PRINCE-SIZED KAMADO GRILL керамично барбекю фурна 11" опушване BBQ готвене на бавен огън червено Червен
PRINCE-SIZED KAMADO GRILL керамично барбекю фурна 11" опушване BBQ готвене на бавен огън червено Червен
PRINCE-SIZED KAMADO GRILL керамично барбекю фурна 11" опушване BBQ готвене на бавен огън червено Червен
PRINCE-SIZED KAMADO GRILL керамично барбекю фурна 11" опушване BBQ готвене на бавен огън червено Червен
PRINCE-SIZED KAMADO GRILL керамично барбекю фурна 11" опушване BBQ готвене на бавен огън червено Червен
PRINCE-SIZED KAMADO GRILL керамично барбекю фурна 11" опушване BBQ готвене на бавен огън червено Червен

Princesize kamado скара

Червен Kамадо грил
538,00 лв. 749,00 лв. (плюс ДДС)
Основен цвят:
Стоката не е на склад и трябва да се поръча.
14 дни за връщане

Основна информация

11" керамично Kamado барбекю

2cm-дебела керамична стена за задържане на топлината

Идеален за грил, готвене на бавен огън, опушване или печене

Описание на продукта

Готвене на грил като професионалист: 11" керамично барбекю с идеално разпределение на топлината за грил готвене, печене, опушване и готвене на бавен огън.

Лесен начин на работа с вътрешен термометър; запазване на топлината с часове при високи температури с екстремно малка консумация на дървени въглища.

Гланциран керамичен корпус с рамка от неръждаема стомана и идеален размер за компактни пространства и лесен транспорт.

Открийте Kamado, керамично барбекю-чудо от US. През 60-те традиционната японска керамична фурна, вдъхновява
създаването на Kamado барбекюто, което оттогава е завладяло сърцата на майсторите на грила по целият свят. Рrince-sized Kamado барбекюто от Klarstein донася във дома Ви предимствата и тайните на керамичното барбекю във формата на яйце. Опитайте го веднъж и никога няма да се обърнете назад! Тайната на Kamado грилът се крие в керамичният купол, който го екипира с предимства, с които другите барбекюта не могат да се съревновават.

2см-дебелата керамична стена има огромен капацитет за съхранение на топлина, абсорбира топлината за часове,
разпределя я равномерно по стената и я освобождава във вътрешността. Заедно с добре оплътненият капак, барбекюто
използва много малко гориво - обикновено повече от 50% по-малко от обикновените барбекюта - за да достигне температури между 50° и 425° C. В добавка, куполовидната форма създава засмукване на топлината подобно на стандартна печка, което може да се контролира чрез вентилационни отвори отдолу и в отливката от ковано желязо. Това прави лесна регулацията на вътрешната температура, за да можете не само да приготвите нормален грил,
но и да можете да готвите с часове на бавен огън и да опушвате. Термометър на капака показва вътрешната температура
и улеснява контрола на топлината.

Материалът и формата на Klarstein prince-sized керамичното барбекю запазват влагата вътре, така че готвенето на грил не
изсушава храната, дори и при дълъг процес на готвене и храната все още е сочна, когато я сложите на масата. Станете майстор на "Светата троица на барбекюто" като приготвите свински ребърца, говежди гърди и сочни парченца свинско за достигане на нови върхове. Разбира се, винаги можете да готвите с отворен капак, на 615cm² грил повърхност. Керамичното барбекю се самопочиства след употреба, то се загрява до 350° C, за да стопи всички следи от сажди, мазнина и остатъци от храна.

Рrince-sized Kamado барбекюто от Klarstein е предназначено основно за майстори на грила с ограничено пространство и за тези които обичат да вземат грила със себе си на екскурзии. Той е лесен за носене на ръка и пасва лесно във всеки багажник или количка. Когато се нуждаете от него, просто разположете здравата рамка от неръждаема стомана и поставете грила вътре, след това сте готови за работа.

Kamado барбекюто от Klarstein ще бъде обект на внимание на всяко градинско парти. Гланцираният червен корпус и блестящата рамка от неръждаема стомана гарантират, че вниманието на Вашите гости ще бъде привлечено не само от вкусната храна приготвена на керанмичното барбекю.

