Декларация за обработка на лични данни


Много е важно за нас да защитим личните ви данни и неприкосновеността на личния живот. Това изявление ви информира за обработката на вашите лични данни съгласно Общите правила за защита на личните данни (GDPR) и българския Закон за защита на личните данни (ZoOU).

1. Оператор, обработващ личните ви данни

Преработвателите на данни и доставчиците на услуги са:
Chal-Tec GmbH, Wallstr. 16, 10179 Берлин, Федерална република Германия („Chal-Tec“, „my“).
E-Mail:privacy@chal-tec.com
Телефон:+421 (0) 2 - 2129 42 00

2. Какво са лични данни?

"Лични данни" се определят в законодателството като "всякаква информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице". Това включва например данни като име, адрес, имейл адрес и други данни, които могат да бъдат приписани на дадено физическо лице.

3. Използване на лични данни

3.1 Получаване и обработване на лични данни

Можете да пазарувате на нашия уеб сайт като гост или като създадете потребителски акаунт:

  • Ако създадете личен потребителски акаунт, ще се изисква вашето име, фамилия, имейл адрес, адрес и парола. Поради това въвеждането на адрес или телефонен номер е доброволно и служи за улесняване на изпълнението на договора и доставката на стоките. Личните данни се съхраняват толкова дълго, колкото потребителският ви профил съществува и можете да го отмените по всяко време. След това вашите данни ще бъдат запазени само ако е необходимо да се обработят вашите покупки или ако задължението за съхраняване на данните произтича от законовите разпоредби.Ако пазарувате само като гост, вашите данни (име и фамилия, имейл адрес, адрес, телефонен номер) ще бъдат запазени за времето, необходимо за процесиране на отделна покупка и за спазване на законовите разпоредби. Потребителски акаунт не може да бъде установен, ако сте лице под 16-годишна възраст.

3.2 Обработка на личните ви данни

Ние обработваме вашата лична информация както следва:
  • за да подготвим нашия процес на закупуване, включително нашите гаранционни задължения и други договорни мерки, обслужване на клиенти (член 6, параграф 1, буква б) от GDPR);
  • да управлявате своя потребителски акаунт, ако го установите (член 6, параграф 1, буква б) от GDPR);
  • за да изпратите проучвания за удовлетворението от нашите услуги, освен ако не сте отказали да изпратите чрез пощенска линия в съответния имейл или по електронна поща, изпратена на privacy@chal-tec.com (член 6, параграф 1, буква е) от GDPR);
  • за целите на изпращане на бюлетини и други маркетингови съобщения, особено индивидуални препоръки, ако сте ни предоставили съгласие (член 6, параграф 1, буква а) от GDPR);
  • да се оцени поведението на потребителите с помощта на бисквитки (член 6 (1) точка Б.) Или е), повече информация в раздел 7:Cookies);
  • за да отговарят на официалните изисквания (член 6, параграф 1, буква в) от GDPR).

Периодът на запазване на личните данни се определя в съответствие с валидните в момента законоустановени срокове за тяхното задържане (напр. Периоди на запазване за търговски или данъчни цели). След изтичане на срока въпросните данни ще бъдат отхвърлени, докато не са необходими за изпълнение на договора или за сключването на договора и / или ако няма законно облагодетелстване от нас за по-нататъшно съхранение и / или ако има съгласие за задържането им.


3.3 Newsletter

Ако сте се абонирали за нашия бюлетин (Newsletter), ние използваме предоставената от вас информация за редовнo изпращане на бюлетини в съответствие с вашето съгласие. Освен това обработваме и използваме информация за бюлетин (име на бюлетин, категория бюлетин, време за доставка и време за отваряне) и когато кликнете върху конкретна връзка с бюлетина, за да ви изпратим персонализирани обяви и оферти. Информацията, която въвеждате, и данните за клиентския Ви профил се използват за представяне на индивидуални оферти и реклами. Ако не искате да получавате бюлетина, кликнете върху имейл адреса "Изпратете ни имейл" във входящата поща или ни изпратете съобщение до privacy@chal-tec.com.

