Родена е първата скара за вашия дом с барбекю с висока температура. Искате ли да печете месо с ново качество и да създадете уникално вкусово изживяване?
Вие сте тук с нас – на правилното място. Нашият Klarstein Steakraktor революционизира приготвянето на месо с максимално загряване до 850 градуса.
Най-горещият продукт от Klarstein:
Steakreaktor
Medium, rare или well done? Вдъхновени от легендарните нюйоркски гастрономи, ще сготвите перфектно месото с помощта на Steakreaktor! Поради силната топлина нишките на месото се изтеглят веднага, създавайки хрупкава и ароматна повърхност. Соковете, които се получават по време на печене на скара, са хванати в купа от неръждаема стомана. След това те могат да се смесват например с масло, билки и подправки, за да се създаде деликатен сос. Хрупкава и ароматна коричка и нежно розово, сочно месо вътре, тя ще разбърка сърцето на всеки любител на пържола.
Всичко, което трябва да знаете за грила Gourmet за
Вашият дом:
Steakreaktor
Истински барбекю майстор
Скарата с висока температура знае какво искат мъжете: що се отнася до пържолите, топлото нагряване от 850 градуса разкрива най-доброто месо за минути. Специално разработеният керамичен нагревател излъчва особено интензивни топлинни лъчи директно към месото. Този процес създава ароматна карамелизирана кора, докато вътрешността на пържолата остава много нежна и сочна.

Мъжка кухня
Събудете в себе си майсторът готвач
Много популярна: инфрачервената скара на Klarstein Steakreaktor ще разбие мъжките сърца. Горещият му интериор не само енергично променя приготвянето на пържоли, но също така осигурява бързо гурме изживяване - така мъжът пече пържолите днес и става герой в кухнята.

Жажда
Знае как да се справи и с риба и зеленчуци
Но това все още не е достатъчно, Steakreaktor е готварски уред с много приложения. Тук готвачът показва, че може да приготви не само перфектната пържола: други меса, както и риба, зеленчуци и дори десерти могат да бъдат направени просто, бързо и вкусно. Пайове, сланина и т.н. - те усъвършенстват кората си и придобиват особено интензивен вкус.