Налични цветове: червено, черно (статия 10029123)

Покажи повече

Качества

Свалете упътване за употреба
  • Термометър на капака
  • Капак с дървена дръжка за лесно отваряне
  • 615cm² основна площ за грил
  • Запазва влагата вътре за сочна храна приготвена на грил
  • Ниска консумация на гориво: около 50% по-малко от обикновен грил
  • Лесен контрол на температурата чрез вентилационни отвори отдолу и в отливката
  • Висококачествен материал: керамика,неръждаема стомана и ковано желязо
  • Отстраняема скара изработена от неръждаема стомана с външен вид от ковано желязо
  • Отливка от ковано желязо
  • Самопочиства се: стопява сажди и остатъци
PRINCE-SIZED KAMADO GRILL керамично барбекю фурна 11" опушване BBQ готвене на бавен огън червено

Размери и технически подробности

  • Размери барбекюто: прибл. 32 x 57 x 45 cm (ШxВxД)
  • Размери на скарата: прибл. 28 cm (Ø)
  • Височина на скарата: 36 см
  • Дебелина на стената: 2 cm
  • Дебелина на гнездото за огън и пръстена: 2.5 cm
  • Диаметър на грил купола: 32 cm
  • Тегло: прибл. 22 кг

Какво ще бъде доставено

  • 1 x керамичен корпус
  • 1 x рамка от неръждаема стомана (монтажен комплект)
  • 1 x решетка от ковано желязо
  • 1 x керамичен огнен пръстен
  • 1 x кръгла скара от неръждаема стомана (28 cm)
  • Инструкции за употреба на немски (други езици: Английски, Френски, италиански, Испански)

Условия за доставка

Стоката не е на склад и трябва да се поръча.

749 zł

Клиентски ревюта

(5 рейтинги) Напишете ревю
Към този продукт все още няма ревюта.

Мнения на клиенти от други държави

Потвърден преглед

Super kleiner Grill, bis 800 Grad auch für das klassische Steak. Geschmacklich nicht zu übertreffen. Andere Modelle mit dem gleichen Prinzip "Keramik" , so wie das Green Egg - kosten schon mal über 1000 Euro. Alles in allem, prima Preis / Leistung

Супер малка скара, до 800 градуса за класическата пържола. Не може да бъде надминат на вкус. Други модели със същия "керамичен" принцип, като Green Egg - понякога струват над 1000 евро. Като цяло страхотна цена/производителност

Потвърден преглед

Ein stylischer und sehr schöner Keramikgrill. Dieser war mittlerweile schon mehrfach im Einsatz und hat nie enttäuscht. Zwar ist der Grill wirklich recht klein, nicht die 30 cm Durchmesser sind zutreffend, sondern - wegen des Schamotteinsatzes - liegt das Grillgut nur etwa 23 cm über der Holzkohle. Das reicht gut für zwei Personen oder vier im Schichtbetrieb. Alle Vorzüge eines Keramikgrills können realisiert werden, aber wegen der geringen Größe sind Einsätze wie Deflektorstein, Hühnerbeinhalter oder Grillpfännchen kaum verwendbar - das muss man wissen. Die Spitzentemperatur kann erreicht werden. Natürlich braucht ein Holzkohlengrill dafür schon 45 bis 60 Minuten - und es sollte der Kohlebereich ganz gefüllt sein und tunlichst keine Grillkohle verwendet werden, die im Winter in der Garage war und Feuchtigkeit gezogen hat. So wie ich das sehe, ist das Gerät sorgfältig und einwandfrei gearbeitet - da bleibt nichts zu wünschen übrig. Der einzige Einwand meinerseits ist, ob nicht besser als ein emaillierter Rost doch einer aus Gusseisen oder Edelstein wäre! Für Einsteiger beim Keramikgrill oder als Zusatzgrill zum Gasgrill ist dieses Gerät ideal und uneingeschränkt zu empfehlen!

Стилна и много красива керамична скара. Използвана е няколко пъти и никога не е разочаровала. Скарата наистина е доста малка, диаметърът от 30 см не е правилен, но - поради шамотната вложка - храната е само на около 23 см над въглените. Това е достатъчно за работа на двама или четирима души на смени. Всички предимства на керамичния грил могат да бъдат реализирани, но поради малкия размер, вложки като дефлекторни камъни, държачи за пилешки бутчета или грил тигани са трудно използвани - трябва да знаете това. Пиковата температура може да бъде достигната. Разбира се, скара на дървени въглища се нуждае от 45 до 60 минути за това - като зоната за въглища трябва да е напълно пълна и по възможност да не се използват въглища, които са били в гаража през зимата и са дърпали влага. Доколкото виждам апаратът е обработен внимателно и безупречно - нищо не се желае. Единственото възражение, което имам е дали от чугун или от скъпоценни камъни ще е по-добре от емайлирано! За начинаещи с керамичния грил или като допълнителна скара към газовия грил, този уред е идеален и безрезервно препоръчителен!