4. Съхраняване на регистрационните файлове

Нашият уеб сървър съхранява данни за достъп до нашия уебсайт (без лични данни) в данните от протокола, регистрационните файлове. Запазват се следните данни: дата и час на достъп, име и URL на заявените данни, информация дали заявката е била успешна, идентификация на използвания браузър, операционната система и уебсайта, към който е достъпна. Тези данни са необходими за използването на страницата (създаване на връзка, предаване на данни). Съхраняваме тези данни за сигурността на нашите системи, техническата инфраструктура на мрежовата инфраструктура, както и оптимизирането на нашите услуги. Само администраторите на системи имат достъп до тези данни.

5. Предоставяне на данни на трети страни

Данните се предоставят на трети страни само ако такова изискване е наложено от приложимото право, или ако е необходимо за изпълнението на договора или сте ни дали съгласието. За да се изпълни поръчката, определени лични данни трябва да са на разположение на нашите доставчици на услуги, логистични компании или доставчици на платежни услуги (като PayPal или други) или кредитна институция, отговорна за протичане на плащане. Отчасти доставчиците на платежни услуги сами събират тези данни, при условие че имате профил при тях. В този случай е валидно изявление за обработката на лични данни от избрания от вас доставчик на услуги. Понякога може да дойдем да предоставим данни във връзка с поддръжката на нашите системи.
  • ако е необходимо за изпълнение на договора - т.нар. Функционален трансфер (напр. Логистични компании, извършване на плащане);
  • ако предоставянето на вашите данни е предмет на валидни законови разпоредби, като спазване на официално изискване;
  • ако трета страна ни предостави услуги, за да изпълни задълженията си по договор за брокерски услуги. По този начин особено внимаваме да останем с операторите, така че данните да не се прехвърлят.

6. Electronic-star a.s.

По-конкретно бихме искали да обърнем внимание на факта, че посредникът при решаването на клиентското обслужване и обработката на искове, свързани с изпълнението на договора с вас, както и във връзка с предлагането на нашите услуги, включително онлайн маркетинг, е electronic-star a. s. със седалище и адрес на управление: Grösslingová 6-8, 811 09 Bratislava.

7. Cookies

Използваме "cookies/бисквитки", за да анализираме достъпа до нашия сайт, както и да можем да персонализираме съдържанието и изгледа на нашия сайт или на сайтове на трети страни по по-лесен и персонализиран начин.

7.1 Какво са cookies?

"Бисквитките" са малки текстови файлове, които се съхраняват в кеш паметта на вашия браузър. Използването на информацията, съдържаща се в бисквитките можете да намерите на страница "Забележка" на някои ресурси, настройки и предпочитания (като вход, език, размер на шрифта и други предпочитания за дисплей) за определен период от време, така че не е необходимо за по-нататъшни посещения или при преместване да въведете отново. Бисквитките могат да служат и за разбиране на начина, по който използвате страница и я анализирате. Има така наречените "сесийни "бисквитки", които ще бъдат изтрити, когато прозорецът на браузъра бъде затворен. Постоянни "бисквитки", които се съхраняват за дълъг период от време на твърдия ви диск и се изтриват след определено време. Степента, в която отделните постоянни бисквитки също обработват лични данни, идващи от обработката или с цел да се изпълни договора (член 6 (1) точка. В) GDPR) или да се запази нашият законен интерес от възможно най-добрата функционалност и оптимизиране на уеб сайт и промоционални кампании (Член 6, параграф 1, буква е) от GDPR). Не забравяйте да настроите браузъра си така, че да сте информирани за това как да запазите "бисквитките" и да решите, или да приемете "бисквитки" в определени случаи или по принцип да ги изключите. Всеки браузър се различава в начина на управление на настройките на "бисквитките".
Друга възможност е да използвате страницата за деактивиране на потребителите на ЕС http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/ за да се уверите, че рекламните "бисквитки" в браузъра ви са съхранени и деактивирани. Моля, не забравяйте, че ако не приемете или деактивирате "бисквитките", можем да ограничим функционалността на нашия сайт.

7.2 Какви cookies/бисквитки съхраняваме?

7.2.1 Необходими "бисквитки"

Необходими са бисквитки, за да стартирате нашия сайт. Например той включва "бисквитки", които ви позволяват да влезете в зоната на клиента или да запишете нещо в количката си. Тези "бисквитки" не съдържат никаква лична информация. Периодът на запазване е ограничен до продължителността на посещението ви в сайта.

