Diavolo, пелетна пещ за пица, включително камък за пица, термометър, неръждаема стомана Черно
Diavolo, пелетна пещ за пица, включително камък за пица, термометър, неръждаема стомана Черно
Diavolo, пелетна пещ за пица, включително камък за пица, термометър, неръждаема стомана Черно
Diavolo, пелетна пещ за пица, включително камък за пица, термометър, неръждаема стомана Черно
Diavolo, пелетна пещ за пица, включително камък за пица, термометър, неръждаема стомана Черно
Diavolo, пелетна пещ за пица, включително камък за пица, термометър, неръждаема стомана Черно
Diavolo, пелетна пещ за пица, включително камък за пица, термометър, неръждаема стомана Черно
Diavolo, пелетна пещ за пица, включително камък за пица, термометър, неръждаема стомана Черно

Diavolo пелетна пещ за пица

0 40 cm , Фурна за пици
463,00 лв. 599,00 лв. (плюс ДДС)
Основен цвят:

Diavolo пелетна пещ за пица

463,00 лв. 599,00 лв. (плюс ДДС)
Ограничено количество - поръчай сега! Време за доставка: 8 - 10 работни дни
14 дни за връщане

Основна информация

Стилна пещ на пелети: за градината, терасата или балкона

Хрупкави пици: с 13" камък за пица (33 х 33 см.)

Лесно запалване: отопление с дървени пелети

Описание на продукта

Най-добри гурме резултати напълно без електричестви: уникалната пещ за пица Diavolo от Klarstein ще ти помогне да приготвиш вкусни ястия на истински огън. Пица, хляб на пещ, месо, зеленчуци или сладкиши - изпечени по традиционен начин, но с най-модерна технология с пещта на пелети имат уникален вкус. Постави Diavolo навън, напълни задната част с дървени пелети и я загрей на необходимата температура. Вграденият термометър бързо ще ти покаже точната температура, докато конструкцията от неръждаема стомана ще се погрижи за бъзрото разпределение на температурата а интересният комин осигурява добро изтегляне на дима.

Покажи повече

Качества

Свалете упътване за употреба
  • работи с дървени пелети
  • съд за пелети, който се пълни отзад
  • не е необходимо никакво захранване
  • с практичен комин
  • безопасно запалване
  • с 13" камък за пица
  • вграден термометър
  • изобразяване на темпертаурата: 38-430 °C
  • CrystalSteel Concept
  • конструкция от неръждаема стомана
  • гладки повърхности за лесно почистване
  • сгъваема дръжка
  • лесно преместване
  • включително разнообразно оборудване
  • в наличност в 4 цвята: червен, черен, син и сребърен
Diavolo, пелетна пещ за пица, включително камък за пица, термометър, неръждаема стомана

Размери и технически подробности

  • цялостни размери: прибл. 40 х 74,5 х 50 см. (Ш х В х Д)
  • размери на камъка за пицаЛ прибл. 33 х 33 см. (Ш х Д)
  • размери на приставката за месо: прибл. 27,5 х 26,5 см. (Ш х Д)
  • размери на тавичката за откапване: прибл. 28 х 27,5 см. (Ш х Д)
  • размери на лопатката за пица: прибл. 25,5 х 42,5 см. (Ш х Д)
  • тегло: прибл. 16 кг.

Какво ще бъде доставено

  • 1 х пелетна пещ за пица
  • 1 х камък за пица
  • 1 х приставка за месо
  • 1 х тавичка за откапване
  • 1 х лопатка за пица
  • 1 х повдигач за тавата
  • 1 х лопатка за пелети
  • ръководство за употреба на няколко езика

Условия за доставка

Ограничено количество - поръчай сега! Време за доставка: 8 - 10 работни дни

599 zł

Клиентски ревюта

(9 рейтинги) Напишете ревю
Към този продукт все още няма ревюта.

