Как да си изберете кухненски робот?

Домашният робот е една от по-големите инвестиции в кухненското оборудване.

Изборът на подходящия робот обаче може да бъде доста труден - в нашето предложение ще намерите няколко десетки модела. Кои параметри наистина имат значение и кои функции всъщност ще използвате при готвенето и печенето? Това ръководство ще отговори на всичките ви въпроси. Започнете с избора с кой от нашите готвачи най-много се идентифицирате:

Екомама

Започвате деня си с добро зеленчуково или плодово смути и приготвяте хляба, който току-що извадихте от фурната за да го опита детето ви?

Водите здравословен живот и винаги се опитвате да донесете всичко възможно на семейството си. Въпреки това, приготвянето на здравословни, особено „raw“ рецепти може да бъде много трудно да се организира. Изисква се мощен робот и достатъчно оборудване, за да може да обработва съставките за безкраен брой хранения.

Следователно ще ви заинтересува мощен мотор, който трябва да има поне 1200W. Използвате блендер всеки ден - и е безполезно да го имате като сомостоятелен уред, когато може да бъде част от робот. Можете да използвате приставките за макаронени изделия, смилане и много повече, особено в сезона, когато трябва да обработвате много пресни плодове и зеленчуци. Битер, гребло за смесване и кука за месене, които обработват суровини с всякаква плътност, трябва да се очкват от един такъв помощник. Вие със сигурност търсите нещо като нашата Lucia 2G.

14 ДНИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
удобно и безопасно пазаруване
3-годишна гаранция

Експериментаторка

Ако предпочитате да опитвате нови рецепти и процедури в кухнята, главно ще очаквате универсалност от робота си. Един ден той ще смеси основата за кокосов сладолед, а на следващия ще замеси тестото в корнишски пайове.

Затова ще се интересувате предимно от аксесоарите, с които роботът може да работи. В допълнение към разбиване, месене и смесване, той също трябва да може да смила ядки или месо или да помага при приготвянето на тестени изделия. Също така ще бъде важно дали аксесоарите са сменяеми - не винаги е необходимо да имате всичко под ръка, а почистването след готвене ще бъде много по-лесно.

Мощността на двигателя и наличните настройки също са важни. Той трябва да може да се справи с бавното смесване на въздух в тестото с яйчен белтък, бързото смилане на свинското месо и също всичко между тях. И разбира се, тя трябва да има всички необходими приставки за него - камшик за леки белтъци, кука за тесто за кекс, но също така и кука за месене на хляб. Така че нашият робот може да бъде идеален помощник за вас Curve Plus.

14 ДНИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
удобно и безопасно пазаруване
3-годишна гаранция

Главата на семейството

Готвенето е вашият ежедневен хляб - и затова ще очаквате издръжливост и здравина от робота си. Най-важните неща, за които трябва да внимавате, не са приятно изглеждащите функции и купчините аксесоари, а качеството на изработката и материалите, от които е направено.

Вашият идеален робот ще има изцяло метално тяло и компоненти. Такъв робот ще издържи ежедневната работа и ще ви служи за много дълго време. В същото време обаче трябва да обърнете внимание на размера на купата за смесване. Въпреки че един размер ще бъде достатъчен за повечето дни (ако готвите или печете за семейството), със сигурност ще има възможности през годината да приготвите храна за повече хора - и тогава ще оцените колко време ще спестите, ако просто оставите една доза да бъде направена вместо две.

И разбира се, има компонент (за разбиване на белтъци или бита сметана), компонент за смесване и миксиране на по-тънки теста и кука за месене. Вашият идеален избор може да бъде Bella Robusta Metal.

14 ДНИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
удобно и безопасно пазаруване
3-годишна гаранция

Разбързана

Живеете живота си бързо и активно. Не готвите често - но когато стигнете до това, си заслужава. Затова трябва да имате помощник в кухнята, който няма да заеме ненужно пространство, но ще свърши цялата необходима работа. Тя трябва да бъде бързо разградима и почистена и сгъната още по-бързо.

Затова разчитайте на робот с основно оборудване и основни функции. Всичко, от което се нуждаете, е компонент за бита сметана, кука за смесване на тънко тесто, супи или сосове и кука за месене - ако искате да приготвите тестото, но нямате време да го замесите самостоятелно. Нямате нужда от най-мощния "звяр" на пазара, достатъчен е средно мощен робот с мощност 500-750W. Определено ще изпълни всичко, което очаквате от робота си. Точно това са нашите Bella Pico роботи или техните по-мощни варианти, Bella Pico 2G.

14 ДНИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
удобно и безопасно пазаруване
3-годишна гаранция
Горе