Steakreaktor 2.0, 1600 W, стаен електрически грил, 850 °C, инфрачервено греене

1.763,00 лв. 2.347,00 лв. (плюс ДДС)
  • Черно
  • Електрическа скара
  • 1600 watt
Номер на продукта: 10029610
Steakreaktor 2.0, 1600 W, стаен електрически грил, 850 °C, инфрачервено греене
1.763,00 лв. 2.347,00 лв. (плюс ДДС)
Също наличен в други състояния
  • Купете този продукт с леки следи от употреба
    Продукт, тестван от клиенти или използван за кратко време. Продуктът има само леки следи от употреба като драскотини или повреди на кутията/външната опаковка. Продуктът има всички оригинални функции и е тестван за работа. Ние предлагаме 3 години гаранция.
    1.498,00 лв. 2.347,00 лв.
  • Купете този продукт разопакован
    При този продукт става въпрос за преопакован продукт или продукт с леки увреждания на опаковката. Пълната функционалност на продукта е проверена. Ние предлагаме 3 години гаранция.
    1.586,00 лв. 2.347,00 лв.
  • Готово за изпращане Готово за изпращане
  • Време за доставка: 6 - 8 работни дни Време за доставка: 6 - 8 работни дни
  • Експресна доставка
  • 14 дни за връщане
  • Безплатна доставка над 99 лева Безплатна доставка при плащане с карта или банков превод

Основна информация

  • Интензивно инфрачервено лъчение до макс. температура 850 °C и супербързо загряване – грилът е готов за ползване за 4,5 минути

  • Отделяема скара за грил с размер 16 x 30см (ШxД)

  • Изключителен ароман при печене и ароматна карамелена коричка за няколко минути

Описание на продукта

Мощен грил с висока температура на приготвяне, керамично тяло и концепт с двойна изолация за използване в кухнята у дома.
Температурата варира от 400 до 850 °C за приготвяне на крехки пържоли с хрупкава коричка.
Еднакво подходящ за приготвяне на месо, зеленчуци и доприготвяне на десерти.

Високотоплинният грил Steakreaktor 2.0 ви донася тайната на нюйоркските ресторанти и в българската кухня. Грилът е уникален от своя вид, можете да го използвате в удобството на Вашия дом, най-вече заради действието чрез електричество и изолираната, активно охладена конструкция.

При печенето, изтичащият сок от месото се събира в прибавената купа. Сокът, смесен с масло, подправки и билки е подходящ за направа на фантастичен сос. Steakreaktor 2.0 е грил за изпичане със широки възможности на използване. Грилът приготвя не само перфектни пържоли, но и осигурява добро изпичане на месо, риби, зеленчуци а също и десерти. Грилът придав на продукта или бекона хрупкавост, с което добиват изключително интензивен вкус.

Лесното използване и почистване (благодарение на контролера) заедно с всичко останало, гарантират на електрическия грил Steakreaktor 2.0 изключителни резултати и възможност за експериментиране.

Качества

  • Време за барбекю, регулируемо  9:50 минути
  • Сменяема решетка
  • Решетка за грил с повърхност на грила 16 x 25 cm (WxL), ефективно до 15 x 20
  • Специални печени аромати и ароматна, карамелизирана коричка за минути
  • Също така подходящ за зеленчуци и гарнитури, както и за карамелизиране на десерти
  • Интуитивно контролируем контролен елемент отпред
  • LED дисплей с изобразяване на температурата и таймер
  • Ново оптимизирано активно охлаждане
  • Автоматично изключване и защита от прегряване
  • Лесно почистване - всички подвижни компоненти са подходящи за съдомиялни машини
  • Произведено в Германия
  • Мощност: 1600 W
  • Температурен обхват: (лъчисти нагреватели) 400 ° C - 850 ° C
  • Захранване: 220-240 V ~ 50-60 Hz
Номер на продукта: 10029610

Размери и технически подробности

  • Размери: прибл. 25,5 x 36 x 40,5 cm (Ш x В x Д)
  • Скара  / използваема площ на скарата: 16 x 25 cm (ДxШ) / 15 x 20 cm (ДxШ)
  • Тегло: около 14 кг

Какво ще бъде доставено

  • 1 х високo топлинен грил
  • 1 х скара
  • 1 x дръжка за решетката
  • 1 x гнездо за ¼ GN
  • 1 x барбекю

Условия за доставка

Готово за изпращане

Време за доставка: 6 - 8 работни дни

2347 zł

Клиентски ревюта
25 рейтинги

Към този продукт все още няма ревюта.

Мнения на клиенти от други държави
Потвърден преглед 15/06/2024

War ein Weihnachtsgeschenk. Klappt nicht so gut wie erwartet: Geht nur für kleine Steaks, für mehrere Leute nicht zu gebrauchen. Der Beschenkte ist sehr unzufrieden und hat das sehr teure Gerät weiter gegeben.

Беше коледен подарък. Не работи както се очакваше: работи само за малки пържоли, не може да се използва от няколко души. Получателят е много недоволен и е предал много скъпото устройство.

Потвърден преглед 15/06/2024

Der Steakreaktor 2.0 erfüllt unsere Erwartungen vollkommen. Bei der richtigen Fleischqualität hervorragende Grillergebnisse. Zu r Haltbarkeit können wir noch keine Aussage treffen. Alles andere passt.

Steak reactor 2.0 отговаря напълно на нашите очаквания. С правилното качество на месото, отлични резултати при печене. Все още не можем да правим изявления относно издръжливостта. Всичко друго пасва.

Потвърден преглед 15/06/2024

Perfekt: (1) bedienungssicher schnell und einfach auch für den Hausmann mitten Heiligtum der besten aller Ehefrauen -> Küche [der Rezensent agiert normalerweise im Schnitt an drei Tagen - auch im Winter - am Großen „Weber“ auf der Terrasse], (2) sinnvoller Menüablauf, (3) Gehäuse bleibt kühl trotz Weihnachtsserienproduktion, (4) gute Postions-/Effektkombination ca. 30 cm entfernt von der Dunstabzugshaube (näher am Hauptgeschehen) war kein Plätzlein für den Beefer zu bekommen, (5) high-end Ergebnis in Kombination mit sous-vide, allerdings bei Einsatz von hoch-qualitativem Fleisch, das wir immer beim Biobauern kaufen, (6) momentan keine Erfahrung mit Fisch und Gemüse: ich werde nach „Versuchsreihe“ weiter berichten

Перфектно: (1) безопасно за използване, бързо и лесно, дори за съпруга в средата на светилището на най-добрата от всички съпруги -> кухня [рецензентът обикновено работи средно три дни - дори през зимата - в големия „Weber“ на терасата], (2) разумен поток от менюта, (3) корпусът остава хладен въпреки коледното серийно производство, (4) добра комбинация от позиция/ефект приблизително на 30 см от абсорбатора (по-близо до основното действие) нямаше къде да вземе Beefer, (5) висок клас резултат в комбинация със sous-vide, но с използването на висококачествено месо, което винаги купуваме от биологични фермери, (6) в момента няма опит с риба и зеленчуци: ще докладвам допълнително след "серията от тестове".

