Съдомиялни туп кубче

Amazonia 6, съдомиялна машина, 1300W, F, 49dB, 6 комплекта съдове, управление с бутони
Амазония 6, 1380 W, миялна машина за плотове, КЛАС А +, 49 DB, Черна Черно Миячна машина
711,00 лв. 859,00 лв.
Amazonia 6, съдомиялна машина, 1300W, 6 комплекта за хранене, управление с бутон
Amazonia 6, съдомиялна машина Миячна машина Антрацит
711,00 лв. 1.289,00 лв.
Amazonia 6 Smart Dishwasher App Control Свободностояща 1380W
Amazonia 6, интелигентна съдомиялна машина 1 55 cm Миячна машина
821,00 лв.
Amazonia 6 Smart Dishwasher App Control Свободностояща 1380W
Amazonia 6, интелигентна съдомиялна машина 1 55 cm Миячна машина
816,00 лв. 859,00 лв.
Amazonia 8 Neo, съдомиялна машина, 8 програми, LED дисплей, черна
Amazonia 8 Neo съдомиялна машина Миячна машина Черно
622,00 лв. 1.079,00 лв.
Oceana, съдомиялна машина, свободностояща, без монтаж, 860 W, енергиен клас F, бяла
Oceana миялна машина 2 6 Ltr 6
580,00 лв. 859,00 лв.
Havasia UV 8 Neo, настолна съдомиялна машина, UV-светлина, свободно стояща/за вграждане, 1380W
Havasia, UV 8 Neo, настолна съдомиялна машина 55 cm Миячна машина 28 kg
800,00 лв. 1.209,00 лв.
Havasia UV 6 Luminance, съдомиялна машина, UV-светлина, стъклена предна част, свободностояща, 1380W
Havasia UV 6 Luminance, съдомиялна машина 55 cm Миячна машина 21 kg
724,00 лв. 969,00 лв.
Lagoona, съдомиялна машина, EEK F, 1380 W, 6,5 л, комплект 6 части, бяла
Lagoona съдомиялна машина 0 55 cm Миячна машина
634,00 лв. 1.079,00 лв.
Amazonia 6 Secret, съдомиялна машина за вграждане, 6 програми, бяла
Amazonia 6 Secret съдомиялна 6 1820 Ltr 0
859,00 лв.
Havasia UV 6, съдомиялна машина, UV-светлина, свободно стояща, 1380W
Havasia UV 6, съдомиялна машина 55 cm Миячна машина 21 kg
577,00 лв. 1.079,00 лв.
Havasia UV 6 Luminance, съдомиялна машина, UV-светлина, стъклена предна част, свободностояща, 1380W
Havasia UV 6 Luminance, съдомиялна машина 55 cm Миячна машина 21 kg
707,00 лв. 969,00 лв.
Melville 3, съдомиялна машина, свободно стояща, без инсталиране, 3 комплекта съдове, клас на енергийна ефективност F
Melville 3, съдомиялна машина 10041183_energy_label 42 cm 16,5 kg
1.189,00 лв.
Havasia UV 6, съдомиялна машина, UV-светлина, свободно стояща, 1380W
Havasia UV 6, съдомиялна машина 55 cm Миячна машина 21 kg
554,00 лв. 1.079,00 лв.
Havasia UV 6 Secret, съдомиялна машина за вграждане, UV светлина, 6 програми
Havasia UV 6 Secret, съдомиялна машина за вграждане 55 cm Миячна машина 26,5 kg
876,00 лв. 1.189,00 лв.
Azuria, съдомиялна машина, EEK F, 1380W, 6,5 л, 6 подложки за хранене, стъклена предна част, бяла
Azuria миялна машина 6 0 55 cm
612,00 лв. 859,00 лв.

Купуване на настолна съдомиялна машина - основното ръководство

Настолната съдомиялна машина е основен уред в съвременната кухня. Компактна и лесна за използване, тя е идеална за малки апартаменти или офиси, където пространството е ограничено. Това е и чудесен вариант за самостоятелно живеещи или двойки, които нямат много съдове за миене. В сравнение с обикновените съдомиялни машини настолната съдомиялна машина е по-енергийно ефективна и пести вода.

Съдомиялната машина на плота е практично решение не само за малки помещения. Това е и ефективен начин да поддържате чисти съдовете, като същевременно пестите вода и енергия. Благодарение на малкия си размер тя е не само лесна за съхранение, но и за транспортиране. Ето защо е чудесен избор за вас, ако се местите често.