Потвърден преглед

Der Grill kommt sehr gut verpackt an und der Zusammenbau war kinderleicht. Leider erreicht der Grill nur knapp 300 Grad, die nicht annährend an die angebenden 425 Grad herankommen, daher werde ich ihn zurückgeben. Trotzdem war das Grillergebnis sehr gut. Zu bedenken ist, das sich die Grillfläche um ca. 3 cm aufgrund des Keramikeinsatzes verkleinert.

Скарата пристигна много добре опакована и се сглобяваше лесно. За съжаление грилът достига само малко под 300 градуса, което не е близо до посочените 425 градуса, така че ще го върна. Въпреки това резултатът от печенето на скара беше много добър. Трябва да се помни, че повърхността на скарата е намалена с около 3 см поради керамичната вложка.

Потвърден преглед

Der Princesize Kamado-Grill hat es mir schon länger angetan, ich liebe es zu Grillen, was ich auch gerne mache ist Pizza gebacken auf Stein im Grill, leider haben wir im Garten nur einen fest gemauerten Grill, die Möglichkeit damit zu backen oder Pizza zu machen besteht nicht.

Der knallig rote Princesize Kamado-Grill kommt außen ganz in Keramik, in einem wunderschönen Design, ein Blickfang im Garten, die 2cm dicke Keramik spricht für eine sehr gute Wärmespeicherung. Zur Belüftung befindet sich ein Lüftungsschlitz, der variabel einzustellen – zu öffnen ist und am Deckel ein Abzug. Der Deckel lässt sich mit dem Holzgriff sehr gut öffnen, zum Feststellen befindet sich ein Scharnier am Grill.

Ich verwende ausschließlich Holz zum Grillen, also Holz hinein, anzünden und warten bis sich Glut gebildet hat, dabei kann man zusehen, wie sich der Grill erwärmt, das Thermometer zeigt über 400°C an. Innen verrußt er nicht, er braucht keinen festen Standort, er raucht oder qualmt nicht übermäßig, mit etwas Übung hat man schnell raus wie man ihn perfekt befeuert.

Sobald die Temperatur richtig ist, lege die vorbereitete Pizza auf den Pizzastein hinein, es passen Pizzen – Bleche mit einem Durchmesser bis 28 cm in den Ofen, in ca 3 -5 Minuten ist die erste Pizza fertig, ganz so wie vom Italiener auf Stein gebacken, die Pizzen werden gleichmäßig gebacken, von unten bekommen sie eine feine Kruste.

Ich habe im Princesize Kamado 10 Pizzen nacheinander gebacken, der Stein und die Keramik speichern die Hitze sehr gut, nach den Pizzen habe ich noch ein Brot gebacken, nach 4 Stunden war auf dem Thermometer immer noch 275°C, 6 Stunden 175°C, man hat also ziemlich lange Zeit, Pizzen und Co zu backen, das ist auch gut so, da wir mit 6 Personen einige Pizzen brauchen und immer nur eine hinein passt, außerdem habe ich mit der Restwärme ein Brot gebacken, ein unvergleichlicher Geschmack.

Klar kann man den Grill auch für Fleisch, Gemüse und Co verwenden, selbst ein Braten gelingt perfekt, durch den geschlossenen Deckel des Grills, grillt – schmort das Fleisch schonend und bekommt ein feines Raucharoma, versucht es einmal mit Rindersteaks, auf den Punkt gerillt und anschließend in einer Folie am Rand des Grills ruhen lassen.

Mein Fazit
Der Princesize Kamado-Grill Keramikgrill bekommt eine ganz klare Kaufempfehlung, er ist sehr hochwertig im Material und der Verarbeitung. Die 2cm dicke Keramik verändert ihre Farbe nicht, auch nach vielmaligem Gebrauch ist er so schön wir am ersten Tag. Der Grill ist ein Hingucker und liefert immer perfekte Ergebnisse, bei uns ist er im Dauereinsatz, zur Reinigung lässt man ihn einfach noch einmal abbrennen.
Der Preis 269,90€ hört sich viel an, bei dieser Qualität und den perfekten Ergebnissen ist für mich das Preis-Leistungsverhältnis stimmig.