Потвърден преглед 15/06/2024

Wir waren auf der Suche nach einem Steak-Grill, der ca. 800°C erreicht. Die meisten Modelle sind gasbetrieben, was für uns nicht in Frage kam. So kamen wir zum Klarstein Steakreaktor. Wir sind damit sehr zufrieden; die Steaks bekommen eine tolle Kruste und es ist kein Vergleich zum Braten in einer Bratpfanne. Man sollte die Steaks, je nach Dicke, vorher bei 50-60°C leicht vorgaren, da sie sonst innen sehr "englisch" sind. Das Gerät heizt sehr schnell auf und alle wesentlichen Teile lassen sich entnehmen und in der Spülmaschine reinigen.

Търсихме грил за пържоли, който достига около 800°C. Повечето модели са на газ, което за нас беше изключено. Така стигнахме до реактора за пържоли Klarstein. Ние сме много доволни от това; пържолите хващат страхотна коричка и нищо не може да се сравни с пърженето в тиган. В зависимост от дебелината, пържолите трябва да бъдат предварително изпечени на 50-60°C, иначе ще са много "английски" отвътре. Уредът загрява много бързо и всички основни части могат да се свалят и почистват в съдомиялна машина.

Потвърден преглед 15/06/2024

Super Steakgrill das ist der Thermomix für Männer. Kann man nur weiterempfehlen. Klappt einwandfrei mit dem Grill- Fleisch. Es darf nur nicht zu dünn sein. Bei dickeren Filet Steaks sollte man im Sous vide Garer auf mit 54 -56 grad vorgaren. Danach noch 2min jede Seite im Reaktor und man hat das perfekte Steak. Auch Lamm und Schweinekoteletts werden traumhaft. Gerade wenn noch ein bissle Fett dran ist wird es richtig gut und bleibt innen total saftig. Man darf aber erst hinter würzen wenn das Steak zum entspannen noch in der Warmhalteschale liegt. Es empfiehlt sich den Reaktor der etwas größer als ein Kaffeemaschine ist, in der Nähe der Dunstabzugshaube aufzustellen. Damit gegebenenfalls der Bratdunst weg hat. Man kann gut mit dem Grill 4-6 Gäste kochen, das Fleisch lässt sich gut im wärmebereich aufbewahren. Auf alle Fälle ist das ein richtig toller Indoor Grill womit man viel Spaß hat! Deshalb die 5 Sterne

Супер стек грил това е Thermomix за мъже. Може просто да се препоръча. Работи идеално с месо на скара. Просто не може да бъде твърде тънък. За по-дебели пържоли от филе е добре да ги сготвите предварително в sous vide котлона на 54-56 градуса. След това по 2 минути от всяка страна в реактора и имате перфектната пържола. Агнешките и свинските пържоли също стават фантастични. Особено когато има още малко мазнина по него, става много добре и остава напълно сочен отвътре. Но можете да подправите само след като пържолата е все още в затоплящата купа, за да се отпуснете. Препоръчително е да поставите реактора, който е малко по-голям от кафемашина, близо до абсорбатора. За да изчезнат парите от печенето, ако е необходимо. На скара можете да приготвите добре 4-6 гости, месото се съхранява добре на топло. Във всеки случай това е наистина страхотна скара за закрито, с която можете да се забавлявате много! Оттук и 5-те звезди

Потвърден преглед 15/06/2024

Wir haben ihn jetzt seit ungefähr einem halben Jahr in benutzung. Bedienung ist einfach und ein beigelegtes Heft mit Tipps für die zubereitung verschiedener Fleischsorten ist auch sehr hilfreich. Das Gerät wird schnell heiß, und zwar genau 850 °C. Der Effekt auf das Fleisch ist selbsterklärend. Steaks und viele andere Sachen werden zu einem neuen Erlebnis, da durch die Hitze das Fleisch außen leicht "karamellisiert" und man es innendrin noch medium rare hinbekommt. Reinigung ist auch einfach da alles aus dickem Edelstahl gefertigt ist und das ganze Innnengerüst sich einfach entnehmen lässt. Somit kann man es einfach auswischen und zack, wieder sauber. Top Gerät zum Stolzen Preis.

Ползваме го вече около година и половина. Използва се лесно, а приложената книжка със съвети за приготвяне на различни видове месо също е много полезна. Устройството се нагрява много бързо, точно 850 °C. Ефектът върху месото се обяснява сам. Пържолите и много други неща се превръщат в ново изживяване, защото топлината леко "карамелизира" месото отвън и все пак можете да го получите средно изпечено отвътре. Почистването също е лесно, тъй като всичко е направено от дебела неръждаема стомана и цялата вътрешна рамка може лесно да се свали. Така че можете просто да го изтриете и бам, почистете отново. Топ устройство на добра цена.

Потвърден преглед 15/06/2024

Also das ist wirklich ein tolles Gerät , die Steaks sind geschmacklich ein Wahnsinn, tolle Rostaromen, wir sind mehr als zufrieden! Zwei kleine Kritikpunkte: Daher es doch zu starkem Rauch kommt finden wir nicht das für Indoor geeignet ist, am Balkon oder Garten aber eine super Sache. Man kann immer nur ein oder zwei Steaks gleichzeitig machen.

Така че това наистина е страхотен уред, вкусът на пържолите е невероятен, страхотни аромати на печено, ние сме повече от доволни! Две малки критики: Не смятаме, че е подходящ за употреба на закрито поради силния дим, но е страхотно нещо на балкона или градината. Можете да готвите само една или две пържоли наведнъж.

Потвърден преглед 15/06/2024

Das Gerät macht einen soliden Eindruck und hält was es verspricht. Die Bedienung mit einem Knopf ist kinderleicht zu bedienen. Temperatur und Zeit werden eingestellt, dann bringt der Reaktor (der Name ist Prgramm) den Grill aud die gewünschte Temperatur. Ist diese erreicht ertönt ein Signal und das Grillgut kann eingeschoben werden. Mit Ablauf der programmierten Zeit stellt sich das Gerät aus. Die gleiche Prozedur wird nach dem Umdrehen des Fleisches narrensicher wiederholt. Das beigefügte Heft enthält einige Tips zu den Grillzeiten. Das ist anfangs ein guter Leitfaden, es macht aber mehr Spaß selbst herauszufinden wie man vorgehen sollte, damit es perfekt wird. Man kann sehr gut beobachten wie sich die starke Hitze des Reaktors im Fleisch ausbreitet und kann so den richtigen Zeitpunkt selbst bestimmen. Zur Auswahl des Geräte-Standorts sollte man erwähnen, dass es nach vorne eine enorme Hitze ausstrahlt und es je nach Betriebsrat auch Rauchentwicklung gibt. Eine Abzugshaube oder weit geöffnete Fenster sind hilfreich. Ich werde deshalb das Gerät im Sommer an einem schattigen Platz draußen betreiben. Reinigung ist problemlos. Platz auf dem Grill ist genug, um gleichzeitig 2 Personen zu versorgen. Mehrere Personen gehen ohne Probleme, da das Fleisch ruckzuck fertig ist. Noch zu den Kosten: der stolze Preis ließ mich länger nachdenken. Wer das Gerät aber nicht nur für Hühnerfleisch verwenden will wird feststellen, dass diese Investition zu den Kosten von hochqualitativen, lang abgehangenen Fleisch passt. Qualität hat seinen Preis - aber da der Gang zum teuren Steakhaus entfällt, zahlt sich der Steakreaktor schnell aus. 5 Punkte sind deshalb alles in allem vollkommen gerechtfertigt.