7.2.2 Функционални cookies/бисквитки

Функционалните "бисквитки" позволяват на уебсайта да запомни информацията, която оказва влияние върху начина, по който уебсайтът отчита или търси.
  • Ние съхраняваме "бисквитки", които помнят например предпочитаната от вас реч или региона, в който се намирате. Ние не обработваме или анализираме с нашите "бисквитки" лична информация, само анонимизирани данни (като час и дата на достъп, URL на изпращащия уебсайт, тип на браузъра, настройки на браузъра и т.н.), за да анализираме поведението Ви при сърфиране. По този начин не могат да се направят изводи от данните, получени от тези бисквитки по отношение на отделните потребители.
Периодът на запазване е ограничен до продължителността на посещението ви в сайта.
  • Dynamic Yield: Ние използваме услугите на Dynamic Yield UK LTD. 22 Горна Земя, Лондон, Великобритания, SE1 9PD. Dynamic Yield е система за управление на съдържанието, която може да създава, оптимизира и променя съдържанието на нашия сайт. IP адресите на динамичния доход са анонимни. Динамичният добив обработва данни въз основа на споразумение за представителство, затова оставаме отговорни за обработката на лични данни. Dynamic Yield прехвърля вашите данни извън ЕИП в център за данни във Вирджиния, САЩ. Динамичният доход е в съответствие със Споразумението за защита на личните данни между САЩ и ЕС и извършва предаването и обработката на защитния щит. Прехвърлянето се основава на законния ни интерес към оптимизиране на създаването на нашия сайт (член 6 (1) (f) GDPR) За повече информация посетете https://www.dynamicyield.com/gdpr/. Динамичният добив на Cookie има срок на годност до 1 година
  • Exponea: Използваме Exponea s.r.o. ("Exponea") на базата на: City Business Center I, Karadžičova 8/7244, 821 08 Братислава, Словакия, чрез която можем да създаваме, оптимизираме и модифицираме съдържанието на нашия сайт. Exponea обработва данни за вашето поведение на нашия сайт, както и за направените поръчки. В случаите, когато се получава информация, базирана на "бисквитки", тя се обработва въз основа на легитимния ни интерес към оптимизираното представяне и съдържание на нашия сайт (член 6, параграф 1, буква е) от GDPR) Повече информация вижте https://exponea.com/privacy-policy/. Cookies Exponea има срок на годност до 3 години.
  • Luigi´s Box: Използваме услугите на Luigi's Box, s.r.o., със седалище: Tallerova 4, 811 02, Bratislava. Luigi's Box позволява показване в реално време на продукти и категории въз основа на дума за търсене на нашия сайт. Карето на Luigi's Box работи с анонимни данни, но ако получената информация и впоследствие обработената има характер на лични данни, тази обработка се извършва въз основа на предоставянето на услуги на информационното общество и с цел въвеждане на преддоговорни отношения въз основа на вашето искане чрез въвеждане на термина в търсачката Член 6, параграф 1, буква б) от ГДРП). За повече информация посетете https://www.luigisbox.com/privacy/. Cookies Luigi´s Box имат срок на годност от 7 години.
  • Youtube: Ние използваме Store функция, за да се покаже и възпроизвеждане на видео доставчик "Youtube", който принадлежи на Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ( "Google"). Когато видеоклипът в YouTube започне да се изпълнява, създателят на "Youtube" ще съхранява "бисквитки", които събират информация за поведението на мрежата. Тази информация служи за записване на видео статистика, подобряване на удобството на потребителя и предотвратяване на неразрешена употреба. Ако сте влезли в Google, когато кликнете върху видеоклип, данните ви се задават директно в профила ви в Google. Ако не искате да бъдете асоциирани с профил в YouTube, трябва да излезете от него, преди да можете да го възпроизведете. Google съхранява данните ви (също и за неподписани потребители) като потребителски профил и ги оценява. Независимо от възпроизвеждане на съхранената видеото всеки път, когато сайтът ще създаде мрежова връзка Google "DoubleClick," които могат да без нашето влияние, за да започне допълнително операциите по обработка на лични данни, които са описани в точка 6.2.4. Google LLC, базирана в САЩ, е сертифицирана по защитата за поверителност на САЩ и ЕС, която гарантира спазването на защитата на данните на ниво ЕС. За повече информация как да защитите личната информация от YouTube, моля, направете справка с изявлението на доставчика на услуги на адрес: https://policies.google.com/privacy.