Мнения на клиенти от други държави

Потвърден преглед

Ich hatte die Wahl zwischen Elektro und Pellet. Nach ein wenig überlegen und Empfehlung eines Freundes entschied ich mich für Pellet um unabhängig zu sein. Eins vorweg, es war die falsche Entscheidung. Also für mich ;-) Trotzdem werde ich den Ofen behalten, er tut was er soll. Aber,..... Hier ein paar Anmerkungen für interessierte. Geschmack super. Handling bedarf einiges an Übung. Einfach einschalten, aufheizen los gehts (wie z.B. bei Elektro) ist nicht. Das gröste Problem, die Hitze. Er erreicht durchaus 400-450 Grad, aber nur leider überwiegend Oben. Nach ein wenig probieren mache ich es wie folgt. Getestet mit Pellets. Ofen anheizen und mind. 1x Behälter leer machen damit sich auch der Pizzastein aufheizt. Evtl. besser 2 Behälter. Warten bis Temperatur auf 250 Grad sinkt. Jetzt Pizza direkt rein auf den Stein. Öfter drehen, aufpassen dass nichts anbrennt. Wenn Pizza fertig, Temp. kontrollieren. Wenn 200 Grad oder weniger, dann erst nochmal anheizen und Stein die Wärme annehmen lassen. Erst wenn Thermometer wieder auf 250 Grad, dann neue Pizza rein. Ihr merkt schon, man muss immer was tun und die angegebenen 5-8 Pizzen pro Heizgang bekommt man nicht hin. Also ich zumindest nicht. Ich schaffe max. 2, sonst ist oben alles angebrannt und unten alles labbrig. Aber wenn ich es wie beschrieben mache, dann überzeugt der Geschmack durchaus und es ist halt eben auch eine nette Beschäftigung. Man muss das ganze halt celebrieren. Schalter auf ON und Pizza nach Pizza rein schieben kann ja jeder. ;-) Zum Schluss was zur Verarbeitung und Qualität. Die Bleche sind stellenweise schlecht bis gar nicht entgratet, Achtung scharf ! Aber Qualität ist bei weitem nicht schlecht. Klar gehts besser, aber bedenkt man den Preis ist es Ok. Aufbau ist Super einfach. Alles in Allem vergebe ich ein Gut.

Имах избор между електрически и пелетни. След известно обмисляне и препоръка на приятел избрах Pellet да бъде самостоятелен. Първо, това беше грешно решение. Така че за мен ;-) Все пак ще запазя фурната, тя прави каквото трябва. Но,..... Ето няколко бележки за интересуващите се. страхотен вкус. Боравенето изисква известна практика. Просто включете, загрейте и изключете (както при електрическия например) не е възможно. Най-големият проблем е жегата. Определено стига до 400-450 градуса, но за съжаление предимно на върха. След малко опити го правя по следния начин. Тествано с пелети. Загрейте фурната и изпразнете съда поне веднъж, за да се загрее и камъкът за пица. Вероятно по-добре 2 контейнера. Изчакайте, докато температурата падне до 250 градуса. Сега пицата направо върху камъка. Обръщайте често, като внимавате нещо да не изгори. Когато пицата е готова, проверете темп. Ако е 200 градуса или по-малко, първо го загрейте отново и оставете камъка да абсорбира топлината. Само когато термометърът се върне на 250 градуса, тогава влиза нова пица. Както виждате, винаги трябва да правите нещо и не можете да направите посочените 5-8 пици на цикъл на нагряване. Поне аз не. Мога да се справя с максимум 2, иначе отгоре всичко е изгоряло, а отдолу всичко е хилаво. Но ако го направя, както е описано, вкусът определено е убедителен и това е просто добра работа. Трябва да празнувате всичко. Всеки може да плъзне превключвателите на ВКЛ. и пица след пица. ;-) И накрая какво ще кажете за обработката и качеството. Листовете са лошо очистени на места или изобщо не са, внимание: остри! Но качеството далеч не е лошо. Разбира се, че може и по-добре, но предвид цената е ок. Конструкцията е супер лесна. Като цяло давам добро.

Потвърден преглед

Schnell hochgeheizt und einsatzbereit. Alle sind begeistert. Der Pizzaofen ist sehr hochwertig verarbeitet! Geschmack der fertigen Pizza ist soooooo gut!

Загрява бързо и е готов за употреба. Всички се вълнуват. Пещта за пица е много качествена! Вкусът на готовата пица е много добър!

Потвърден преглед

Absolute Kaufempfehlung

Абсолютна препоръка за покупка

Потвърден преглед

Der Pizzaofen hält seine Temperatur und es macht Spaß mit ein wenig Übung werden die Pizzen richtig lecker und es geht schnell

Фурната за пица поддържа температурата си и е забавно с малко практика, пиците са наистина вкусни и стават бързо

Потвърден преглед

Ich bin ja etwas misstrauisch gewesen bei diesem Pizzaofen und ob es sich überhaupt lohnt, einen extra Ofen zu kaufen. Er hat aber gegenüber dem klassischen Backofen einige wesentliche Vorteile: Die Pizza ist in 2-3 Minuten fertig, somit kann man viele kleinere Pizzen machen und eine nach der anderen reinfeuern. Außerdem wird durch die hohen Temperaturen der Teig wirklich schön knusprig, so wie man es vom Italiener kennt. Wenn man 2 Pizzen reinmachen will, müssen diese schön klein sein. Da die Konstruktion aus Edelstahl ist, kann man den Ofen auch ohne Probleme in den Garten stellen. Alles in allem ein super Ofen zu einem anständigen Preis!