Устройството прави добро впечатление и прави това, което обещава. Работата с един бутон е лесна за използване. Задават се температурата и времето, след което реакторът (името е програмата) довежда скарата до желаната температура. Когато това се достигне, прозвучава сигнал и храната за печене може да бъде поставена. Когато програмираното време изтече, устройството се самоизключва. Същата процедура е безопасно да се повтори след обръщане на месото. Приложената книжка съдържа някои съвети относно времето за печене. Това е добро ръководство за начало, но е по-забавно да разберете сами какво да направите, за да го направите перфектно. Можете много добре да наблюдавате как силната топлина на реактора се разпространява в месото и по този начин можете сами да определите точното време. Когато избирате местоположението на устройството, трябва да се спомене, че то излъчва огромна топлина отпред и в зависимост от работническия съвет има и образуване на дим. Полезни са аспиратор или широко отворени прозорци. Затова ще използвам устройството през лятото на сенчесто място навън. Почистването е лесно. На скарата има достатъчно място за хранене на 2 души едновременно. Няколко души стават без проблем, защото месото е готово за нула време. Сега към разходите: гордата цена ме накара да мисля по-дълго. Въпреки това, ако не искате да използвате устройството само за пиле, ще откриете, че тази инвестиция е подходяща за цената на висококачествено, дълго отлежало месо. Качеството има своята цена - но тъй като няма нужда да ходите в скъпата закусвалня, реакторът за пържоли бързо се изплаща. Следователно общо 5 точки са напълно оправдани.

Потвърден преглед 15/06/2024

Habe mir den Steakreaktur zu Weihnachten gegönnt und wurde nicht enttäuscht. Die Bedienung ist kinderleicht. Einmal drehen um die Temperatur einzustellen, drücken, nochmal drehen für die gewünschte Zeit - fertig. Mehr braucht man nicht. Die Filet-Steaks sind mir schon beim ersten Versuch auf den Punkt gelungen. Man kann damit natürlich viel mehr als nur tote Kühe verarbeiten, auch Fisch und Huhn, sogar Grillgemüse. Was nicht so gefällt: Die Anleitung könnte ausführlicher sein, z.B. zum Thema Wartung/Reinigung. Das Fett spritzt leider nach oben an die Heizung und entzündet sich. Keine Ahnung wie ich die wieder sauber bekomme, da ein Gitter davor ist. Beim Ausbauen der Bleche ist mir aufgefallen, dass die teilweise recht scharf sind. Die könnten besser abgerundet sein.

Почерпих се със Steakreaktur за Коледа и не бях разочарован. Работата е детска игра. Завъртете веднъж, за да настроите температурата, натиснете, завъртете отново за желаното време - готово. Това е всичко, от което се нуждаете. Пържолите от филе улучиха от първия опит. Разбира се, можете да го използвате за обработка на много повече от мъртви крави, също и риба и пиле, дори зеленчуци на скара. Какво не ми харесва много: Инструкциите могат да бъдат по-подробни, например по темата за поддръжка/почистване. За съжаление, мазнината се пръска върху нагревателя и се запалва. Нямам идея как мога да ги почистя отново, защото пред тях има решетка. При свалянето на ламарините забелязах, че някои са доста остри. Те биха могли да бъдат закръглени по-добре.

Потвърден преглед 15/06/2024

bin seit März 2017 zufriedener Nutzer dieses Teils. Ich habe bwusst bis jetzt mit der Rezession gewartet, erst mal kennenlernen, nutzen und dann plaudern. Zum verwndeten Fleisch : 4 bis 6 Wochen trocken gereift, 600 bis 800 Gramm, am Stück natürlich. Vor dem Grillen ein paar Stündchen im Sous Vide bei 54 °C. Vor dem Beefen (Reaktören ?) trocknen (paar Minuten im Baumwoll Geschirrtuch) Salzflocken drauf und innerhalb 2 Minuten in den Reaktor. Grosse Stücke eher mit Abstand zum Brenner, wird gleichmässiger braun. 2 Minuten dann wenden. Raus und leicht zuckern, auch warmes dunkles Bier mit Honig bringt`s. Nochmals jede Seite 2 bis 3 Minuten, fertig. Auf einen vorgewärmten Metallteller, Haube drüber, nach 2 bis 3 Minuten wenden. Weitere 2 bis 3 Minuten Ruhe gönnen dann aufschneiden. Eben klassisch, ohne Schmackes...., Genuss pur. Mein Reaktor steht dauerhaft im geschützten Aussenbereich, ich grille auch im Winter im Freien. Ich weiss, kann nicht jeder, aber in der Küche ist mir das Teil zu heftig. Viel bemeckert wird der angeblich zu kleine Garraum. Aber 1 kg am Stück passt rein, mit Abstand zum Heizelement wird`s auch rundum braun. Für Grossfamilien oder Flachsteakgriller gib`s ja auch grössere Geräte, halt zum grösseren Preis. Das Preisgemeckere find ich eh kindisch, der Klarstein hat seinen Preis und den ist er wert. Wem`s zuviel ist der lass es eben, aber nicht in der Gemeinde rumsülzen.... Putzen absolut einfach, wurde ja auch des öfteren gelobt. Sauber verarbeitet, alle wichtigen Teile aus dickem Edelstahl. Zum Preis, ist gerechtfertigt, liegt eh eher im unteren Bereich. Zuverlässig ist das Teil auch, Aufheizzeit bemerkenswert kurz. Einknopfbedienung ist super, grosser Knopf, kein Firlefanz, geht Ratz Fatz... Und auch mehrere Durchgänge, wenn`s eben mal mehr sein soll, schafft das Gerät ohne Probleme. Bisserl kreativ müsst`s eben schon sein .... Tip, das Fleisch eher öfter wenden, man hat die bessere Kontrolle und der Saft verteilt sich besser. Vorher bei > 50 °C im Sous Vide oder Dämpfer, die Kerntemperatur passt dann und man muss nur noch Farbe und Röstaromen erzeugen (reaktören ?) Soße wird extra erzeugt, aber zuwas Soße ? Allen viel Spass und puren Fleischgenuss vom Feinsten. Und, Fleisch hat keine Poren, Blut schon gleich gar nicht. Nicht von mir, Quellen allerding unbekannt: "was ist Vegan, kann man das essen ?" "bis 400 Gramm ist`s ein Steak, ab 400 Gramm ein Braten" bin zwar anderer Meinung, aber trotzdem gut gesprochen

