Kingsize kamado керамично барбекю

Черно , 135 cm , 125 cm
2.159,00 BGN (плюс ДДС) 2.799,00 BGN
Готово за изпращане | Време за доставка: 8 - 14 работни дни
 • 14 дни за връщане на продукта
 • Безплатна доставка!

Описание на продукта

Готвене на грил като професионалист: висококачествен 21" керамично барбекю с идеално разпределение на топлината за грил готвене, печене, опушване и готвене на бавен огън.

Лесен начин на работа с вътрешен термометър, запазване на топлината с часове при високи температури с екстремно малка консумация на дървени въглища.

Гланциран керамичен корпус с рамка от неръждаема стомана и редица аксесоари: два етажа за грил, дефлекторна плоча за индиректно грил готвене, плоча за пица, скара за ребърца, ръжен и защитно покривало.

Kamado е традиционна японска керамична фурна, която се използва от хилядолетия за приготвяне на ориз. През 60-те тези фурни вдъхновяват американците да създадат Kamado барбекюто, което оттогава е завладяло сърцата на майсторите на грила по целият свят. С Kingsize Kamado Grill от Klarstein донася във дома Ви предимствата и тайните на керамичното барбекю във формата на яйце. Опитайте го веднъж и никога няма да се обърнете назад!
Тайната на Kamado грилът се крие в керамичният купол, който го екипира с предимства, с които другите барбекюта не могат да се съревновават.

2см-дебелата керамична стена има огромен капацитет за съхранение на топлина, абсорбира топлината за часове,
разпределя я равномерно по стената и я освобождава във вътрешността. Заедно с добре оплътненият капак, барбекюто
използва много малко гориво - обикновено повече от 50% по-малко от обикновените барбекюта - за да достигнетемператури между 110° и 700° C. В добавка, куполовидната форма създава засмукване на топлината подобно на стандартна печка, което може да се контролира чрез вентилационни отвори отдолу и в отливката от ковано желязо. Това прави лесна регулацията на вътрешната температура, за да можете не само да приготвите нормален грил на Kingsize, но и да можете да готвите с часове на бавен огън, да печете хляб и пица, или - с прибавянето на ароматни дървени
стърготини - да опушвате. Термометър на капака показва вътрешната температура и улеснява контрола на топлината.

Материалът и формата на Klarstein Kingsize керамичното барбекю запазват влагата вътре, така че готвенето на грил не изсушава храната, дори и при дълъг процес на готвене. Сготвено в продължение на часове и все още сочно, когато го сложите на масата. Станете майстор на "Светата троица на барбекюто" като приготвите свински ребърца, говежди гърди и сочни парченца свинско за нови върхове от вкусотии за Вашите приятели и семейство. Можете да сготвите и месо и наденици с отворен капак, на голямата 1600cm² грил повърхност. Но не само готвенето на Kingsize е лесно, почистването не може и да бъде по-лесно: керамичното барбекю се самопочиства. След употреба, то се загрява до 350° C, за да стопи сажди, мазнина и остатъци от храна без следа.

За да имате всичко, от което се нуждаете Kingsize Kamado барбекюто се доставя с обширен комплект аксесоари: две
надграждащи се регулируеми скари изработени от неръждаема стомана (едната с 45cm диаметър и другата с размери 45 x 39cm),
40см в диаметър керамична плоча за пица, скара за ребърца от неръждаема стомана за до 9 ребърца, керамична дефлекторна плоча (съществен елемент за индиректен грил), ръжен и защитно покривало изработено от балистичен найлон. Два прибиращи се рафта изработени от бамбук отляво и отдясно на барбебюто предоставят достатъчно място, за да сложите необходимите съставки, прибори или питиета. Рамката от неръждаема стомана осигурява сигурна стойка на Kamado барбекюто и Ви позволява да го повдигнете до удобна за Вас височина. Барбекюто е екипирано и с четири тежкотоварни колелца, за да го местите без проблеми.
За да не се движи докато готвите, две от колелцата имат спирачки.

Визуално Kingsize е перфекният централен акцент за всяко градинско парти: гланцираният черен корпус, блестящата неръждаема стомана и бамбукът гарантират, че вниманието на Вашите гости ще бъде привлечено не само от вкусната храна приготвена на Klarstein керанмичното барбекю.

Важна информация за доставката!

Въпреки големият размер на този артикул ние го изпращаме с нашата куриерска спедиция. Спедицията извършва доставки на големи артикули само, че това отнема значително повече време обикновено между 7 и 10 работни дни от датата на изпращане.

Покажи повече

Качества и размери

21" керамично Kamado барбекю

2cm-дебела керамична стена за задържане на топлината

Идеален за директно и индиректно готвене, готвене на бавен огън, опушване или печене

Температури от 110 ° дo 700 ° C

Качества и размери

 • Термометър на капака
 • Лесно отваряне на пружини
 • 1600cm² основна площ за грил
 • Запазва влагата вътре за сочна храна приготвена на грил
 • Ниска консумация на гориво: около 50% по-малко от обикновен грил
 • Лесен контрол на температурата чрез вентилационни отвори отдолу и в отливката
 • Висококачествен материал: керамика,неръждаема стомана и ковано желязо
 • Четири колелца за лесно преместване
 • Две спирачки на колелцата за стабилност
 • Прибиращи се рафтове изработени от бамбук
 • Самопочиства се: стопява сажди и остатъци
 • Включва защитно покривало изработено от балистичен найлон

Свалете упътване за употреба

Kingsize, kamado керамично барбекю, опушване, готвене на бавен огън, неръждаема стомана

Условия за доставка

Какво ще бъде доставено

Готово за изпращане | Време за доставка: 8 - 14 работни дни

Клиентски ревюта

(5 рейтинги) Напишете ревю
Към този продукт все още няма ревюта.
Подходящи продукти