Бях малко подозрителен относно тази фурна за пица и дали изобщо си струва да купя допълнителна фурна. Въпреки това има някои съществени предимства пред класическата фурна: пицата е готова за 2-3 минути, така че можете да правите много по-малки пици и да ги печете една след друга. Освен това високите температури правят тестото наистина хубаво и хрупкаво, точно като в Италия. Ако искате да сложите 2 пици, те трябва да са хубави и малки. Тъй като конструкцията е изработена от неръждаема стомана, можете да поставите печката и в градината без никакви проблеми. Като цяло страхотна фурна на прилична цена!

Потвърден преглед

haben es draußen im Wintergarten probiert und sind begeistert. die pellets sind nicht dazu. man muss sie also erst vorher kaufen. Sonst ist alles dabei und es kann auch sofort los gehen. an den Thermometer kann man gut die Temperatur überwachen. so klappt es auch gut - ich bin zufrieden. das Aussehen ist auch klasse.

пробвах го навън в зимната градина и съм развълнуван. пелетите не са включени. така че първо трябва да ги купите. Всичко останало е включено и можете да започнете веднага. Термометърът е добър начин за следене на температурата. Така става - доволен съм. външният вид също е страхотен.

Потвърден преглед

Wir haben den Ofen extra für die nächste Camping und Festivalsaison gekauft, wenn wir mal wieder unterwegs sind. Da es dieses Jahr nicht mehr stattfindet, nutzen wir den Ofen jetzt für Pizzapartys mit Freunden. Der Aufbau ging sehr einfach und unkompliziert. Das Teil stand in 5 Minuten arbeitsfertig auf der Terrasse. Mit den Pellets ist eine einfache Lösung, man muss jedoch immer auf die richtige Temperatur achten. Die Pizzen sind bereits nach 1-2 Minuten knusprig und essfertig. Es musste keiner lange Warten und alle wurden Satt. Freue mich schon aufs Campen, noch eine Metallplatte zum draufstellen mitnehmen und lecker Pizza überall fertig machen. Hat sich gelohnt.

Купихме печката специално за следващия къмпинг и фестивален сезон, когато отново сме на път. Тъй като тази година не се случва, сега използваме фурната за пица партита с приятели. Конструкцията беше много лесна и неусложнена. Частта беше готова за работа на терасата за 5 минути. Използването на пелети е просто решение, но винаги трябва да внимавате за правилната температура. Пиците са хрупкави и готови за консумация само след 1-2 минути. Никой не трябваше да чака дълго и всички бяха пълни. Очаквам с нетърпение да къмпингувам, да взема още една метална чиния да я сложа и да правя вкусна пица навсякъде. Заслужаваше си.

Потвърден преглед

Sehr beeindruckt von diesem Ofen. Es ist leicht, aber sehr stabil, leicht zu reinigen und heizt sich schnell auf. Das externe Thermometer ist sehr nützlich, um den richtigen Zeitpunkt zum Einlegen der Pizza zu kennen, wenn sie heiß ist. Der Holzspender lässt genügend Luft ein, damit das Feuer nach dem Anzünden fest bleibt. Ich freue mich auch darauf, das Fleischwerkzeug zu verwenden.

Много впечатлен от тази фурна. Той е лек, но много стабилен, лесен за почистване и загрява бързо. Външният термометър е много полезен, за да знаете точното време за поставяне на пицата, когато е гореща. Дозаторът за дърва пропуска достатъчно въздух, за да поддържа огъня стабилен, след като се запали. Също така очаквам с нетърпение да използвам инструмента за месо.

Потвърден преглед

Um eine echte Neapel Pizza hinzubekommen, muss nicht nur die Oberhitze gut sein, sondern auch der Boden seine 400 Grad haben. Das ist mit dieser Methode sehr schlecht erreichbar. Man müsste sicher eine Stunde Vollgas heizen und dann nach einer Pizza, entweicht die Hitze an der Front, sobald man sie öffnet um die nächste reinzulegen. Habe mir doch einen Steinofen gebaut für weniger Geld, einfach nach Gym Ball Pizza Oven googeln.

За да се получи истинска неаполска пица, не само горната топлина трябва да е добра, но и основата трябва да има своите 400 градуса. Това е много трудно да се постигне с този метод. Ще трябва да загрявате на пълна газ за един час и след това след пица, топлината излиза отпред, веднага щом я отворите, за да поставите следващата. Построих тухлена фурна за по-малко пари, просто потърсете в Google Gym Ball Pizza Oven.

Покажи всички клиентски ревюта Покажи по-малко клиентски ревюта