Аз съм доволен потребител на тази част от март 2017 г. Умишлено изчаках досега с рецесията, първо я опознайте, използвайте я и тогава чатете. Относно използваното месо: сухо отлежало 4-6 седмици, 600-800 грама, разбира се на парче. Преди изпичане, изчакайте няколко часа при 54 °C. Преди напълване (реактори?) подсушете солени люспи върху него (няколко минути в памучна кърпа) и го поставете в реактора в рамките на 2 минути. По-големите парчета на по-голямо разстояние от котлона ще се запекат по-равномерно. 2 минути, след това обърнете. Излезте и добавете малко захар, топла тъмна бира с мед също ще свърши работа. Отново всяка страна 2 до 3 минути, готово. Поставете капака върху предварително загрята метална чиния и обърнете след 2-3 минути. Оставете още 2 до 3 минути почивка, след което разрежете. Просто класика, без вкус...., чисто удоволствие. Реакторът ми е постоянно в защитена външна зона, пека на открито и през зимата. Знам, че не всеки може да го направи, но в кухнята ми е прекалено. Твърде малкото пространство за готвене предизвиква много критики. Но 1 кг наведнъж се побира, с отдалечаване до нагревателя също покафенява целият. За големи семейства или печене на плоски пържоли има и по-големи устройства, но на по-висока цена. Така или иначе намирам оплакването за цената за детинско, Klarstein има своята цена и си заслужава. Ако ви е много, просто го оставете, но не се забърквайте в общността... Почистването е абсолютно лесно и това често се хвали. Изчистена изработка, всички важни части от дебела неръждаема стомана. Цената е оправдана, все пак е по-скоро в ниския клас. Частта също е надеждна и времето за загряване е забележително кратко. Работата с едно копче е супер, голямо копче, без излишни неща, Ratz Fatz работи... А апарата се справя и с няколко минавания, ако трябва и повече, без проблем. Просто трябва да бъдете малко креативни... Съвет, обръщайте месото по-често, имате по-добър контрол и сокът се разпределя по-добре. Предварително при > 50 °C в sous vide или уред за пара, температурата в сърцевината е правилна и трябва само да създадете цвят и аромати на печено (реактор?) Сосът се произвежда отделно, но какъв сос? Забавлявайте се и се наслаждавайте на чистото месо в най-добрия му вид. И месото няма пори, кръвта със сигурност не. Не от мен, а от неизвестни източници: "Какво е веган, можете ли да го ядете?" "До 400 грама е пържола, от 400 грама е печено" Аз съм на друго мнение, но пак е добре казано

Потвърден преглед 15/06/2024

Die durchaus gegenteiligen Bewertungen und Aussagen hier und in diversen Foren hatten mich lange überlegen lassen, ob es dieses Gerät sein sollte. Nach der Leistungserhöhung fiel dann die Entscheidung leichter, zumal damals noch der alte Preis galt. Einige gute Kilo Fleisch und einige Testesser später steht fest, dass es bei Weitem kein Fehlkauf war - im Gegenteil. Statt dessen stellte sich die Frage, wie einige anderslautende Einschätzungen wohl zustande kamen. Das Aufheizen ist in wenigen Minuten erledigt. Die Einstellung mit nur einem Knopf war anfangs etwas gewöhnungsbedürftig (es dauert einige Sekunden, bis die Temperatur hochzählt und damit die Aufheizbestätigung erfolgt). Da das Fleisch grundsätzlich Sous vide vorgegart wurde (gut trockentupfen nicht vergessen!), waren auch innerhalb von Minuten Ergebnisse wie auf den Produktfotos erzielbar. Genau dafür wurde der Reaktor gekauft und das bringt er dann auch. Dabei lohnt es sich aber, mit Temperatur, Dauer und vor allem Abstand zum Brenner zu experimentieren, da die Brennerfläche kleiner als die Rostfläche ist und somit unterschiedlich großes Gargut nicht überall mit gleicher Hitze gegart werden kann. Bei fetthaltigeren Fleischsorten entsteht zwar schnell ein gutes Röstaroma, die Rauchentwicklung beim Auftreffen von Fettspritzern auf den Brenner dürfte empfindliche Nasen gerade beim Gebrauch in der Wohnung wohl stören können. Mit einem Platz unter einer guten Ablufthaube ist das aber gut lösbar, zumal der Reaktor sehr gut gedämmt ist, sodass außen keinerlei Strahlungswärme ankommt - abgesehen vom Rosthalter, der sehr schnell heiß wird - das Abnehmen vergisst man nur einmal. GN-Gastroschalen, etwa für Grill-Beilagen, passen zwar in den Garraum, nicht aber in die Führungsschienen und müssen daher auf dem (benutzten) Rost abgestellt werden. Nach Beendigung des Grillens dauert es wesentlich länger, den Reaktor auf Ausschalttemperatur abzukühlen (bleibt automatisch so lange eingeschaltet), als das Aufheizen benötigte. Die Reinigung ist ein Kinderspiel: den Edelstahl-Garraum entnehmen und kurz abgespült in den Geschirrspüler. Fertig. Alles in allem ein sehr gutes Gerät für zwei Personen, für drei bis vier sollte man schon gut planen, da die Portionsgrößen schnell die nutzbare Grillfläche überschreiten.

Доста противоположните ревюта и твърдения тук и в различни форуми ме накараха да се замисля дълго дали да е това устройство. След увеличението на производителността решението беше по-лесно, особено след като тогава все още беше валидна старата цена. Няколко хубави килограма месо и няколко пробни ядящи по-късно, си личи, че далеч не е било лоша покупка - напротив. Вместо това възникна въпросът как са възникнали някои от различните оценки. Загряването става за няколко минути. Настройката с един бутон отне малко свикване в началото (необходими са няколко секунди, за да се преброи температурата и по този начин да се потвърди нагряването). Тъй като месото винаги е било предварително приготвено sous vide (не забравяйте да подсушите!), резултатите, показани на снимките на продукта, са постижими за минути. Точно за това е купен реактора и това носи. Струва си обаче да експериментирате с температурата, продължителността и най-вече разстоянието от горелката, тъй като повърхността на горелката е по-малка от повърхността на решетката и следователно храна с различни размери не може да се готви с еднаква топлина навсякъде. Тлъстите видове месо бързо развиват добър аромат на печено, но димът, който се образува, когато пръски мазнина попаднат върху горелката, вероятно може да притесни чувствителните носове, особено когато се използва у дома. С място под добър аспиратор обаче това е лесно разрешимо, особено след като реакторът е много добре изолиран, така че никаква лъчиста топлина не достига навън - освен държача на решетката, който се нагрява много бързо - само забравяте да премахнете го веднъж. Гастро тавите GN, например за гарнитури на скара, се побират в пространството за готвене, но не и във водещите релси и следователно трябва да се поставят върху (използваната) решетка. След завършване на печенето отнема много повече време за охлаждане на реактора до температурата на изключване (той остава включен автоматично толкова дълго), отколкото за загряване. Почистването е като детска игра: извадете камерата за готвене от неръждаема стомана и я изплакнете за кратко в съдомиялна машина. Завършено. Като цяло, много добро устройство за двама души, но трябва да планирате добре за трима до четирима, тъй като размерите на порциите бързо надвишават използваемата повърхност за печене.

