани от Klarstein при атрактивно съотношение цена/качество. Инвестирате в качество - вентилаторите на пиедестал ще работят надеждно в продължение на много години. С комфортен вентилатор с марково качество горещият и застоял въздух в стаята е в миналото!

Горе