7.2.3 Аналитични бисквитки

Аналитичните "бисквитки" събират данни за поведението на нашите потребители. Тяхната оценка ни помага да подобрим функционалността на уеб сайта и да Ви покажем интересни и оптимизирани оферти.

Името на решението на третата страна Цел Времетраене на cookies
Google Analytics Анализиране Макс. 2 години
Google Tag Manager Cookies управление n/a
HotJar Анализиране Макс. 2 години

  • Google Analytics: Ние използваме Google Analytices, услуги за уеб анализ от Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ( "Google"). Google Analytics използва така наречените "бисквитки", текстови файлове, които се съхраняват на крайни устройства и те дават възможност за анализ на използването на нашия уебсайт. Информация за вашето ползване на сайта (включително IP адрес съкратен), получена чрез бисквитки обикновено се предава към сървър на Google в САЩ и там се съхраняват. Ние сме активирали IP анонимизирането от Google, така че вашият IP адрес ще бъде взет от Google в рамките на една държава-членка на ЕС или на друга държава, страна по Конвенцията за Европейското икономическо пространство, преди да бъде съкратен. Само в изключителни случаи целия IP адрес може да бъде прехвърлен към сървър на Google в САЩ. В тези изключителни случаи, обработката се извършва въз основа на нашия правен интерес от статистически анализ на поведението на потребителите, с цел да се оптимизира уеб страницата и маркетинговите кампании (член 6 (1) точка. F) GDPR). В рамките на Google Analytices използва Google Оптимизиране, който служи за изпълнение на AB изпитвания / проучвания. Оптимизиране на Google cookies на потребителите на сайта ни разделя на групи и след това предизвиква различни AB тестове. Google обработва всички придобити информации въз основа на нашия мандат да се направи оценка на използването на Сайта, да се изготви доклад за дейността на място и по отношение на нас, за да предостави други услуги, свързани с употребата на уеб сайт и ползване на интернет. Google предлага да се добави браузър на Google Analytics (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/). Google LLC, базирана в САЩ са сертифицирани съгласно Споразумението за защита на личните данни "Privacy Shield" между САЩ и ЕС, което осигурява изпълнението на нивото на защита на данните, приложими в ЕС. "Бисквитките" на Google Анализ имат период на задържане до 2 години.
  • Google Tag Manager: Имаме и мениджър на маркери на Google, система за управление на маркери Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, САЩ ("Google"). Google Tag Manager е инструмент за управление на платформи и маркери. Маркерите са скриптове, които започват да съхраняват "бисквитките". Мениджър на маркери на Google не събира никакви лични данни, но се опитва да изпълни други маркери, които използват обикновени "бисквитки". Това улеснява управлението на маркерите, които се използват на сайта.
  • Hotjar: Hotjar е софтуерът, който използваме, за да подобрим удобството на потребителите на нашия сайт (www.hotjar.com, 3 Lyons Range, 20 Bisazza Street, Sliema SLM 1640, Малта, Европа). Hotjar ни помага да проследим как потребителят използва нашия сайт (движение на мишката, кликвания, скролване и т.н.). За тази цел, Hotjar използва аналитични бисквитки, включително IP адреси, които впоследствие се псевдономиназират, и ни предоставят подробности за поведението на потребителя, когато посещавате нашия уебсайт. Допълнителна информация за получените данни и обработката на Hotjar се съдържа в Декларацията за поверителност на Hotjar (www.hotjar.com/legal/policies/privacy). Можете също така да откажете да използвате бисквитки на Hotjar на следната връзка: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out/. Тези "бисквитки" имат време на задържане макс. 2 години.

7.2.4 Маркетингови cookies

Използваме маркетингови "бисквитки", които ни позволяват, въз основа на използването на нашия сайт, да поставяме реклами в и извън нашия сайт посредством мерки за пренасочване и ремаркетинг. Този екип също така позволява на трети страни да се насочват към други фирми за пренасочване и ремаркетинг, за да съхраняват "бисквитки" на твърдия ви диск. Въз основа на технологията "бисквитки" информацията за потребителя се съхранява и оценява в псевдоним, например какъв вид реклама сте получили от нас и върху кои продукти кликвате, кои сте гледали или дали сте закупили продукт с нас. Псевдоинизираните данни никога няма да бъдат предоставяни на трети лица без вашето съгласие заедно с вашите лични данни и се използват единствено за активиране и оптимизиране на рекламата в съответствие с интересите на конкретния потребител.