Потвърден преглед 15/06/2024

Ob man es braucht oder nicht muss jeder für sich selbst entscheiden. Ich habe mich für JA entschieden und es meinem Mann zum Geburtstag geschenkt. Es heitzt sehr schnell auf (einstelliger Minutenbereich) und das Steak ist auf Grund der hohen Hitze auch schnell zubereitet. Das Geschmackserlebnis ist dann um ein vielfaches besser als wenn man das Steak in der Pfanne zubereitet. Die Rauchentwicklung ist normal.

Всеки сам трябва да прецени дали има нужда или не. Избрах ДА и го подарих на мъжа ми за рождения му ден. Загрява много бързо (едноцифрени минути) и пържолата също се приготвя бързо поради високата температура. Тогава вкусовото изживяване е в пъти по-добро, отколкото ако приготвите пържолата на тиган. Развитието на дим е нормално.

Потвърден преглед 15/06/2024

Bisher kannte ich nur gasbetriebene Hochleistungsgriller. Mir ist das Hantieren mit Gasflaschen, noch dazu im Wohnbereich nicht sympathisch. Als ich sah, dass es jetzt den Steakreaktor auf Elektrobasis gibt, habe ich sofort zugeschlagen. Die Lieferung erfolgte prompt. Die Inbetriebnahme ist spielend leicht von der Hand gegangen und bereits das erste Ribey-Steak gelang hervorragend. Dieses Gerät kann ich nur wärmstens empfehlen - es ist sein Geld wert ! Hanns H, Schubert

Досега познавах само газови високоефективни скари. Не обичам да боравя с газови бутилки, особено в хола. Когато видях, че електрическият реактор за пържоли вече е наличен, веднага го хванах. Доставката беше бърза. Пускането в експлоатация беше като детска игра и първият Рибей стек се получи отлично. Мога само горещо да препоръчам това устройство - струва си парите! Ханс Х, Шуберт

Потвърден преглед 15/06/2024

Sehr gutes Produkt hier meine Pros und Cons: Pros: Super Grill Ergebnis! Das ist für mich schon mal das Wichtigste an einem Grill. Weniger Rauchentwicklung als in der Pfanne Kann in der Küche verwendet werden. Geht mit Strom, somit kein Gas notwendig Leicht zu reinigen Heizt sehr schnell auf 850 Grad Cons: Die Bedienung mit dem Drehknopf ist finde ich nicht intuitiv. Könnte eine etwas größere Grillfläche bieten Preis Die Cons sind auf jeden Fall meckern auf höchstem Niveau. 600€ sind nun mal eine Stange Geld jedoch sind die Konkurrenzproduke auch nicht billiger und insofern ist der Preis gerechtfertigt. Auch die Grillfläche ist bei dem Preis OK. Ich kann das Produkt uneingeschränkt empfehlen und habe viel Spass damit.

Много добър продукт, тук са моите плюсове и минуси: Плюсове: Супер резултат на скара! За мен това е най-важното нещо за грила. По-малко дим, отколкото в тигана.Може да се използва в кухнята. Работи с електричество, така че не е необходим газ Лесен за почистване Загрява много бързо до 850 градуса Недостатъци: Не намирам работата с въртящия се бутон за интуитивна. Може да предложи малко по-голяма площ за печене Цена Минусите определено са забележки на най-високо ниво. 600€ са много пари, но конкурентните продукти не са по-евтини и в това отношение цената е оправдана. Повърхността на скарата също е ОК за цената. Мога да препоръчам продукта безрезервно и много да се забавлявам с него.

Потвърден преглед 15/06/2024

Das Gerät ist eine gelungene Alternative zu Gasgrills. Ob auf dem Balkon oder in der Küche ohne viel Aufwand verwendbar. Nach ein bisschen Einarbeitungszeit werden die Steaks und andere Grill u. Überbackgerichte sehr gut. Es ist auch eine Alternative, für kleinere Gastronomieeinrichtungen, zu den Im Gastrobereich angebotenen Großgeräten! Eine Tropfschale am Gerät, ev. ausziehbar, wäre sinnvoll da beim Fleischwenden einiges vor das Gerät tropft. Für einen optimalen Einsatz wäre eine stufenlose Verstellung der Einschubhöhe perfekt. MfG Gerd Henschel

Уредът е успешна алтернатива на газовите скари. Може да се използва на балкона или в кухнята без много усилия. След малко тренировка пържолите и другите ястия на скара и фурна стават много добри. Освен това е алтернатива, за по-малки кетъринг обекти, на големите устройства, предлагани в кетъринг сектора! Тава за отцеждане на уреда, евентуално разтегателна, би била полезна, защото малко капе пред уреда при обръщане на месо. За оптимална употреба безстепенното регулиране на височината на поставяне би било перфектно. Искрено Ваш, Герд Хеншел

Потвърден преглед 15/06/2024

Dieser Grill ist wirklich der absolute Hammer , ich fahre sonst richtig weit um ein gute Steak zu essen , in Düsseldorf oder Dortmund gibt es Restaurants die Steaks bei 850 Grad grillen , denn bei 850 Grad wir ein Steak einfach Weltklasse !!! Jetzt keine Fahrerei mehr !! Keine 6 Minuten und ein super gegrilltes Steak liegt auf dem Teller , echt irre gut. Ich kann den Grill nur 100% empfehlen.

Тази скара е наистина страхотна, иначе карам много далеч, за да ям хубава пържола, в Дюселдорф или Дортмунд има ресторанти, които пекат пържоли на 850 градуса, защото на 850 градуса една пържола е просто от световна класа!!! Вече без шофиране!! По-малко от 6 минути и супер печена пържола е в чинията, наистина добра. Мога само да препоръчам скарата на 100%.

Потвърден преглед 15/06/2024

Funktioniert einwandfrei ! Nach ein bisschen Probieren mit den Zeiten und Einstellungen erhält man das perfekte Steak. Allerdings doch eher im Aussenbereich anzuwenden, da man in geschlossenen Räumen dann doch selbst wie das Steak riecht !

Работи безупречно! След малко опити и грешки с времената и настройките получавате идеалната пържола. Въпреки това е по-вероятно да се използва на открито, защото вие самите миришете на пържола в затворени помещения!

