3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Indoor Garden: How to Create a Green Paradise

За много любители на градината това е голямата мечта: вътрешна градина. Ако не искате да се лишите от любимото си хоби дори през зимните месеци, можете да превърнете собствените си четири стени в райска градина с подходящите аксесоари. Любителите на свежата храна ще открият, че е лесно да отглеждат марули и др. през всички сезони.

Klarstein ви подкрепя с практични комплекти, подходящи аксесоари и разнообразни растителни семена, за да можете и вие да сбъднете мечтата си за стайно градинарство.

Стайната градина: икономична, ефективна и устойчива

Страстните градинари и приятелите на прясната храна със сигурност вече са чували за градинарството на закрито. Тя позволява гъвкаво отглеждане на растения и отглеждане на широк спектър от растения през цялата година. Продуктите Click and Grow на Klarstein ще създадат ефективна и визуално красива интелигентна градина за нула време, която ще ви осигури свежа салата, вкусни зеленчуци и ароматни билки.

Устойчивото отглеждане работи напълно без генно инженерство и пестициди. Ако разполагате само с малка площ, можете да изграждате и нагоре: системата за автоматично осветление осигурява оптимален растеж на растенията.

Елегантният дизайн на купите за растения се вписва в почти всяка жилищна среда и допълва почти всеки интериорен стил със своята индивидуалност. По този начин създавате по-екологична среда и поставяте устойчиви акценти.

Хидропоника и хидропонно отглеждане: каква е разликата между тях?

Ако мислите за стайна градина, вероятно вече сте се сблъсквали с термина хидропоника. Това е форма на отглеждане на растения, която не изисква органични субстрати, т.е. е. нормална растителна почва.

Растенията тук не се вкореняват в почвата, а растат в неорганичен субстрат. Този субстрат доставя хранителния разтвор, който съдържа всички важни за растенията хранителни вещества, до корените.

Подгрупа на този начин на отглеждане на растения е т.нар. хидропоника: при тази форма на отглеждане напълно отпада субстратът, чрез който хранителният разтвор достига до корените. Вместо това растенията се вкореняват директно в разтвора. Корените висят свободно и са частично или изцяло потопени в богат на хранителни вещества разтвор.

Интелигентна градина: Издърпването на почвата беше вчера

Градинарството на закрито може да се справи напълно без типичната почва. Хидропонните растения дори ви предлагат разнообразни ползи и улесняват отглеждането в рамките на четирите ви стени. Затова растенията, отглеждани без почва, много рядко или почти никога не се нападат от коренови вредители.

В същото време поддръжката е сведена до минимум: плевелите нямат възможност да се разпространяват, а хидропониката губи значително по-малко вода поради кондензация. В комбинация с големите саксии на Klarstein растенията трябва да се поливат много рядко. Хранителният разтвор също така насърчава бързия и силен растеж на растенията.

Освен това можете да използвате пространството си много по-ефективно и дори да се издигате нагоре с двуетажните комплекти Klarstein. Хидропонните растения могат да се отглеждат на малка площ и ви позволяват да се наслаждавате на пресни билки и зеленчуци през цялата година.

Кликнете и растете: изграждайте, чакайте, наслаждавайте се

С комплектите на Klarstein градинарството на закрито се превръща в детска игра: дори не се нуждаете от отличителен зелен пръст. Просто сглобете аксесоарите, изсипете семената на растенията и изчакайте. Една система за засаждане, която е идеално адаптирана към нуждите на растенията, ще ви осигури прясна храна за кратко време. Красота: след жътвата е преди жътвата. Ако сте изчерпали всички марули и други растения, можете просто да отгледате нови.

Така че винаги можете да решите какво ви харесва: В Klarstein ще откриете разнообразие от семена и комплекти семена, които ви обещават разнообразни удоволствия. Ще създадете свой собствен зелен рай, който можете да променяте по всяко време според нуждите си.

Горе