3 години гаранция 14 дни за връщане на продукта

Инфрачервени панели с картина


Модерно инфрачервено отопление със снимка: дизайн и функционалност, хармонично и изразително съчетани

Съвременните инфрачервени отоплителни уреди с изображение доказват, че топлинните устройства и вкусният дизайн на дома не се изключват взаимно. Елегантният им дизайн ги превръща в подходящо допълнение към различни жилищни пространства, като в същото време придават успокояваща топлина. Следващите аспекти илюстрират характеристиките на инфрачервения нагревател с изображение и причините, поради които си заслужава да закупите висококачествен инфрачервен нагревател с изображение.

Für welche Heizzwecke kann eine Infrarotheizung mit Bild installiert werden?

Отоплителният уред с картина подобрява интериора навсякъде, където акцентът трябва да бъде поставен върху усещането за благополучие в средата. Това може да се отнася както за частната жилищна среда, така и за бизнес сектора. Следователно картина с инфрачервено отопление е естетически елемент за дневната, спалнята, но също и за стаята за гости. Интериорният дизайн е съществена част и от офис комплекси, данъчни консултации и адвокатски кантори, както и от медицински практики, лечебни заведения, клиники и обществени институции. Инфрачервеният отопляем образ ще придаде на помещението уверен вид и ще привлече вниманието на гости, клиенти и пациенти. Особено в бизнеса подобряването на имиджа може да окаже решаващо влияние върху конкуренцията. Защото: първите впечатления говорят много за качеството и надеждността на дадена компания.

Купете инфрачервено отопление с картинка и изживейте дизайна на дома на ново ниво

Въпреки че визуалният компонент на дизайнерските инфрачервени нагреватели е на преден план, това е отоплителна система, която се оказва изключително ефективна. Той може да се използва самостоятелно или в комбинация с други нагреватели. Тази елегантна система изглежда особено стилно в банята в комбинация с радиатор за кърпи. Инфрачервеният нагревател с изображение се предлага в портретен и пейзажен формат. Различните дизайни ви канят на визуално пътешествие с удоволствие през четирите ви стени. Много атрактивен контраст е прекъсването на стила между стария и новия интериор чрез инсталирането на инфрачервен отоплителен уред с пейзажен формат под високите прозорци в старата сграда. Това е чудесен начин за преодоляване на различията между различните сезони - истинско средство за привличане на вниманието с фактор "уау".

Купете инфрачервен нагревател с картина в портретен, пейзажен и квадратен формат в Klarstein

Предлагаме широка гама от инфрачервени нагреватели за картини, които се предлагат с различни мощности. Инфрачервените нагреватели са оборудвани със защита от прегряване и незабавно затоплят помещението, без да е необходимо повторно загряване. Инфрачервените нагреватели се задействат, като просто се включат в контакт. Предимството е, че водата не може да изтече от нагревателя, както е при системите за водно отопление. Инсталирането на отоплението е напълно безпроблемно и с малко ръчна сръчност можете да го направите сами.

Има няколко аспекта, които трябва да се вземат предвид при избора на подходяща топлинна мощност. От една страна, ефективността зависи от размера на помещението. Изолацията също играе важна роля тук. Освен това трябва да прецените дали инфрачервеният нагревател трябва да отоплява помещението самостоятелно или да бъде инсталиран като допълнение към други отоплителни системи. Моделите, с които разполагаме, имат и различни диапазони на ефективност.

Klarstein е гарант за първокласно качество и допринася със своя дизайн за инфрачервени нагреватели, които придават на жилищната атмосфера много специа

Горе