Потвърден преглед 15/06/2024

Dieser Oberhitzegrill ist wirklich so gut, wie er verspricht. Natürlich braucht das Steak nicht 60 Sekunden, wie angegeben, sondern eher 120 Sekunden von jeder Seite aber, und jetzt kommt das aber: es funktioniert einwandfrei. Steaks sind zart, außen schöne Maillardreaktionen (schöne Kruste).Thunfisch wird außen knusprig und bleibt innen, wie gewünscht rot. Der Grill kommt schnell auf Temperatur, beim Grillen qualmt so gut wie nichts und das Gerät bleibt während des Betriebes außen Handkalt. Der 230V Stecker macht das Gerät ideal zum Indoorbetreiben. Einziges Manko ist die Garraumgröße, es passt halt nur ein Rib-Eye Steak hinein und ist damit eher für private Haushalte geeignet. Fazit: Super Gerät mit beschränkter Füllmenge. Klare Kaufempfehlung vom Profi

Този грил с топ топлина наистина е толкова добър, колкото обещава. Разбира се, пържолата не отнема 60 секунди, както се рекламира, а по-скоро 120 секунди от всяка страна и ето какво: работи перфектно. Пържолите са крехки, хубава реакция на Мейлард отвън (хубава коричка).Рубата тон става хрупкава отвън и остава червена отвътре, по желание. Грилът се загрява бързо, почти нищо не пуши при печене и външната страна на устройството остава студена на допир по време на работа. Щепселът 230V прави устройството идеално за употреба на закрито. Единственият недостатък е размерът на камерата за готвене, тя побира само рибай пържола и затова е по-подходяща за частни домакинства. Извод: Супер устройство с ограничен капацитет. Ясна препоръка за покупка от професионалист

Потвърден преглед 15/06/2024

teuer aber sehr gut ein stern abzug wegen dem preis heute bekommen u. gleich getestet bin begeistert vom grillergebnis #nackenstaek u.paprika# die verarbeitung des grill ist top

скъпо, но много добро получих приспадане на звезда заради цената днес и го тествах веднага, ентусиазиран съм от резултата на скара #nackenstaek u.paprika# обработката на скара е топ

Потвърден преглед 15/06/2024

Das perfekt gegrillte Steak – gibt es das wirklich?
… mit dem Klarstein Steakreaktor kein Problem!
Bisher dachte ich, das ultimative Steak kommt vom Holzkohlegrill, aber da kannte ich den Steakreaktor noch nicht. Da man im Augenblick viel von dem Grillen mit Hochtemperaturen hört, habe ich mich entschieden einen solchen Grill in Form des Steakreaktors von Klarstein auch einmal auszuprobieren, zumal wir alle Rumpsteaks und Co. lieben.

Was ist der Steakreaktor eigentlich?
Der Steakreaktor ist ein sogn. Hochtemperaturgrill. Er entwickelt eine Hitze von bis zu 850°C in kürzester Zeit.
Diese extreme Temperatur sorgt dafür, dass ein Steak von außen kross und knusprig, von innen saftig und rosig wird.

Der erste Eindruck
Ich war im ersten Moment richtig erstaunt über die geringe Größe des Gerätes und im zweiten Moment von seinem Gewicht!
Der Steakreaktor wiegt nämlich stolze 14 kg bei einer Größe von 25 cm x 35,5 cm x 40,5 cm (B x H x T).
Aufgefallen ist mir direkt sein stylishes Auftreten. Von außen Schwarz gehalten wirkt er sehr elegant und ansprechend. Der Kontrast zum Edelstahl, welches sich im Grilleinsatz und Rost zeigt, ist hier sehr gelungen.

Beschreibung
Auf der Rückseite des Gerätes befindet sich die Ein-/Aus-Taste. Im Frontbereich sind das LED-Display sowie das steuerbare Bedienelement angesiedelt.
Im Innern befindet sich das Herz des Steakreaktors: das Keramikheizelement. Der Grilleinsatz mit den entsprechenden Führungsschienen für Rost und Ablaufschale befindet sich im schwarzen Metallgehäuse, welches doppelt isoliert wurde.
Fünf unterschiedliche Führungsschienen sorgen dafür, dass man sein Grillgut ganz individuell grillen kann. Unten ist Platz für die Auffangschale, die ohne Probleme Fett und Fleischsaft auffängt.
Ein externer Griff sorgt für den nötigen Schutz, um problemlos den Rost aus dem Gerät zu nehmen.

Aufstellen des Gerätes
Aufgrund der Tatsache, dass der Steakreaktor eine höllische Hitze von bis zu 850 °C entwickelt, ist es ratsam folgende Regeln zu beachten:
Das Gerät sollte einen Mindestabstand zur Wand und seitlich von mindestens 15 cm haben. Nach oben hin sollte der Abstand 50 cm betragen. Die untere Lüftung ist durch die Füßchen bereits gewährleistet, die sich unter dem Gerät befinden. Beachtet man diese Regeln, dann steht einem ein wunderbarer Grillgenuss bevor!

Funktionsweise
Der Steakreaktor entwickelt eine Hitze von bis zu 850 °C. Diese kann durch das steuerbare Bedienelement optimal eingestellt werden. Die Temperaturwahl liegt zwischen 400 °C und 850 °C.
Sowohl Grillzeit wie auch Temperatur werden mittels des Drehreglers eingestellt. Der Drehregler verfügt über die Temperaturbereiche: low temperature (niedrige Temperatur), more is more (mehr ist mehr) und hotter than hell (heißer als die Hölle).
Hotter than hell ist auch die Temperatur, die ich für meine Steaks gewählt habe. Aufgrund der extrem hohen Temperatur, der das Fleisch plötzlich ausgesetzt wird, ziehen sich die Fasern an der Oberfläche sofort zusammen, dadurch entstehen die Kruste und dieses unvergleichliche Röstaroma.
Der Steakreaktor bietet die Möglichkeit der Zeiteinstellung. Hierzu kann man den Steakreaktor maximal bis zu 9,5 Minuten je Grillvorgang einstellen.
So schnell, wie der Steakreaktor auf seine Höchsttemperatur kommt, so schnell kühlt er auch wieder, dank des darin verbauten Kühlsystems ab.

Im Praxistest
Bevor man beginnt, sollte man zunächst alle Teile gründlich abwaschen. Hierzu kann man ganz einfach den kompletten Grilleinsatz herausnehmen. Ebenso einfach erfolgt der Einsatz. Man sollte sich aber vergewissern, dass der Grilleinsatz ein eingerastet ist. Dies erkennt man daran, dass sich der Grilleinsatz nicht mehr einfach so herausziehen lässt, da er in die dafür vorgesehenen Aussparungen eingerastet ist.

