GrowIt Farm комплект за стартиране на градина II

72 cm , 8 kg , 37 cm
549,00 лв. (плюс ДДС) 1.162,00 лв.
Готово за изпращане | Време за доставка: 7 - 9 работни дни
14 дни за връщане
на продукта
Безплатна
доставка
Безплатна доставка при плащане с карта или банков превод
GrowIt Farm комплект за стартиране на градина II
GrowIt кубче гъба за 30 растения
GrowIt кубче гъба за 30 растения 15 cm , 10 g , 2,3 cm 29,00 лв. (плюс ДДС)
GrowIt 28 кошнички за растения
GrowIt 28 кошнички за растения 3,3 cm , 3 g , 3,5 cm 29,00 лв. (плюс ДДС)

Описание на продукта

Нека расте! В Klarstein GrowIt Farm градината, билки и зеленчуци растат и цъфтят през годината - много лесно, без пестициди и с гарантирана устойчивост. За бързи резултати, този комплект се доставя с хранителни вещества и Европа семена със семена за мащерка, градински чай и магданоз.

Открийте градинарството с Klarstein GrowIt Farm градината. Без значение дали искате да отглеждате пресни билки за овкусяване или хрупкави зеленчуци за кухнята, можете да градинарствате по желание в нашата интелигентна Hydro-Farm, успеха е гарантиран - независимо от локация или почва. За поддръжка на успеха като хидрофонен градинар, този комплект от 36 части осигурява, саксии, гъби за семена, кошници за растения и много други, за да улесни засаждането.

Като хидропонна култура, от до 28 изрезки биват отгледани от системата изцяло без почва: корените им растат директно в 8 литровия воден резервоар, за да могат да абсорбират 2-та компонента на хранителните вещества съдържащи макро и микро елементи като фосфор, калий и желязо. Не се притеснявайте относно напояването, растенията се грижат сами за себе си. 48 ватова LED светлинна система с пълен спектър подсигурява необходимата доза светлина за растенията. И тук GrowIt ви предлага най-доброто според възможностите си: DaylightSimulation система автоматично контролира светлината и циркулационната помпа чрез контрол с един бутон. Последната обогатява водата със свеж кислород и гарантира равномерното снабдяване с хранителни вещества на корените. Всичко, което трябва да направите е да допълвате хранителни вещества от време на време - гледайте как растенията ви растат. След само 25 до 40 дни можете да съберете първата си реколта. Това е нещо, с което да се гордеете поради директното снабдяване с разтворени хранителни вещества и оптималният светлинен цикъл на хидропонната система, растенията не само растат бързо, но и в изобилие! За да започнете веднага, Klarstein GrowIt Farm комплекта се доставя с хранителни вещества и Европа семена.

Пресни, устойчиви и без пестициди: Klarstein GrowIt Farm градината осигурява хрупкави зенечуци и ароматни билки за кухнята целогодишно.

Покажи повече

Качества и размери

GrowIt Farm, комплект за стартиране на градина, II 28 растения, 48 W, 8 л, Европа семена, хранителни вещества

Условия за доставка

Какво ще бъде доставено

Готово за изпращане | Време за доставка: 7 - 9 работни дни

Клиентски ревюта

Към този продукт все още няма ревюта.