Име на решения на трети страни Цел на разполагане Макс. продължителност на бисквитките
Google Double Click пренасочване / ремаркетинг 540 дни
Google Ads пренасочване / ремаркетинг 540 дни
Google Ads conversion Проследяване на реализациите 540 дни
Facebook Pixel пренасочване / ремаркетинг / Проследяване на реализациите 180 дни
Sklik пренасочване / ремаркетинг / Проследяване на реализациите 540 дни
RTB House пренасочване / ремаркетинг / Проследяване на реализациите 540 дни
Heureka / Arukereso / Pazaruvaj / Compari Проследяване на реализациите 10 дни
Dognet Проследяване на реализациите 90 дни
Awin Проследяване на реализациите 90 дни
Criteo пренасочване / ремаркетинг / Проследяване на реализациите 400 дни


  • Google DoubleClick: Ние използваме DoubleClick от Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ( "Google"), за да се покаже и да оптимизират рекламните ни послания. DoubleClick използва "бисквитки", за да ви показва подходяща реклама. По този начин устройството ще определя псевдонимен идентификация (ID) номер, за да провери какво се показват реклами и какви реклами да кликнете. Самите бисквитки не съдържат лична информация. Управление на DoubleClick бисквитка позволява на Google и неговите партньори, за да включите някои реклами въз основа на предишните посещения на нашите и на други сайтове в интернет. Информацията, събирана от бисквитки са за целите на оценяването предава на Google сървър в САЩ и се съхранява там. Google LLC, базирана в САЩ, е сертифицирана по защитата за поверителност на САЩ и ЕС, която гарантира спазването на защитата на данните на ниво ЕС. Можете да предотвратите събраните данни, отнасящи се до използването на сайта, като използвате бисквитки, както и обработката на тези данни от Google, като изтеглите и инсталирате добавка за браузъра достъпно https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB. Може да използвате и бисквитки от Google деактивира, когато въведете http://www.google.com/privacy/ads страница и кликнете върху "Отказване". Допълнителна информация за Google и DoubleClick мерки за защита на личните данни от страна на Google, моля https://policies.google.com/privacy?hl=en. Бисквитките на Google DoubleClick имат време на задържане от 540 дни.
  • Google Ads: Ние използваме онлайн рекламна програма на Google Реклами от Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ( "Google") и в него се извършва проследяването на реализациите в Google Ads. Ние използваме Google Ads оферта и с помощта на рекламни инструменти (т.нар Google Ads) към външни сайтове, моля, обърнете внимание нашата оферта. Също така искаме да измерим успеха на нашата рекламна кампания. Ако при обработването на лични данни, извършване на обработка на базата на правен интерес, да ви показва целенасочена реклама, адаптира нашия сайт, за да бъде за вас по-интересно, а също така за постигането на честно рекламни селище (член 6 (1) точка. F) GDPR ). Google LLC, базирана в САЩ, е сертифицирана по защитата за поверителност на САЩ и ЕС, която гарантира спазването на защитата на данните на ниво ЕС. Когато не желаете да участвате в проследяването, можете да използвате блок, който може да деактивирате, за реализациите на Google за проследяване в рамките на потребителските настройки във вашия уеб браузър или изтегляне и инсталиране на добавката към браузъра: https://support.google.com/ads/answer/7395996 Моля, не забравяйте, че ако забраните използването на бисквитки, някои функции на тази страница няма да бъдат използвани на всички или много ограничени. Ако не сте съгласни с Google, "бисквитките" не засягат личната информация. Бисквитките на Google Реклами имат срок на съхранение до 540 дни.
  • Google Ads-Conversion: Ние използваме "ADS- Conversion " в Google, за да разберем ако потребител кликне върху реклама на Google. Ако потребителят посещава определени части от сайта и валидноста на бисквитката на клиентите обяви, че все още не е изтекъл, Google може да види кой потребител е кликнал на нея и е пренасочен към страница. Всеки клиент получава отделни рекламни бисквитки за проследяване на потребителите към сайтове на други клиенти. Информацията, получена чрез "бисквитки" за преобразуване, се използва за обработка на анонимни статистически данни за реализациите. Google показва общия брой на потребителите, които кликват върху рекламите им и въз основа на проследяване на маркера за реализация, се вижда и страницата към която са пренасочени. Не се получава информация, която би могла да служи за лично идентифициране на потребителя чрез разполагането на бисквитки, направени без оглед на личните данни. Дори и ако тя все още съдържа лични данни се извършва обработка на базата на законния интерес да ви показва целенасочена реклама, проектирането им в нашия сайт, за да бъде за вас по-интересно, а също така за постигането на честно рекламно селище (член 6 (1) точка. F) GDPR). Google LLC, базирана в САЩ, е сертифицирана по защитата за поверителност на САЩ и ЕС, която гарантира спазването на защитата на данните на ниво ЕС. Можете също така да деактивирате постоянно "бисквитките", като им попречите да съответстват на настройките на браузъра си или да изтеглят и инсталират приставката в браузъра ви: https://support.google.com/ads/answer/7395996 "бисквитките" за конвертиране на реклами от Google са валидни за 540 дни.