Въпреки малкия си размер настолните съдомиялни машини могат да измият невероятно количество съдове. Те са оборудвани и с различни програми за почистване на различни видове съдове и прибори за хранене. Това ги прави универсален инструмент във всяка кухня.

Разбиране на обхвата на настолната съдомиялна машина

Съдомиялната машина е нещо повече от малък, практичен уред. Тя има потенциала да играе важна роля в кухнята ви. Особено в домакинство, което се стреми към устойчивост и ефективност.

С настолната съдомиялна машина можете не само да спестите време и усилия при миенето на съдове, но и да намалите консумацията на вода. По този начин допринасяте и за опазването на околната среда.

Съдомиялните машини също са многофункционални уреди. Можете да почиствате всички видове съдове и прибори за хранене - от чаши и чаши до чинии и купи. Някои модели имат дори специални програми за деликатни съдове или упорити замърсявания.

Въпреки компактния си размер настолните съдомиялни машини могат да измият внушително количество съдове. Настолната съдомиялна машина обикновено може да побере шест стандартни комплекта съдове, което я прави идеална за малки домакинства или офиси. Освен това те са лесни за употреба и поддръжка, което ги прави практичен избор за вас, ако търсите ефективно и безпроблемно решение за миене на съдове.

Предимства на мини настолната съдомиялна машина

Мини настолната съдомиялна машина предлага много предимства. Една от най-важните е спестяването на място. Благодарение на компактните си размери той се поставя лесно на работния плот.

Тя се побира в малка кухня и не заема много място. Освен това е лек и преносим, което го прави идеален за използване във ваканционни къщи или мобилни домове.

Друго предимство на мини настолната съдомиялна машина е нейната енергийна ефективност. Тя използва по-малко вода и електроенергия от обикновената съдомиялна машина.

Това може да доведе до значителни икономии на разходи за енергия. Освен това намалява консумацията на вода, което е полезно за околната среда.

И накрая, миниатюрната настолна съдомиялна машина е много удобна за ползване. Тя предлага набор от програми за измиване, предназначени за различни видове съдове и замърсявания. Освен това той е лесен за товарене и разтоварване и изисква минимална поддръжка.

Съдомиялната машина е много практична покупка, особено за домакинствата с един човек.

Основните характеристики, които трябва да притежава една малка настолна съдомиялна машина

Когато купувате малка съдомиялна машина, трябва да вземете предвид някои важни характеристики. На първо място, трябва да обърнете внимание на капацитета. Една добра миниатюрна настолна съдомиялна машина трябва да може да измие поне шест стандартни комплекта съдове. Освен това трябва да има различни програми за измиване, които да отговарят на различните нужди от почистване.

Друга важна характеристика е енергийната ефективност. Добрата миниатюрна съдомиялна машина трябва да е енергийно ефективна и да използва малко вода. Това е не само полезно за околната среда, но може да помогне и за намаляване на оперативните разходи.

И накрая, трябва да обърнете внимание на удобството за потребителя. Добрата малка настолна съдомиялна машина трябва да е лесна за работа и поддръжка. Освен това трябва да е лесен за товарене и разтоварване. Освен това трябва да има ясни и разбираеми инструкции за работа.

Как да увеличите ефективността на настолна съдомиялна машина

За да увеличите максимално ефективността на настолната си съдомиялна машина, можете да следвате няколко съвета. Винаги се уверявайте, че машината е напълно заредена, преди да я включите. Това не само намалява разхода на вода, но и осигурява по-ефективно почистване.

Друг съвет е да изберете подходящата програма за миене за вида съдове, които искате да измиете. Повечето съдомиялни машини имат различни програми, адаптирани към различните видове съдове и замърсявания. Изборът на правилната програма ще осигури ефективно измиване на съдовете. По този начин машината не консумира повече енергия, отколкото е необходимо.

И накрая, трябва редовно да почиствате филтрите на съдомиялната машина и да се уверите, че миещите рамена не са запушени. Това спомага за поддържане на ефективността на машината. Освен това тя гарантира, че съдовете ви винаги ще бъдат чисти и лъскави.