Грилът Princesize Kamado е нещо за мен от дълго време, обичам да пека, това, което също обичам да правя, е да пека пица на каменна скара, за съжаление имаме само солидна тухлена скара в градината, възможност за печене или пица с нейното приготвяне не съществува. Яркочервеният грил Princesize Kamado се предлага с керамика отвън, с красив дизайн, привличащ вниманието в градината, керамиката с дебелина 2 см говори за много добро съхранение на топлина. Има вентилационен отвор за вентилация, който може да се регулира променливо - отваря се и има отдушник на капака. Капакът се отваря много лесно с дървената дръжка, има панта на решетката за заключване. Използвам само дърва за скара, така че сложете дървата, запалете и изчакайте да се образува жаравата, можете да гледате как скарата се загрява, термометърът показва над 400°C. Не се нагаря отвътре, не се нуждае от фиксирано място, не пуши или пуши прекалено, с малко практика скоро ще разберете как да го запалите перфектно. Веднага след като температурата стане подходяща, поставете готовата пица върху камъка за пица, тавите за пица с диаметър до 28 см се побират във фурната, първата пица е готова за около 3-5 минути, точно както италианските печени на камък , пиците се изпичат равномерно, хващат фина коричка отдолу. Изпекох 10 пици подред в Princesize Kamado, камъкът и керамиката запазват топлината много добре, след пиците изпекох друг хляб, след 4 часа термометърът все още беше 275°C, 6 часа 175°C, така че вие има доста време за печене на пици и сие, което е добре, защото ни трябват няколко пици с 6 човека и само една се побира, аз също пекох хляб с остатъчната топлина, несравним вкус. Разбира се, можете да използвате и скарата за месо, зеленчуци и пр. Равномерното печене е перфектно със затворен капак на скарата, грилът - задушава нежно месото и придобива фин аромат на пушек, опитайте го с телешки пържоли, набраздени до точка и след това го оставете да почива във фолио на ръба на скарата. Моето заключение Керамичната скара Princesize Kamado grill получава много ясна препоръка за покупка, тя е с много високо качество по отношение на материалите и изработката. Керамиката с дебелина 2 см не променя цвета си, дори след многократна употреба е красива като първия ден. Грилът привлича вниманието и винаги дава перфектни резултати. Ние го използваме през цялото време и за да го почистите, просто го оставяте да изгори отново. Цената от 269,90 евро звучи много, но с това качество и перфектните резултати, съотношението цена-качество е подходящо за мен.