Vorbereitung
Je nach Stärke des Fleisches sollte man nun anhand der mitgelieferten Tabelle Temperatur und Zeit wählen.
Meine Steaks waren gut 300 g schwer und so habe ich pro Seite 2 Minuten sowie eine Minute für das Wenden des Fleisches eingerechnet. Also insgesamt 5 Minuten!
Dabei habe ich die höchste Grilltemperatur gewählt. Nun beginnt das Gerät zu arbeiten und heizt sich auf. Dies kann man gut anhand der Lüftergeräusche feststellen, die sich bereits nach kurzer Zeit einstellen.
Der ganze Vorgang dauert etwa 6 Minuten und der Steakreaktor hat seine Höchsttemperatur von 850 °C erreicht. Dabei ertönt ein akustisches Signal.

Grillvorgang
Nun habe ich das Grillgut auf den Rost gelegt und in den Steakreaktor geschoben. Hierbei habe ich die Schiene 2 gewählt (wurde auch so in der Gebrauchsanweisung angegeben). Nach kurzer Zeit hört man schon die typischen Grillgeräusche, die das Fleisch bei solch einer Temperatur wiedergibt. Nach 2 Minuten habe ich das Fleisch mit Hilfe des externen Metallgriffs herausgenommen und gewendet. Nun konnte das Fleisch weitere 2 Minuten garen.
Während dieser Aktion – also dem Herausnehmen des Fleisches – verliert der Steakreaktor an Temperatur. Diese ist aber nur gering – ca. 10 °C. Der Steakreaktor holt die Temperatur aber rasch wieder ein und das Fleisch kann weiter auf 850 °C gegrillt werden.
Anhand des Displays konnte ich sowohl die Restlaufzeit wie auch die aktuelle Temperatur ablesen und war so immer auf der sicheren Seite.
Nachdem die Grillzeit abgelaufen war, ließ ich die Steaks noch ca. 6 Minuten auf der untersten Schiene (Schiene 5) des Grilleinsatzes ruhen. Die Hitze, die sich nach Abschalten des Gerätes noch im Gerät befindet, ist völlig ausreichend, um das Fleisch noch etwas nachzugaren und vor allem heiß zu lassen.

Das Grillergebnis
Das Fleisch war von außen wunderbar kross und knusprig, der Geruch typisch für ein frisch gegrilltes Steak. Nach dem Anschneiden war das Fleisch von innen zart rose und saftig.
Natürlich fehlen hier die typischen Grillstreifen, die man vom Holzkohlegrill her kennt, aber dem Geschmack tut dies keinen Abbruch. Das Fleisch hat einen wunderbar kernigen und reinen Geschmack.
Der Steakreaktor eignet sich einfach ideal für alle Fleisch- und Fischsorten. Bei Fleisch habe ich schon Rumpsteak, Entrecote und Filet sowie marinierte und vor gegarte Spareribs gegrillt. Das Ergebnis war bei allen Varianten lecker und wunderbar!

Was kann man im Steakreaktor noch zubereiten?
Im Grunde alles, was man auch auf einen Grill legen würde. Hier ist der Fantasie keine Grenze gesetzt und so kann man z.B. neben verschiedenen Fleisch- und Fischsorten auch Gemüse und Obst grillen.

Reinigung
Die Reinigung ist wirklich leicht. Da man hier die komplette Grilleinheit herausnehmen kann, lässt sich das Gerät völlig unkompliziert reinigen.

Fazit
Wer schon immer das perfekte Steak haben wollte, der dürfte mit dem Steakreaktor genau das bekommen: ein Steak in New Yorker Steakhouse Qualität, außen kross und innen zart, rosa und saftig!
Übrigens: Wer sein Steak lieber well done haben will – so wie ich, der lässt es einfach eine Minute länger auf dem Rost und gibt statt 5 Minuten 6 Minuten im Grillvorgang ein!

Перфектно изпечената пържола – съществува ли наистина? ... няма проблем с Klarstein steak reactor! Досега смятах, че най-добрият стек идва от скара на дървени въглища, но не знаех за реактора за стекове. Тъй като в момента много се чува за печене на скара на високи температури, реших да опитам такава скара под формата на Klarstein steak reactor, още повече, че всички обичаме рамстекове и подобни. Какво всъщност представлява стек реакторът? Стейк реакторът е т.нар скара с висока температура. Развива топлина до 850°C за много кратко време. Тази екстремна температура гарантира, че една пържола е хрупкава и хрупкава отвън и сочна и розова отвътре. Първото впечатление Първо бях изумен от малкия размер на устройството и второ от теглото му! Реакторът за пържоли тежи цели 14 кг и е с размери 25 см x 35,5 см x 40,5 см (Ш x В x Д). Веднага забелязах стилното му излъчване. Черно отвън, изглежда много елегантно и привлекателно. Контрастът с неръждаемата стомана, който се показва във вложката и решетката на скарата, тук е много сполучлив. Описание Бутонът за включване/изключване се намира на гърба на устройството. LED дисплеят и контролният контролен елемент са разположени в предната част. Вътре е сърцето на реактора за пържоли: керамичният нагревателен елемент. Вложката за скара със съответните водещи релси за решетката и дренажния съд се намират в черния метален корпус, който е двойно изолиран. Пет различни водещи релси гарантират, че можете да печете храната си индивидуално. На дъното има място за ваничката за отцеждане, която лесно събира мазнината и месните сокове. Външна дръжка осигурява необходимата защита за лесно изваждане на решетката от уреда. Настройка на уреда Поради факта, че стек реакторът развива адска топлина до 850 °C, препоръчително е да спазвате следните правила: Уредът трябва да има минимално разстояние от поне 15 см до стената и отстрани . Отгоре разстоянието трябва да е 50 см. Долната вентилация вече е осигурена от краката, които се намират под устройството. Ако спазвате тези правила, можете да се насладите на едно прекрасно барбекю изживяване! Как работи Реакторът за пържоли развива топлина до 850 °C. Това може да се настрои оптимално с помощта на контролния елемент за управление. Изборът на температура е между 400 °C и 850 °C. Както времето за печене, така и температурата се настройват с помощта на въртящия се контрол. Циферблатът има температурни диапазони: ниска температура, повече е повече и по-горещо от ада. По-горещо от ада също е температурата, която избрах за моите пържоли. Поради изключително високата температура, на която внезапно е изложено месото, влакната на повърхността веднага се свиват, създавайки коричка и онзи несравним аромат на печено. Реакторът за пържоли предлага възможност за настройка на времето. Реакторът за пържоли може да бъде настроен за максимум 9,5 минути на процес на печене. Благодарение на вградената система за охлаждане, стек реакторът се охлажда точно толкова бързо, колкото достига максималната си температура. В практическия тест Преди да започнете, първо трябва да измиете добре всички части. За тази цел можете лесно да премахнете цялата вложка на скарата. Той е също толкова лесен за използване. Но трябва да се уверите, че вложката на скарата е заключена на място. Това се вижда от факта, че вложката на решетката вече не може да се издърпа лесно, тъй като е щракнала в предвидените вдлъбнатини. Приготвяне В зависимост от дебелината на месото сега трябва да изберете температурата и времето, като използвате предоставената таблица. Моите пържоли бяха добри 300 г, така че оставих 2 минути на страна плюс 1 минута, за да обърна месото. Значи общо 5 минути! Избрах най-високата температура на печене. Сега устройството започва да работи и загрява. Това може да се види ясно от шума на вентилатора, който се появява след кратко време. Целият процес отнема около 6 минути и реакторът за пържоли е достигнал максималната си температура от 850 °C. Прозвучава звуков сигнал. Процес на печене Сега поставих храната за печене върху решетката и я пъхнах в реактора за пържоли. Тук избрах шина 2 (такава беше посочена и в инструкциите за употреба). След кратко време вече можете да чуете типичните звуци на скара, които издава месото при такава температура. След 2 минути извадих месото с външната метална дръжка и го обърнах. Сега месото може да се готви още 2 минути. По време на това действие - т.е. отстраняване на месото - реакторът за пържоли губи температура. Но това е само ниска – около 10 °C. Реакторът за пържоли обаче бързо наваксва температурата и месото може да продължи да се пече на скара при 850 °C. Използвайки дисплея, успях да прочета както оставащото време за работа, така и текущата температура, така че винаги бях на сигурна страна. След изтичане на времето за печене оставих пържолите да почиват за около 6 минути върху долната шина (шина 5) на вложката на скарата. Топлината, която остава в уреда след изключване на уреда, е напълно достатъчна, за да продължи готвенето на месото и най-вече да го запази горещо. Резултатът от печенето на скара Месото беше чудесно хрупкаво отвън, миризмата беше типична за прясно изпечена пържола. След нарязване месото беше крехко и сочно отвътре. Разбира се, тук липсват типичните следи от скара, които познавате от скарата на дървени въглища, но това не омаловажава вкуса. Месото е с невероятно плътен и чист вкус. Реакторът за пържоли е идеален за всички видове месо и риба. Що се отнася до месото, вече съм печена на скара рамстек, антрекот и филе, както и мариновани и предварително сварени ребра. Резултатът беше вкусен и прекрасен с всички варианти! Какво друго може да се приготви в стек реактора? По принцип всичко, което бихте сложили на скара. Въображението ви няма граници и можете например да печете на скара зеленчуци и плодове в допълнение към различни видове месо и риба. Почистване Почистването е наистина лесно. Тъй като тук можете да демонтирате целия грил, устройството може да се почисти много лесно. Заключение Всеки, който винаги е искал перфектната пържола, трябва да получи точно това с реактора за пържоли: пържола с качество на стекхаус в Ню Йорк, хрупкава отвън и крехка, розова и сочна отвътре! Между другото: Ако предпочитате пържолата ви да е добре изпечена - като мен, можете просто да я оставите на скара за още минута и да въведете 6 минути вместо 5 минути в процеса на печене!