  • Facebook Pixel: Ние използваме Facebook Pixel социална мрежа Facebook, Facebook Inc., 1 hackerway, Menlo Park, CA 94025, САЩ ("Facebook"). Ако посетите нашия сайт, ще бъде създаден Pixel компонент. Facebook получава информация за кои продукти са поставени в кошницата, какви категории сте гледали, какви продукти сте гледали и кои продукти сте закупили. Тази информация може да се използва за показване на Facebook реклами (Facebook Ads). Бисквитките не съдържат лична информация. Не можете обаче да изключвате Facebook свързващи "бисквитки" с данни, съхранявани във връзка с потребителския акаунт в Facebook. Използването за рекламни цели е възможно само ако сте дали съгласието си с Facebook (член 6 (1) (a) GDPR). За повече информация вижте Декларацията за поверителност на Facebook на адрес https://www.facebook.com/about/privacy/. Facebook Inc. базиран в САЩ, е сертифициран по Защита на неприкосновеността на личния живот на САЩ и ЕС, който гарантира спазването на защитата на данните на ниво ЕС. Потребителските "бисквитки" на аудиторията на Facebook са валидни за 180 дни.
  • Arukereso / Pazaruvaj / Compari:Също така използваме услугата за проследяване на реализациите от arukereso.hu, pazaravaj.bg и compari.ro, управлявана от Online Comparison Shopping Kft., Намира се в: Rákóczi út 70-72, 1074 Будапеща, Унгария. В устройството ви ще се съхранява "бисквитка" от arukereso.hu, pazaravuj.com или compari.ro, където ще бъде запазен вашият имейл адрес на тази страница от този сайт и ще ви бъде изпратен имейл изискване за оценка на удовлетвореността от поръчаните стоки и нашите услуги. В този случай обработката на лични данни се основава на легитимния ни интерес към оценката на предлаганите от нас продукти и предоставянето на нашите услуги (член 6, параграф 1, буква е) от GDPR). Ако не искате да обработвате данни в рамките на тази услуга, можете да я блокирате, като деактивирате "бисквитките" в потребителските настройки в браузъра си. За повече информация относно поверителността на cookies на arukereso.hu посетете: https://www.arukereso.hu/static/adatvedelem в случай на pazaravuj.bg тук: https://www.pazaruvaj.com/static/zashtita-na-dannitehttps://www.compari.ro/static/politica_de_confidentialitate Бисквитката има срок на съхранение 10 дни.
  • Dognet: Използваме партньорската кампания "Dognet", управлявана от Lead Media s.r.o.Karpatská 6, 811 05 Братислава, Словакия. Домакинските "бисквитки" ще се съхраняват на устройството ви, за да проследяват поведението на потребителите ви, ако сте имали достъп до нашия уеб сайт чрез рекламата, направена от тази компания. Ако направите поръчка с нас, Dognet и можем да можем да генерираме, че сте кликнали върху рекламата, на която сте подали поръчката. Ако се обработват лични данни, това се прави въз основа на законния ни интерес към ефективен маркетинг (член 6, параграф 1, буква е) от GDPR). Ако не искате да проследявате в рамките на тази услуга, можете да я блокирате, като деактивирате "бисквитките" в потребителските настройки в браузъра си. За повече информация относно защитата на личните данни на Dognet посетете: https://www.dognet.sk/wp-content/uploads/2018/06/INFORM%C3%81CIE-K-SPRAC%C3%9AVANIU-OSOBN%C3%9DCH-%C3%9ADAJOV.pdfCookies Dognet имат 90 дневен период на съхранение.
  • Awin: Използваме технологията за афилиейт кампании на Awin, управлявана от Awin, 2 Thomas Thomas Square, E1W 1YN, Лондон, Великобритания. Вашите "бисквитки" на Awin ще бъдат съхранявани на устройството ви, за да проследяват поведението на потребителите си, ако имате достъп до уебсайта чрез рекламата, направена от тази фирма. Ако направите поръчка с нас, ние и Awin можем да осъзнаем, че сте кликнали върху рекламата, от която сте подали поръчката. Ако се обработват лични данни, това се прави въз основа на законния ни интерес към ефективен маркетинг (член 6, параграф 1, буква е) от GDPR). Ако не искате да проследявате в рамките на тази услуга, можете да я блокирате, като деактивирате "бисквитките" в потребителските настройки в браузъра си. За повече информация относно защитата на личните данни на Awin посетете: https://www.awin.com/gb/legal/privacy-policy Бисквитките на Awin имат 90-дневен период на съхранение.
  • Criteo: Използваме партньорската кампания "Criteo Dynamic Retargeting", управлявана от Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Париж, Франция. Criteo "бисквитките" ще се съхраняват на вашето устройство, за да проследявате поведението на потребителите си, ако имате достъп до нашия уеб сайт чрез рекламата, направена от тази компания. Ако направите поръчка с нас, ние и Criteo могат да разпознаят, че сте кликнали върху рекламата, която сте направили поръчката. Ако се обработват лични данни, това се прави въз основа на законния ни интерес към ефективен маркетинг (член 6, параграф 1, буква е) от ГДРП). Ако не искате проследяване в рамките на тази услуга, можете да го блокирате, като деактивирате "бисквитките" в потребителските настройки в браузъра си или директно на https://www.criteo.com/privacy/, за допълнителна информация за защита лични данни, свързани с технологиите на Criteo.
    Criteo имат период на съхранение от 400 дни.