Инструкции стъпка по стъпка как да използвате съдомиялната машина

Използването на настолна съдомиялна машина е съвсем просто. Ето ръководство стъпка по стъпка, което ще ви помогне.

 • Зареждане на съдомиялната машина: започнете с поставянето на мръсните съдове в съдомиялната машина. Уверете се, че предметите не са претоварени и не се блъскат един в друг.
 • Избор на правилната програма: изберете програмата за измиване, която е най-подходяща за вида на съдовете. Повечето машини имат избор от програми. От бърз цикъл на изплакване за леко замърсени съдове до интензивен цикъл на измиване за силно замърсени предмети.
 • Заредете перилния препарат: поставете препоръчаното количество перилен препарат в определеното отделение. Някои съдомиялни машини имат и отделение за полиране, което също трябва да напълните.
 • Стартиране на съдомиялната машина: затворете вратата на съдомиялната машина и натиснете бутона за стартиране. След това пералната машина стартира избраната програма за пране.
 • Изваждане на съдовете: Отворете вратата след приключване на програмата и оставете съдовете да се охладят за няколко минути, преди да ги разтоварите.

Как да използваме миниатюрна съдомиялна машина и как да не я използваме

Както при всеки уред, има някои препоръки и насоки, които трябва да се вземат предвид при използването на миниатюрна настолна съдомиялна машина. Ето някои от тях.

Това да:

 • Преди включване се уверете, че уредът е напълно напълнен. Така се постига максимална ефективност и се пести енергия.
 • Изберете подходящата програма за миене за вида съдове, които искате да почистите. Това ще гарантира, че съдовете се мият ефективно и уредът не консумира повече енергия, отколкото е необходимо.
 • Почиствайте редовно филтрите и изплаквайте рамената. Това спомага за поддържане на ефективността на съдомиялната машина и гарантира, че съдовете ви са винаги чисти и блестящи.

Това не:

 • Не претоварвайте машината. Това може да доведе до неправилно измиване на съдовете и неефективна работа на оборудването.
 • Не използвайте твърде много почистващ препарат. Това може да доведе до образуване на пяна и евентуално до повреда на машината.

Къде да купя настолна съдомиялна машина: Препоръки

Има много места, откъдето можете да си купите настолна съдомиялна машина. Най-добрите места са магазините за електроника и онлайн магазините. Важно е обаче да направите някои проучвания и да прочетете отзиви, преди да купите, за да сте сигурни, че купувате качествен продукт.

Сред най-популярните марки съдомиялни машини са Bosch, Siemens и AEG. Тези марки са известни с висококачествените си продукти и предлагат разнообразие от модели.

Важно е също така да се обърне внимание на гаранцията, когато се купува съдомиялна машина за маса. Добрата гаранция може да ви осигури спокойствие и да ви помогне да спестите пари в случай на повреда или проблем.

Съвети за грижа за малка настолна съдомиялна машина

Правилните грижи и поддръжка могат значително да удължат живота на малката настолна съдомиялна машина и да подобрят нейната ефективност. Ето няколко съвета за грижа.

 • Почиствайте редовно филтрите: филтрите на съдомиялната машина помагат за улавянето на остатъци от храна и с времето могат да се запушат. Почиствайте ги редовно, за да поддържате ефективността на машината.
 • Проверете миещите рамена: Миещите рамена в съдомиялната машина помагат за равномерното разпределение на водата върху съдовете. Уверете се, че те не са запушени и могат да се въртят свободно.
 • Използвайте правилния препарат: не всички препарати са подходящи за всички съдомиялни машини. Уверете се, че използвате продукт, който е подходящ за вашата машина.
 • Провеждайте редовни цикли на почистване: дори и да използвате съдомиялната машина редовно, може да е полезно от време на време да провеждате цикъл на почистване. Това ще помогне за отстраняване на отлаганията и ще поддържа машината свежа и чиста.

Настолна съдомиялна машина - Заключение

Настолната съдомиялна машина е отличен уред, който е практичен и ефективен. Той е идеален за малки домове или офиси и може да помогне за намаляване на потреблението на вода и подобряване на енергийната ефективност. При правилна грижа и поддръжка настолната съдомиялна машина може да осигури дълги години надеждна работа. Независимо дали сте частно лице, което търси просто решение за миене на съдове, или малко домакинство, което се опитва да бъде по-екологично, съдомиялната машина на плота може да бъде идеалният избор за вас.

Горе