Потвърден преглед 15/06/2024

Für alle Fleischliebhaber auf jeden Fall ein Muss! Hier kommt man jedes Mal auf seine Kosten.

Задължително за всички любители на месото! Тук всеки път получавате парите си.

Потвърден преглед 15/06/2024

Schnelle Lieferung und noch schnellerer Fleischgenuss. Ich habe wirklich viele Fleisch-Varianten getestet und bin immer total zufrieden mit der Qualität. Vor allem, wenn ich abends keine Lust habe zu kochen und zu spülen. Fleisch in den Steakreaktor, kurz warten, würzen, fertig. Top! Gut zu wissen, dass man nur im Nachgang würzen sollte und das Fleisch nicht mit Marinade grillen sollte.

Бърза доставка и още по-бързо удоволствие от месото. Тествах много варианти на месо и винаги съм напълно доволен от качеството. Особено когато не ми се готви и мие вечер. Месо в реактора за пържоли, изчакайте малко, подправете, готово. Връх! Добре е да знаете, че овкусявате само след това и че месото не трябва да се пече на скара с марината.

Потвърден преглед 15/06/2024

Für mich als Mutter von 3 Söhnen eine absolute Erleichterung, so kann ich ihnen Fleisch jeglicher Art schnell und genussvoll zubereiten. Das integrierte Abschaltsystem, dass nach ca. 9 Minuten das komplette Gerät abschaltet, verhindert, dass irgendetwas anbrennt. Wenn das Fleisch doch mal länger gegrillt werden soll, muss man den Steakreaktor halt noch einmal einschalten, aber lieber so als verkohltes Fleisch. Unbedingt auf die Höheneinstellung achten für die verschiedenen Fleischtypen.

Абсолютно улеснение за мен като майка на 3 сина, тъй като бързо и с удоволствие мога да им приготвя всякакво месо. Интегрираната система за изключване, която изключва цялото устройство след около 9 минути, предотвратява изгарянето. Ако месото ще се пече по-дълго, трябва да включите отново реактора за пържоли, но по-добре от овъглено месо. Не забравяйте да обърнете внимание на настройката на височината за различните видове месо.

Потвърден преглед 15/06/2024

Der Steakreaktor war das perfektes Geschenk für meinen Mann, er hat sich selten so über ein Geschenk gefreut… und ich mich erst, denn nun bleibt meine Küche sauber. Der Steakreaktor kann problemlos in der Küche aufgestellt werden und bereitet uns leckere Steaks mit toller Kruste und saftigem Fleisch. Wenn wir allerdings Freunde einladen, müssen wir 2mal starten, da die Fläche relativ klein ist und zwei gute Stücke ohne Probleme drauf passen, aber bei mehr wird es schwierig. Aber ist für uns kein Problem, machen wir halt zwei Runden.

Реакторът за пържоли беше идеалният подарък за съпруга ми, той рядко се е радвал толкова много на подарък...и аз също, защото сега кухнята ми остава чиста. Реакторът за пържоли може лесно да се постави в кухнята и приготвя вкусни пържоли със страхотна коричка и сочно месо. Ако поканим приятели обаче, трябва да започнем два пъти, защото площта е сравнително малка и две добри парчета могат да се поберат без проблем, но с повече става трудно. Но за нас не е проблем, да направим две обиколки.

Потвърден преглед 15/06/2024

Wir benutzen den Steakreaktor regelmäßig für Steaks und lieben die Kruste und das Fleisch, aber auch das lecker gegrillte Gemüse und Fisch. Und er lässt sich so schnell und einfach reinigen, mein Mann freut sich. Wir entdecken ständig neue Möglichkeiten und genießen die gemeinsamen Kochabende. Alles geht superschnell und wir müssen nicht lange warten. Absolut gute Qualität und seinen Preis wert.

Ние използваме реактора за пържоли редовно за пържоли и обичаме коричката и месото, но също и вкусните зеленчуци и риба на скара. И се почиства толкова бързо и лесно, съпругът ми е възхитен. Постоянно откриваме нови възможности и се наслаждаваме на готварските вечери заедно. Всичко става супер бързо и не се налага да чакаме дълго. Абсолютно добро качество и си заслужава цената.