Потвърден преглед

Der Princesize Kamado-Grill hat es mir schon länger angetan, ich liebe es zu Grillen, was ich auch gerne mache ist Pizza gebacken auf Stein im Grill, leider haben wir im Garten nur einen fest gemauerten Grill, die Möglichkeit damit zu backen oder Pizza zu machen besteht nicht. Der knallig rote Princesize Kamado-Grill kommt außen ganz in Keramik, in einem wunderschönen Design, ein Blickfang im Garten, die 2cm dicke Keramik spricht für eine sehr gute Wärmespeicherung. Zur Belüftung befindet sich ein Lüftungsschlitz, der variabel einzustellen – zu öffnen ist und am Deckel ein Abzug. Der Deckel lässt sich mit dem Holzgriff sehr gut öffnen, zum Feststellen befindet sich ein Scharnier am Grill. Ich verwende ausschließlich Holz zum Grillen, also Holz hinein, anzünden und warten bis sich Glut gebildet hat, dabei kann man zusehen, wie sich der Grill erwärmt, das Thermometer zeigt über 400°C an. Innen verrußt er nicht, er braucht keinen festen Standort, er raucht oder qualmt nicht übermäßig, mit etwas Übung hat man schnell raus wie man ihn perfekt befeuert. Sobald die Temperatur richtig ist, lege die vorbereitete Pizza auf den Pizzastein hinein, es passen Pizzen – Bleche mit einem Durchmesser bis 28 cm in den Ofen, in ca 3 -5 Minuten ist die erste Pizza fertig, ganz so wie vom Italiener auf Stein gebacken, die Pizzen werden gleichmäßig gebacken, von unten bekommen sie eine feine Kruste. Ich habe im Princesize Kamado 10 Pizzen nacheinander gebacken, der Stein und die Keramik speichern die Hitze sehr gut, nach den Pizzen habe ich noch ein Brot gebacken, nach 4 Stunden war auf dem Thermometer immer noch 275°C, 6 Stunden 175°C, man hat also ziemlich lange Zeit, Pizzen und Co zu backen, das ist auch gut so, da wir mit 6 Personen einige Pizzen brauchen und immer nur eine hinein passt, außerdem habe ich mit der Restwärme ein Brot gebacken, ein unvergleichlicher Geschmack. Klar kann man den Grill auch für Fleisch, Gemüse und Co verwenden, selbst ein Braten gelingt perfekt, durch den geschlossenen Deckel des Grills, grillt – schmort das Fleisch schonend und bekommt ein feines Raucharoma, versucht es einmal mit Rindersteaks, auf den Punkt gerillt und anschließend in einer Folie am Rand des Grills ruhen lassen. Mein Fazit Der Princesize Kamado-Grill Keramikgrill bekommt eine ganz klare Kaufempfehlung, er ist sehr hochwertig im Material und der Verarbeitung. Die 2cm dicke Keramik verändert ihre Farbe nicht, auch nach vielmaligem Gebrauch ist er so schön wir am ersten Tag. Der Grill ist ein Hingucker und liefert immer perfekte Ergebnisse, bei uns ist er im Dauereinsatz, zur Reinigung lässt man ihn einfach noch einmal abbrennen. Der Preis 269,90€ hört sich viel an, bei dieser Qualität und den perfekten Ergebnissen ist für mich das Preis-Leistungsverhältnis stimmig.

Грилът Princesize Kamado е нещо за мен от дълго време, обичам да пека, това, което също обичам да правя, е да пека пица на каменна скара, за съжаление имаме само солидна тухлена скара в градината, възможност за печене или пица с нейното приготвяне не съществува. Яркочервеният грил Princesize Kamado се предлага с керамика отвън, с красив дизайн, привличащ вниманието в градината, керамиката с дебелина 2 см говори за много добро съхранение на топлина. Има вентилационен отвор за вентилация, който може да се регулира променливо - отваря се и има отдушник на капака. Капакът се отваря много лесно с дървената дръжка, има панта на решетката за заключване. Използвам само дърва за скара, така че сложете дървата, запалете и изчакайте да се образува жаравата, можете да гледате как скарата се загрява, термометърът показва над 400°C. Не се нагаря отвътре, не се нуждае от фиксирано място, не пуши или пуши прекалено, с малко практика скоро ще разберете как да го запалите перфектно. Веднага след като температурата стане подходяща, поставете готовата пица върху камъка за пица, тавите за пица с диаметър до 28 см се побират във фурната, първата пица е готова за около 3-5 минути, точно както италианските печени на камък , пиците се изпичат равномерно, хващат фина коричка отдолу. Изпекох 10 пици подред в Princesize Kamado, камъкът и керамиката запазват топлината много добре, след пиците изпекох друг хляб, след 4 часа термометърът все още беше 275°C, 6 часа 175°C, така че вие има доста време за печене на пици и сие, което е добре, защото ни трябват няколко пици с 6 човека и само една се побира, аз също пекох хляб с остатъчната топлина, несравним вкус. Разбира се, можете да използвате и скарата за месо, зеленчуци и пр. Равномерното печене е перфектно със затворен капак на скарата, грилът - задушава нежно месото и придобива фин аромат на пушек, опитайте го с телешки пържоли, набраздени до точка и след това го оставете да почива във фолио на ръба на скарата. Моето заключение Керамичната скара Princesize Kamado grill получава много ясна препоръка за покупка, тя е с много високо качество по отношение на материалите и изработката. Керамиката с дебелина 2 см не променя цвета си, дори след многократна употреба е красива като първия ден. Грилът привлича вниманието и винаги дава перфектни резултати. Ние го използваме през цялото време и за да го почистите, просто го оставяте да изгори отново. Цената от 269,90 евро звучи много, но с това качество и перфектните резултати, съотношението цена-качество е подходящо за мен.

Покажи всички клиентски ревюта Покажи по-малко клиентски ревюта