8. Безопасност за лични данни

Chal-Tec винаги се стреми да обработва лична информация, като същевременно изпълнява всички необходими технически и организационни мерки по такъв начин, че да е защитена и по-специално да не е достъпна за неоторизирани лица. В тази връзка изрично посочваме, че при съобщаването по електронна поща не може да се гарантира пълна сигурност на данните. За поверителна информация препоръчваме кореспонденция и доставки по пощата.
За да защитим потребителските данни от случайна или умишлена манипулация, загуба, унищожаване или достъп на неоторизирано лице, въведехме подходящи технически и организационни мерки, които непрекъснато оптимизираме в съответствие с технологичния напредък.

9. Вашите права по отношение на вашите лични данни

Във връзка с личните данни, които държим от вас, имате възможност да използвате следните права в съответствие с предпоставките на приложимото право:
  • Вие имате правото по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка на данни с бъдещи ефекти. (Член 7, параграф 3 от GDPR).
  • Имате право да поиска от нас потвърждение на това, което лична информация за вас, се обработва в нашата страна (член 15 GDOR).
  • Имате право да поискате вашите лични данни, коригиране или заличаване (членове 16, 17 GDPR).
  • Имате право да изисква ограничаване на обработката на личните Ви данни в случай на неправомерно обработване (член 18 GDPR).
  • В случай, че се състоя заличаване или ограничаване на обработката на личните Ви данни, имате право да съобщите това на всички бенефициенти, които са били личните ви данни, предоставени (член 19 GDPR).
  • Имате право за получаване на лична информация за вас, която ние сме получили по силата на договора, или въз основа на съгласие в структуриран формат и имате право въз основа на вашите изисквания за прехвърляне на тези данни на трето лице (член 20 GDPR).
  • Имате право да възразите срещу обработката на личните ви данни в определени случаи (член 21 GDPR).
В случай на въпроси относно получаването, обработката или използването на вашите лични данни във връзка с потвърждаването, поправянето, ограничаването на обработката или заличаването на лични данни, както и в случай на оттегляне на съгласието или възражения срещу определена обработка на лични данни, моля, свържете се с нашия отдел за защита на личните данни, Andreas Hebestreit по електронната поща на адрес: privacy@chal-tec.com или писмено на посочения в точка 1 адрес. Освен това имате право да подадете жалба до компетентния надзорен орган.

Статус: 05/2018

Горе