3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Колонни вентилатори


Компактен вентилатор с кула: висока производителност и красив дизайн

Изменението на климата води до все по-чести горещи вълни през летните месеци. Много хора се оплакват от рекордните температури, особено на закрито, които са огромно физическо натоварване. С колонен вентилатор създавате много по-приятна атмосфера: генерираният вятър действа охлаждащо - понасяте по-добре високите температури. Компактните подови вентилатори са особено подходящи за тази цел.

Добре дошло освежаване от вентилатора в домовете и офисите

Подовият вентилатор с форма на колона се характеризира с компактна конструкция и елегантен дизайн. Благодарение на тънкия си дизайн можете да го поставите гъвкаво в ъгъла или на друго място в стаята. Що се отнася до въпроса за вентилаторите с кула или на стойка, първите са много по-просторни от вторите. Друг плюс е привлекателният външен вид. Качественият вентилатор с кула е идеален за модерно жилищно или офис пространство. Тези модели със своя изключителен дизайн предоставят ценни услуги и в заведенията за хранене и търговските обекти.

Мощен вентилатор на стойка с много функции

Вентилаторите в този магазин се отличават с висок въздушен поток и ниска консумация на енергия. Ефективността е впечатляваща: повечето модели циркулират няколкостотин кубични метра въздух на час и се нуждаят само от около 40 до 50 вата за тази цел. Това гарантира освежаващ ефект дори при много високи стайни температури. При някои вентилатори можете да включите хоризонтална осцилация: тогава колоновидният вентилатор се върти под определен ъгъл и внася свеж полъх в стаята на голяма площ. Продуктите на марката позволяват различни скорости, а най-добрите модели впечатляват с приспособления като природния режим. При настройката "Природа" силата на вентилационния ток се променя - чувствате се като навън! Вентилаторите с филтър допълнително освобождават въздуха в помещението от прах и мръсотия.

Вентилатор в кулата: тиха работа и удобно използване

Висока производителност и ниско ниво на шум: това е друго предимство на колонните вентилатори. Минималните шумови емисии са предимство в работна среда. Много потребители оценяват и тихия вентилатор в апартамента. Всички модели в магазина на Klarstein са лесни за управление - това също е важен критерий при покупка. Например можете да си купите вентилатор с дистанционно управление. Ако искате да включите или изключите вентилатора на стойката, можете да го направите от удобния си фотьойл или бюро. Можете също така да променяте скоростта с помощта на дистанционното управление. Много вентилатори от тази категория имат таймер като допълнителна функция: програмирайте подовия вентилатор според нуждите си и той ще се включва или изключва в определено време. Комфортните вентилатори имат и вграден температурен сензор. Силата на въздушния поток се адаптира автоматично към текущата температура в помещението.

Купете индивидуално подходящ вентилатор с кула от Klarstein

В този магазин можете да избирате от много вентилатори за колони, които се различават по характеристики като мощност, функции и цвят. Na stránkach jednotlivých produktov nájdete podrobné popisy a všetky príslušné technické údaje. Размерът на помещението играе важна роля при вземането на решение: ако помещението е голямо, се препоръчва вентилатор с кула с достатъчна мощност. Всички модели могат да бъдат поръчани от Klarstein при атрактивно съотношение цена/качество. Инвестирате в качество - вентилаторите на пиедестал ще работят надеждно в продължение на много години. С комфортен вентилатор с марково качество горещият и застоял въздух в стаята е в миналото!

Горе