3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Перални и сушилни

11 Продукт(и)

Перални и сушилни

Живеенето в малък апартамент понякога може да се окаже недостатък, особено когато искате да обзаведете дома си и да го оборудвате с основни електроуреди. Традиционните домакински уреди могат да заемат много място в дома, а това не можете да си позволите в малки апартаменти или общежития.

Може би искате да купите пералня за банята си, но няма къде да я поставите от гледна точка на разположението, защото може да ви пречи. В този случай обаче това може да не е проблем. Производителите мислят и за малките домове, поради което предлагаме и малки перални машини, които са компактни, преносими и подходящи за използване в къмпинг или общежитие.

Ако обаче вече сте си купили мини пералня, но ви притеснява, че сушилнята за дрехи заема много място в апартамента ви, разгледайте нашите сушилни. Малките или мини сушилни са от голяма полза в този случай. За да научите повече за малките перални и сушилни, прочетете нататък.

Мини пералнята е подходяща за къмпинг и за малък апартамент

Мини пералната машина е чудесен избор за тези, които търсят по-компактно и достъпно решение. Тези компактни перални машини са идеални за малки апартаменти, едностайни апартаменти, стаи в общежития и за каравани и къмпинги.

Мини пералня със сушилня? В нашата страна това е по-скоро рядкост. По-голямата част от малките перални машини нямат сушилня.

Трябва да се помни, че тези малки перални машини се пълнят само отгоре. Мини пералната машина с центрофуга може да центрофугира в същия барабан, в който се изпира, но може да има и отделен барабан за центрофугиране.

Предимства на малките перални машини

 • малки размери
 • по-ниска цена
 • те са леки
 • те са лесно преносими

Минуси на малките перални машини

 • по-ниска ефективност на прането
 • не може да побере много дрехи
 • няколко функции
 • те са по-малко издръжливи и по-крехки

Как се управляват малките перални машини?

Малките перални машини не разполагат с програмите, предлагани от обикновените големи перални машини. Управлението е много лесно. Някои видове малки перални машини предлагат възможност за интензивно или щадящо пране.

Другите типове обаче са оборудвани само с таймер за пране, който варира от 0 до 15 минути, и за центрофугиране - от 0 до 15 минути.

Малките перални машини нямат дисплей или звуков сигнал, който да ви предупреждава за приключване на прането.

Сушилни за пране - мини/малки

Мини сушилнята е чудесно решение за тези, които имат нужда да изсушат дрехите си бързо и ефективно, но не разполагат с място за пълноразмерна сушилня. Мини сушилните са идеални за малки апартаменти, защото могат да се поставят на работния плот или в гардероба. Малките сушилни използват по-малко енергия от обикновените големи сушилни, така че са и по-екологични.

Какъв е капацитетът на мини сушилните?

Що се отнася до капацитета на натоварване, най-малките сушилни машини са с тегло само 2,5 кг. За сравнение, това означава, че тя може да побере приблизително 12 тениски / 2 чифта дънки + 2 тениски / или 6 големи хавлии.

Предимства на мини сушилните

 • пестят електроенергия
 • подходящи за малки апартаменти, вили, каравани
 • те са лесно преносими
 • те са по-евтини от обикновените сушилни

Минуси на мини сушилните

 • имат малък капацитет в сравнение с обикновените сушилни
 • могат да бъдат по-малко ефективни от големите сушилни
 • са по-шумни

Може ли една малка сушилня да се справи с всички видове и материали дрехи?

Ако на етикета на дрехите има символ, който позволява сушене в сушилня, мини сушилнята също ще ги изсуши. В сравнение с обикновената сушилня, материалът, който може да се суши с мини сушилнята, не се различава. Можете да поставите в него памук, синтетични материали, деликатен лен и други.

Какви са възможностите за пълнене на мини сушилни?

Тази цифра е важна и поради местоположението си. Искате ли да поставите мини сушилнята върху пералнята, до нея или някъде другаде? Обмислете избора на мини сушилня и в зависимост от пространството.

 • Сушилнята с горно зареждане - това е идеалният избор, ако е сред домакинските уреди. Ако пространството, в което е поставена сушилнята, не позволява отваряне на вратата, използвайте тази опция.
 • Сушилня с предно зареждане - това е най-разпространеният тип сушилня. Подходящ е, ако го поставите върху пералната машина, ако я поставите в шкаф.

Горе